Dodaj do ulubionych

Planowanie wakacji 2019

• bei Re: Planowanie wakacji 2019 02.02.19, 23:41
      W październiku albo w listopadzie- już nie pamietam kiedy rezerwowalismy.
      • alfa36 Re: Planowanie wakacji 2019 03.02.19, 00:39
        Ja rezerwowałam we wrześniu z biura podróży. Teraz zaczęłam szukać czegoś na drugi wyjazd, już zorganizowany samodzielnie ale to, co mi się podoba już zajęte 🙄. Muszę chyba zmienić termin. Wśród znajomych większość robi wszystko na ostatnią chwilę.
        • asia261 Re: Planowanie wakacji 2019 03.02.19, 00:55
          Można, ale musi to być oferta z możliwością bezpłatnej rezygnacji czy odwołania. Tak właśnie robię, wyszukuje, zaklepuje, jak.mnie naszla inna wizja to zmieniłam. smile
          • alfa36 Re: Planowanie wakacji 2019 03.02.19, 01:04
            Tzn. Szukasz ofert, gdzie jest taka możliwość? Chorwacja duzo droższa przez bookingu, niż bezpośrednio? Kilka razu organizowałam urlop w Chorwacji, płaciłam 13-18 euro/osoba.
            • bywalec.hoteli Re: Planowanie wakacji 2019 03.02.19, 16:24
              ?
    • minerallna Re: Planowanie wakacji 2019 03.02.19, 01:33
      Średnio planujemy. Bywa że idziemy na żywioł i 2 tygodnie przed wyjazdem na drugi koniec świata kupujemy bilety i rezerwujemy noclegi. Naprawdę różne bywa. Teraz mamy tylko do majówki.
      • raczek47 Re: Planowanie wakacji 2019 03.02.19, 08:32
        Zaplanowałam w sensie systematycznego oszczędzania kasy od września i miejsc, w które pojedziemy -dwa krańce Polski połączone objazdówką.
        Noclegi na bieżąco będę rezerwować,.w Polsce nigdy nie mam z tym.problemu.
        Albanię w ubiegłym roku rezerwowałam w maju a wyjeżdżałam 1 lipca. Nigdy nie panikuję i nie rezerwuję aż tyle do przodu.
    • leanne_paul_piper Re: Planowanie wakacji 2019 03.02.19, 09:51
      Jak na razie to zaplanowalam urlop miesieczny, ktory zaczyna sie za dwa dni. Tzn. wiem, ze za dwa dni lece. Gdzie nocuje, to w sumie jeszcze nie wiem. Z lubiacej miec wszystko zapiete na ostatni guzik turystki stalam sie extremalna podrozniczka😉. Tez dobrze😀
    • maeve_binchy Re: Planowanie wakacji 2019 03.02.19, 22:49
      W tym roku główny wyjazd mamy na przełomie kwietnia imaja - 2 tyg od Wielkanocy do majówki włącznie. Okazyjnie kupione bilety w listopadzie, decyzja podjęta w ciągu kilkunastu minut. Potem szukałam noclegów, mamy kilka przez booking i agode, z możliwością odwołania.
      Letni wyjazd - nie mam pojęcia, syn ma na razie wyjazd żeglarski zaraz po zakończeniu roku, potem pod koniec lipca drugi wyjazd. Córka nie chce jechać na obóz i myślę, że dla niej za wcześnie. Cała rodzina może gdzieś agroturystyka, gdzie można z psem, blisko stadniny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka