Dodaj do ulubionych

Prawda czy fejk?!?

22.01.19, 15:47
Bo takie samozaoranie wydaje się aż nieprawdopodobne

mobile.natemat.pl/261595,blad-tvp3-gdansk-podczas-pogrzebu-adamowicza-napisy-z-filmu-przyrodniczego?fbclid=IwAR1QsbjNVd53VzH3V_nnBa_p2hED3-CU18e7I6ITcLWkSC-EooN7wDYGJ0M
Obserwuj wątek
    • iwoniaw Re: Prawda czy fejk?!? 22.01.19, 16:50
      W artykule jest wyjaśnienie, jakiego TVP regionalna udzieliła pani, która o sprawę zapytała. Wydaje się być prawdziwe - i moim zdaniem jeśli dyletantyzm i czysta głupota coś tłumaczy wystarczająco dobrze, to nie ma co szukać spisku. Brzytwa Ockhama.
      • alpepe Re: Prawda czy fejk?!? 22.01.19, 17:07
        No jak, a Smoleńsk? Dyletantyzm i głupota też wyjaśniały, a rycie za przyczynami trwa już tyle lat.
        • iwoniaw Re: Prawda czy fejk?!? 22.01.19, 18:31
          No ja w kwestii Smoleńska mam od zawsze identyczne zdanie - brak profesjonalizmu i olewanie procedur, identycznie jak w przypadku tej transmisji, tylko tam oczywiście się skończyło tragedią, a tu tylko żenadą.
      • mamolka1 Re: Prawda czy fejk?!? 22.01.19, 17:11
        Ja czytałam wyjaśnienie regionalnej ale taka synchronizacja napisów i obrazów nie pozwala mi wierzyć 😉. Jak widziałam to pierwszy raz to myślałam, że znów ktoś się bawił programem do napisów na pasku. A tu chyba rzeczywistość przerosła wyobraźnię 😉
    • bei Re: Prawda czy fejk?!? 22.01.19, 19:14
      Wyrzucili (zapewne) specjalistów, przyjęli niefachowców i efekty są bardzo widoczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka