21mada 28.12.18, 23:00 Jaki z tego pożytek? Jeszcze rozumiem jak się poluje na męża, zawsze to jakiś atut, ale tak poza tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
35wcieniu Re: Po co mieć piękne ciało 28.12.18, 23:03 Nie wiem, ale wypisujesz dniami i nocami o tym jak kochasz podobać się facetom i się do nich wdzięczyć, to powinnaś wiedzieć czy z ładniejszym ciałem nie byłoby ci łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
anberte1 Re: Po co mieć piękne ciało 28.12.18, 23:06 A to nie byla mildenhurst od tego podobania sie? Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Po co mieć piękne ciało 28.12.18, 23:13 Mildenhurst LUBI się podobać, a 21mada co chwila pyta, JAK się podobać. To zasadnicza różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Po co mieć piękne ciało 28.12.18, 23:16 Bo nikt mi jeszcze sensownie nie odpowiedział. Będę pytać do skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Po co mieć piękne ciało 28.12.18, 23:20 I nikt ci sensownie nie odpowie. To się bowiem albo czuje, albo nie, a ty, jak wygląda, nie masz do tego talentu. Inaczej już dawno byś zauważyła, jak robią to inne i dawno się nauczyła. Skup się na rozwijaniu przydatnych cech charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Po co mieć piękne ciało 28.12.18, 23:26 Umów się z Józkiem, on Ci powie, jak się podobac facetom, Ty mu powiesz, jak się podobać kobietom. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Po co mieć piękne ciało 28.12.18, 23:13 No właśnie nie jest łatwiej. Obcy mężczyźni jakoś nie prawią mi komplementów, znajomi zreszta też nie, najwyżej popatrzą z podziwem, ale co pomyślą to ich. Kobiety tym bardziej, najwyżej stwierdza "ty to chyba nic nie jesz". Więc po co się katować Chodakowska? Kaloryfera na brzuchu i tak nikt nie zauważy, trudno żebym chodziła z gołym brzuchem. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Po co mieć piękne ciało 28.12.18, 23:16 "Ty to chyba nic nie jesz" oznacza tylko, że jesteś chuda, a nie, że jesteś piękna. Gdybyś była piękna, to mężczyźni by komplementowali. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Po co mieć piękne ciało 28.12.18, 23:34 > "Ty to chyba nic nie jesz" oznacza tylko, że jesteś chuda Nie, z ust grubej oznacza tylko ze jestes szczuplejsza od niej. > Gdybyś była piękna, to mężczyźni by komplementowali. Mowa o pieknym ciele. Jeszcze nigdy nie slyszalam zeby mężczyzna komplementowal cialo znajomej kobiety - niby jak? 'Masz niezla d.pe'? Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Po co mieć piękne ciało 28.12.18, 23:46 A może po prostu jesteś brzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 01:14 Moje komplementowano codziennie. Najprościej: uwielbiam twoje ciało. Swoją drogą też je uwielbiam. Dostarcza mi wielu przyjemności. Jest poza tym, co też istotne, bardzo zdrowe. I Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 01:28 > Moje komplementowano codziennie. Najprościej: uwielbiam twoje ciało. Już bo uwierzę że koledzy w pracy prawią takie komplementy! 😂 Chyba na budowie. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 01:54 Jacy koledzy? Partner życiowy i seksualny. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 10:54 O Boże, od partnera się nie liczy! Odpowiedz Link Zgłoś
potworia Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 11:02 A, to trzeba było specyfikować wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
massinga Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 12:15 Uwazam odwrotnie. Szczegolnie od partnera zyciowego sie liczy. On juz sie opatrzyl, wiec skoro sie nadal zachwyca, to znaczy, ze nadal jestem atrakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 12:30 > skoro sie nadal zachwyca, to znaczy, ze nadal jestem atrakcyjna. 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
potworia Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 12:49 Nie, no jasne, zachwyca się z wyrachowania, żeby zamydlić żonie oczy między jednym a drugim skokiem w bok Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 05:02 Przecież mada21 to trollik... Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Po co mieć piękne ciało 28.12.18, 23:05 Przede wszystkim po to, by nie musieć sobie kolejnym głupim wątkiem racjonalizować brzydoty. Odpowiedz Link Zgłoś
