Dodaj do ulubionych

kosmetyki Korres

03.01.19, 11:10
znacie tą markę? warta coś? zwłaszcza farby do włosów mnie interesują.
Obserwuj wątek
    • ciszej.tam Re: kosmetyki Korres 03.01.19, 13:30
      Mieli pieknie pachnacy balsam do ciala z mirra
    • katja.katja Re: kosmetyki Korres 03.01.19, 13:46
      Nie znam więc nie polecam.
    • andace Re: kosmetyki Korres 03.01.19, 13:59
      To grecka marka niezbyt drogich kosmetyków aptecznych - czasami używam ich szamponów i żeli pod prysznic, polecam kupować przy okazji pobytu w Grecji bo ceny są co najmniej o 60% niższe (np 2 żele pod prysznic za 4 euro). Koleżanki używają tez produktów do twarzy ale mnie uczulały.
      • damartyn Re: kosmetyki Korres 03.01.19, 14:34
        Z farbami nie mam doświadczenia ale kupuje regularnie odżywkę do włosów farbowanych i jestem z niej bardzo zadowolona. Miałam tez różany balsam do ciała. Pięknie pachniał.
        Coś na temat;
        followtheview.com/pl/kosmetyki-korres/
    • bachula_gr Re: kosmetyki Korres 03.01.19, 16:28
      znamy bo mieszmay w Grecji i uzywamy. Jednaka kurat nie farb do wlosow. Kremy do twarzy (magnolia, dzika roza, biala sosna), zele pod prysznic, szampony.... Tusz do rzes i olowek srednie. Reszat super. W Gr do kupienia w aptekach, czesto maja promocje, w PL ceny z kosmosu
      • lady.grey Re: kosmetyki Korres 03.01.19, 16:49
        Nie kupuje w PL bo mieszkam w Norwegii. Tu ceny mają bardzo ok.
        A jaka ma ogolna opinie ta marka w Grecji?
    • blokersowa Re: kosmetyki Korres 03.01.19, 16:47
      Tak, ale tylko szampony oraz cudownie pachnace, delikatne zele pod prysznic i jakis balsam. Pierwszy raz skusilam sie widzac opakowania via net w jakims sklepie zakupowym w cenie promocyjnej. Butelki/paczki maja pieknie zaprojektowane. Jak zauwazyly kolezanki, ceny w PL absurdalne. Teraz mam pare sztuk ze sklepu w Atenach i z wolnocłówki na lotnisku, rewelacyjne oferty w dwupakach.
    • magazynka Re: kosmetyki Korres 03.01.19, 17:56
      Będąc na Krecie kupiłam krem nawilżający o zapachu róży. Niezły.
      Cena 22 € za 50 ml. Drogo czy tanio to?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka