verydry 11.02.19, 08:28 Czy jest taki? Co kupie olejek arganowy (uzywam do ciała i włosów, czasem na twarz, to mi śmierdzi zjełczałymi orzeszkami. Są takie bez smrodku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frey.a86 Re: Olejek arganowy, bezzapachowy 11.02.19, 08:35 Ja mam ten i nic nie śmierdzi: olejek arganowy Odpowiedz Link Zgłoś
martialis Re: Olejek arganowy, bezzapachowy 11.02.19, 08:46 Tak: www.zrobsobiekrem.pl/pl/p/Olej-arganowy-organiczny-DEODORYZOWANY-/461 Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Olejek arganowy, bezzapachowy 11.02.19, 09:42 Miałam wiele razy, nigdy mi nie smierdział. Może masz jakiś wybitny nos, niczym ci specjaliści od tworzenia perfum Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: Olejek arganowy, bezzapachowy 11.02.19, 09:47 Może kupiłaś spożywczy a nie kosmetyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
verydry Re: Olejek arganowy, bezzapachowy 11.02.19, 10:09 Ten kupiłam ostatnio: www.helfy.pl/kosmetyki/twarz/oleje/olej-arganowy-bio-100-ml Śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: Olejek arganowy, bezzapachowy 11.02.19, 11:35 To jest kosmetyczny i nie powinien śmierdzieć. Miriam niżej ma rację, świezy nie śmierdzi. Albo jest stary (sprawdź datę ważności i ewentualnie reklamuj) albo jesteś bardzo wrażliwa na zapachy. Raczej obstawiam pierwsze. Wieczorem moge sprawdzic butelkę u siebie, bo teraz nie pamiętam. Kosmetyczny mi nigdy nie smierdzi, nawet jak stoi miesiac po dacie ważnosci (dłuzej nie testpwałam ). Chociaz nie wiem, czy jest jakis super bio, kupuje zwykły ksmetyczny jak potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: Olejek arganowy, bezzapachowy 11.02.19, 17:34 No więc mam ten: marokosklep.com/olej_arganowy_bio_z_certyfikatem_biologicznym_ecocert_butelka_z_zakraplaczem_50ml__gold_argan,72,675.html Nie śmierdzi. I nawet ma certyfikaty Sama nie wiedziałam, ze mi taki dobry sprowadzili Może kup raz zwyczajnie, w sklepie stacjonarnym. Różnica w cenie nie powinna być duza (jak nie za butelkę, to zapłacisz za przesyłkę). Zazwyczaj mają dobre i nie wciskaja ludziom starego kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
verydry Re: Olejek arganowy, bezzapachowy 11.02.19, 17:59 Tylko gdzie stacjonarnie? Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Olejek arganowy, bezzapachowy 11.02.19, 18:03 Na stronie ktora Ci zalinkowalam jest w jednej z zakladek lusta sklepow stacjonarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Olejek arganowy, bezzapachowy 11.02.19, 18:05 marokosklep.com/sklepy_firmowe,2,233.htm Odpowiedz Link Zgłoś
verydry Re: Olejek arganowy, bezzapachowy 11.02.19, 18:00 Bardzo Ci dziekuje tak wogole. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Olejek arganowy, bezzapachowy 11.02.19, 11:10 Oryginalny i świeży kosmetyczny na pewno nie śmierdzi. Ja przywoziłam takie jak te: marokosklep.com/kosmetyczny,72,0.html, w tym ten w dużej butli i potem dzieliłam po rodzinie teraz kupuję u nich, jak mi się kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Olejek arganowy, bezzapachowy 11.02.19, 11:37 marokosklep.com/kosmetyczny,72,0.html przecinek na końcu podłączył sie po hyperlink Odpowiedz Link Zgłoś