anberte1 Re: Po co mieć piękne ciało 28.12.18, 23:22 1.piekne cialo jest zdrowsze (delikatne miesnie, lepiej dotlenione - poprzez cwiczenia) 2. Aby sie nim cieszyc (i miec satysfakcje czyli masz piekne cialo dla siebie ! Bo czujesz sie piekna/atrakcyjna i rosnie pewnosc siebie) 3. Aby juz nigdy wiecej nie miec problemow wiosna/latem typu: i w co ja sie ubiore ?? (Bo gdy boczki i brzuch stercza to ciezko jest , pot sie leje, pod piersiami splywa tez pot, i zaden poliester tego nie zasloni bo sie w lecie ugotujesz Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Po co mieć piękne ciało 28.12.18, 23:36 A propos punktu 2 - czy ja wiem? Bedac np. grubym mozna sobie z tuszy zrobic problem zastepczy i zwalac na niego wszelkie niepowodzenia. Majac zgrabne cialo tego nie zrobisz. Z punktami 1 i 3 sie zgodze. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Po co mieć piękne ciało 28.12.18, 23:47 No to się utucz, kto Ci broni. Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Po co mieć piękne ciało 28.12.18, 23:39 Można być zdrowym, pewnym siebie, nie mieć nadwagi, od której leje się pot i nie mieć pięknego ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Po co mieć piękne ciało 28.12.18, 23:23 U mnie to jest efekt uboczny biegania, które kocham. Ale dla samego wyglądu nie katowałabym się tak Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Po co mieć piękne ciało 28.12.18, 23:26 Bo to bardzo przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Po co mieć piękne ciało 28.12.18, 23:35 A konkretnie co w tym przyjemnego? Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Po co mieć piękne ciało 28.12.18, 23:38 Musisz na takie zapracowac, to się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Po co mieć piękne ciało 28.12.18, 23:39 Ale ja juz je mam i co? I nic. Nie wiem gdzie ta przyjemnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Po co mieć piękne ciało 28.12.18, 23:47 Ależ nie masz, przecież opisałaś wyżej reakcje na swoje ciało, snake już Ci wytlumaczyla co z nim nie tak. I z Twoją żebraczą postawą. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 00:31 Nie na moje ciało tylko na ciała w ogóle. Nie słyszałam żeby facet komplementował czyjeś ciało. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 00:39 Trudno żebyś słyszała komplementy skierowane nie do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 00:42 Ale właśnie o takie komplementy mi chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 00:45 No to Ci tłumaczę: nie słyszysz ich bo nie masz pięknego ciała, ewentualnie masz ale wylewa się z ciebie desperacja więc normalni faceci Cię unikają. Komplementują normalniejsze koleżanki i te komplementy nie muszą docierać do Twoich uszu, bo nie są przeznaczone dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 00:48 Niby jak komplementują? Podaj przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 01:36 Sorry, ale jak nigdy nie usłyszałaś komplementu ze strony faceta, to musisz być odpychająca, bo faceci zwykle aż tak wymagający nie są i kobieta nie musi być mega pięknością, by coś atrakcyjnego w niej zauważyli. Ja wiele razy usłyszałam komplementy na temat moich oczu i moich nóg. Byli tacy, co komplementowali także mój biust i mój tyłek, oraz moją skórę, ale to były już bardziej intymne sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 10:42 snakelilith napisała: > Sorry, ale jak nigdy nie usłyszałaś komplementu ze strony faceta, to musisz być > odpychająca, bo faceci zwykle aż tak wymagający nie są i kobieta nie musi być > mega pięknością, by coś atrakcyjnego w niej zauważyli. Potwierdzam, ja mam brzydką twarz (ostre rysy, orki nos, wystającą brodę), ale dobrą figurę. I faceci (zarówno obcy jaki znajomi) mnie komplementują, jak przed świętami założyłam nową sukienkę to w ciągu dwóch dni komplementy wręcz się posypały. Może rozwiązaniem jest nie czekać i nie liczyć na komplementy, bo to z daleka pachnie despreacją Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 14:45 nos orki to byłoby coś pięknego Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 11:10 Zdradzę wam sekret. Faceci komplementują kobiety, bo wiedzą że są próżne i będą się cieszyć jak głupi do sera i latami pamiętać ze ktoś skomplementowal ich nogi lub oczy. 