nangaparbat3 12.12.18, 00:03 Była któraś? Co myślicie? Spodziewałam się czegoś mniej optymistycznego. Piekny, dobry film. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nangaparbat3 Re: "Touch me not" 12.12.18, 09:28 Podrzucę, bo może ktoś się znajdzie. Albo ktoś się zdecyduje. Film o ciele, cielesności, kontaktowi przez ciało z drugim człowiekiem. Obala popularne mity, pomaga akceptować własne ciało, uruchamia refleksję na ten temat. Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: "Touch me not" 12.12.18, 11:07 To w kinach dopiero jest czy można znaleźć gdzieś online? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: "Touch me not" 12.12.18, 16:41 W kinach, czy online nie wiem, jestem kiepska w wyszukiwaniu Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: "Touch me not" 12.12.18, 13:57 Napiszcie coś więcej, ja lubię wiedzieć o cdzym jest film nim zobaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: "Touch me not" 12.12.18, 16:45 Jest o stosunku kilku osób, kobiet i mężczyzn, do własnego ciała i do ciała innych. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: "Touch me not" 12.12.18, 13:53 Ja byłam. Poruszający i ważny, zwłaszcza jeśli interesuje Cię temat traumy. Christian rozwalił system Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: "Touch me not" 12.12.18, 16:47 Jakoś trauma mało mnie tu obeszła. Ale postrzeganie własnego ciała i ciała innych ludzi zawsze szalenie mnie interesowało. Rozbawiła (ale i zasmuciła, bo wiele mówi o naszej kulturze) mnie jakaś recenzja czy po prostu omówienie filmu, że bohaterowie - między innymi - OCENIAJĄ ciało. No własnie wszystko robią, tylko nie oceniają, i to jest piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: "Touch me not" 12.12.18, 13:56 A skoro już o kinie - widziałaś "Sofię". Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: "Touch me not" 12.12.18, 16:51 Nie. I nie wiem, czy pójdę. Liczba filmów skłaniających do refleksji, jakie jestem w stanie obejrzeć, spada z miesiąca na miesiąc Raczej pójdę na Zbrodnie Grindelwalda Odpowiedz Link Zgłoś