😂 A "talk is cheap ". Przeważnie komplementują żeby się podlizać albo maja akurat dobry humor i rzucają komplementami na prawo i lewo albo dla jaj. A baby się cieszą! Ja w tym wątku piszę o pięknym wysportowanym ciele i czy warto się katować ćwiczeniami, a te mi wyjeżdżają z jakimiś głodnymi kawałkami typu "masz piękne oczy". 😂 Albo komplementy w sypialni. Nie o tym temat! Każda baba może dostać komplement, nawet gruba albo brzydka (patrz wyżej). Nie trzeba mieć wcale pięknego, wysportowanego ciała. A o sens posiadania go pytam w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 11:18 A to nie wiem, jaki jest sens ja po prostu mam ładne ciało i dobrą figurę. Specjalnie nic w tym kierunku nie robię. Nie katuję się ćwiczeniami, a wręcz przeciwnie No może jest z tego taka korzyść, że łatwiej mi kupić ubrania niż jak miałam rozmiar 40/42, bo więcej rzeczy po prostu dobrze na mnie leży, ale że schudłam bez wyrzeczeń i specjalnych działań mojej strony to nad sensem nie muszę się zastanawiać. A o komplementach pierwsza napisałaś Ty w poście z wczoraj z 23.13 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 11:27 Zadowoliłby mnie tylko SZCZERY komplement typu "ależ masz pięknie wyrzeźbiony kaloryfer na brzuszku". A o taki komplement trudno poza plaża latem... Komplementy w stylu "pięknie dziś wyglądasz" albo "ślicznie ci w tej bluzce" mnie nie interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 11:21 Jak mam dobry humor, to też komplementuję panów (a oni się cieszą!), jednak ostrożnie, bo mężczyźni mają tendencję do hmmm, nadinterpretacji. Moje ładne, wysportowane ciało daje mi ogromną satysfakcję, poczucie sprawczości, siłę, gibkość, ładną skórę i większą pewność siebie. To jest bez sensu? Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 11:30 Siła i poczucie sprawczości nigdy mi nie imponowały. Ale pewnie jak ktoś się napoci na siłowni to musi to sobie zracjonalizować. A co ma do tego piękna skóra? Od ćwiczeń się robi? I jska to jest "piękna skóra"? Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 11:34 No ale pytasz, to odpowiadam. Nie imponują ci, trudno. Piękna skóra jest gładka, napięta, pełna blasku bo dobrze dotleniona. I tak, aktywność fizyczna pomaga taką mieć. No, muszę sobie jakoś zracjonalizować poranne "męki" w siłowni Odpowiedz Link Zgłoś
potworia Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 11:50 Ale nie każdy, kto ma piękne ciało katuje się ćwiczeniami. Nie każdy ćwiczy po to, żeby posiadać piękne cialo. I nie każdy szuka sensu posiadania tegoż w komplementach od płci przeciwnej. I nie każdy komplement to stwierdzenie typu "masz pięknie wyrzeźbiony kaloryfer". Powiedziałbym, że wręcz przeciwnie. Bracia i siostry w bieganiu często doceniają długość i kształt moich nóg, ale to nie komplement osobisty, tylko podziwianie wysokiej klasy sprzętu. Wiem to i bez nich. Aha i dlaczego komplement od partnera ma nie być komplementem? Dla mnie jest i to jedynym, który naprawdę ma wartość. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 12:07 > Ale nie każdy, kto ma piękne ciało katuje się ćwiczeniami. Nie każdy ćwiczy po to, żeby posiadać piękne ciało Tym bardziej - kolejny argument za niećwiczeniem! 😁 Długich nóg też się nie wypracuje na siłowni wiec próżny trud... Komplementy od męża się nie liczą bo sa nieobiektywne. Nawet mezowie kobiet po 3 ciążach, ze sflaczałym ciałem zapewne prawią im komplementy bo i cóż maja robić? Odpowiedz Link Zgłoś
potworia Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 12:26 Przyznam, że nie ogarniam ani Twojego toku myślenia, ani intencji. Nie każdy ćwiczy , żeby mieć piękne ciało - to dla ciebie argument za niećwiczeniem? A komplementy są z zasady nieobiektywne, od męża czy nie. To odbicie osądów estetycznych często afektywne, silnie uwarunkowane kulturowo. Tobie się po prostu ćwiczyć odechciało i racjonalizujesz od przysłowiowej dupy strony. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 13:49 A ja jak najbardziej zgodzę się, że komplement od męża/partnera seksualnego się nie liczy. I nie chodzi o żadne wyrachowanie mężczyzny, tylko fakt, że facet mówiąc to jest nieobiektywny i że pada to często w sytuacjach podniecenia. Ja nie przywiązuję wagi do takich komplementów, bo obiektywnie wiem, że mam sporo mankamentów jeżeli chodzi o figurę, a o piękności swojego ciała słyszałam (od męża właśnie). Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 13:58 Każda opinia z założenia jest subiektywna. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 14:10 Owszem, ale ja jestem zwolenniczką teorii, że obiektywne piękno istnieje, czy raczej obiektywne wyznaczniki piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 14:13 Ale komplement z założenia dotyczy subiektywnej oceny. Jak chce się sprawdzić, czy się pasuje do obiektywnych kryteriów to należy wziąć udział w jakichś badaniach i pomiarach. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 14:22 I takie badania przecież robiono, nawet w różnych kulturach. I w większości podoba się symetria twarzy, duże oczy, pełne usta, gęste włosy, proporcjonalna sylwetka (u kobiet). Owszem, bywają odstępstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 14:12 Co to w ogóle znaczy "nie liczy się"? Do czego lub dla kogo? I dlaczego niby częściej w "sytuacjach podniecenia" niż w innych sytuacjach? A jeśli już to dlaczego "sytuacja podniecenia" miałaby zaprzeczać wartości/ szczerości komplementu? Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 14:18 Pisałam o sobie - "nie liczy się" - nie buduję na tym samooceny, ma mniejszą wartość niż komplement osoby obcej, która mnie nie zna i nic mnie z nią nie łączy. Tak uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia Re: Po co mieć piękne ciało 30.12.18, 01:27 No, jeśli tak to Wasze zmartwienie, albo i nie. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 14:45 droga Madame, więc jest tak, że mówią nie wprost "ale masz du.pę", tylko dają do zrozumienia, sugerują, komplementują między wierszami. Ja jestem z tych raczej mało spektakularnych jeśli chodzi o "kobiece kształty", ale mam swoje mocne strony - nogi, płaski brzuch i ładną krągłą pupę. I to właśnie one zbierają najwięcej komplementów. Kiedy byłam niedzieciatą panienką bardzo często słyszałam "ale nogi", bo chadzałam w miniówkach. Teraz mimo, że nie chodzę w miniówkach, ciało ładne i jędrne zauważają także koleżanki np.z pracy. Być może jednak nie masz tak dobrego ciała, jak ci się zdaje? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Po co mieć piękne ciało 28.12.18, 23:39 Można się narcystycznie podziwiać w lustrze. Odpowiedz Link Zgłoś
anberte1 Re: Po co mieć piękne ciało 28.12.18, 23:43 21mada napisał(a): > A konkretnie co w tym przyjemnego? Wszystko!! Przyjemnie ci sie zyje : wstaje rano, bierze prysznic, ubiera, seksi, je obiad i inne posilki , idzie ulica... Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Po co mieć piękne ciało 28.12.18, 23:43 Po co...No już jak jest to jest i tyle. Nie ma sensu ukrywać i Chodzić w pokutnym worku, i epatować nim tez nie można, trzeba z nim żyć😊 Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Po co mieć piękne ciało 28.12.18, 23:53 W sumie nie wiem, nigdy nie miałam i nie wiem, co miałabym z nim robić, gdyby się pojawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
anberte1 Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 00:03 Ja rowniez nie mialam (dla piekne cialo = bez nadwagi i odrobine wysportowane). Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 00:09 Dla mnie to jest zwyczajne ciało, a nie piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 00:05 Piękne ciało jest przede wszystkim dane nam przez naturę. O coś takiego, jak ta pani: www.youtube.com/watch?v=GOJk0HW_hJw Odpowiedz Link Zgłoś
kouda Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 04:40 Wręcz przeciwnie - nie jest dane uwazam, to ciężka praca i nawyki. A niezależnie od proporcji cialo wysportowane, szczupłe, umięśnione i gibkie jest piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 11:10 Moje jest niezłe, a nie skalałam się żadnym sportem. Na dowód mogę przesłać zdjęcie mojego brzucha poświątecznego. Jeden raz ktoś zaczął mi dokuczać, że na takie ciało pewnie muszę ciężko pracować (basen, siłownia, dieta), za nic nie mógł uwierzyć, że nie mam żaden sportowej aktywności. Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 11:11 Teraz idę się nażreć i napić na Rynek z siostrą i jej rodziną, ale jak wrócę wstawię fotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 09:11 Ludzie to zwierzaki, steruje nimi biologia. Automatycznie są grzeczniejsi i mają więcej szacunku, jak widzą osobnika biologicznie silnego. Chodzi o piękne w rozumieniu zdrowe, fit, proporcjonalne, nie w zakresie wynaturzeń jak cyc zawierający kilka kg plastiku czy niedowagę. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 11:16 Myśle ze ludzie maja więcej respektu dla przysadzistej kobity słusznej postury niż dla drobnej kobiety o dziewczęcej figurze, która wyglada na nastolatkę. Nie zliczę przykładów kiedy kasjerka w sklepie mówiła mi na ty albo traktowała z góry bo miała mnie za smarkulę, a ja byłam pod trzydziestkę... Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 11:42 21mada napisał(a): > Myśle ze ludzie maja więcej respektu dla przysadzistej kobity słusznej postury > niż dla drobnej kobiety o dziewczęcej figurze, która wyglada na nastolatkę. Nie > zliczę przykładów kiedy kasjerka w sklepie mówiła mi na ty albo traktowała z g > óry bo miała mnie za smarkulę, a ja byłam pod trzydziestkę... To zależy od środowiska - w małych miastach i wioskach faktycznie dominował typ "dziewcząt" o słusznej posturze i szerokich plecach, grubokoscistych. Często z nadwagą w pakiecie.W większych miastach można na szczęście spotkać bardziej zróżnicowane typy sylwetek niż "oderwana od plugu". Odpowiedz Link Zgłoś
potworia Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 12:28 > > To zależy od środowiska - w małych miastach i wioskach faktycznie dominował t > yp "dziewcząt" o słusznej posturze i szerokich plecach, grubokoscistych. > Często z nadwagą w pakiecie.W większych miastach można na szczęście spotkać bar > dziej zróżnicowane typy sylwetek niż "oderwana od plugu". Cóz za ciężki, barczysty, od pługa oderwany, chamski stereotyp. > Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 11:15 Już Ci mówiłam, po to, aby się bawić w "lustereczko powiedz przecie". Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_topesto Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 11:35 chocby po to, zeby podobac sie samemu sobie? swiat nie kreci sie wokol mezczyzn... Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 12:03 Ale ja się sobie podobam nawet z nieidealnym ciałem! 😄 Poza tym lubię moje ciało i szanuje jego potrzeby i wiem ze ono o wiele bardziej woli leżeć na kanapie niż ćwiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 14:50 No to z czym masz problem właściwie? Leż sobie na tej kanapie do upojenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dwanascie_kopiejek Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 11:58 Zdefiniuj piękne ciało. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 12:11 By rosapulchra do spółki z edelstein gryzły tipsy z zawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 12:56 Może masz taką postawę życiową- „ podziwiajcie mnie”, może onieśmielasz? Gdy masz piękne ciało to nie myślisz o nim. Po prostu jest, mniej na nie zwracamy uwagę niż na niedoskonałości, bo te albo rodzą nam kompleksy albo chcemy pozbyć się ich. To co jest OK nie zaprząta nam głowy. To jak ładne włosy- po prostu masz i nie oczekujesz, ze każdy będzie je chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 14:29 Bo jak się r.żniesz z partnerem, który również jest szczupły, wysportowany i ładnie umięśniony to jest to piękne doznanie estetyczne. A poza tym piękne ciało zawsze będzie budzić podziw i zawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 14:32 Ale to chyba trzeba w lustro lub kamerę zainwestować Odpowiedz Link Zgłoś
pelissa81 Re: Po co mieć piękne ciało 29.12.18, 14:34 Określa twoje SVM - sex value market. Nigdy nie wiesz kiedy znów wejdziesz na rynek matrymonialny Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Po co mieć piękne ciało 30.12.18, 03:33 piękne ciało jest po to, by dobrze na nim leżały ubrania. i byś za każdym razem wychodząc z domu, spoglądając w lustro, mogła powiedzieć sobie: "jest super". wychodzisz wtedy z podniesiona głową i zdobywasz świat, zamiast zaliczać ciąg kopów. mam nadzieję, że pomogłam. Odpowiedz Link Zgłoś