Dodaj do ulubionych

Ukryte pragnienia

04.03.19, 21:13
Macie jakieś? Bo z tego co czytam to ematka osiągnęła w życiu wszystko co miała osiągnąć, jest obecnie w najlepszym okresie swojego życia, niczego już nie pragnie i o niczym nie marzy bo wszystko ma.
A jeśli ma już jakieś marzenia to raczej przyziemne typu - więcej podróżować albo mieć więcej pieniędzy.
Czy są tu jakieś niepoprawne romantyczki, które chodzą z głowa w chmurach i mają głowy pełne marzeń?
Obserwuj wątek
    • chicarica Re: Ukryte pragnienia 04.03.19, 21:24
      Tak. Chciałabym mieć własny harem. O to chodziło?
      • daniela34 Re: Ukryte pragnienia 04.03.19, 21:30
        Męski jarek? Fajny pomysł. Ja chciałabym mieć niewolnika (to znaczy męża, bo jak wiadomo małżeństwo to forma niewolnictwa) i ten niewolnik trzymałby nade mną wachlarz i szeptał mi do ucha: "Pamiętaj, że jesteś śmiertelna. Pamiętaj, że jesteś smiertelna" i oczywiście nawet by nie śmiał spojrzeć na Tindera. A poza tym zawsze chcisksm być gruba i pracować w księgowości
        • daniela34 Re: Ukryte pragnienia 04.03.19, 21:32
          Męski HAREM!!! Nie Jarek, Jezu, nie Jarek 😂😂😂
          • chicarica Re: Ukryte pragnienia 04.03.19, 21:34
            Właśnie się zastanawiałam o co chodzi z tym jarkiem... big_grin
          • milka_milka Re: Ukryte pragnienia 04.03.19, 21:34
            A tak się zastanowiłam, co Ty tak politycznie. smile
          • 21mada Re: Ukryte pragnienia 04.03.19, 21:35
            Dobra, dobra, nie ma się czego wstydzić, siostro! 😉
            A on jest z twojego działu?
            • daniela34 Re: Ukryte pragnienia 04.03.19, 21:39
              Nie mam działu. Mam DG smile
              • thea19 Re: Ukryte pragnienia 05.03.19, 08:44
                zawsze możesz mieć księgowego
          • aqua48 Re: Ukryte pragnienia 05.03.19, 07:45
            daniela34 napisał(a):

> Męski HAREM!!! Nie Jarek, Jezu, nie Jarek 😂😂😂

A w tym haremie Jarek? Z kotem? No, przyznaję masz niezłe marzenia...
            • daniela34 Re: Ukryte pragnienia 05.03.19, 08:41
              aqua48 napisała:

> daniela34 napisał(a):
              >
              > > Męski HAREM!!! Nie Jarek, Jezu, nie Jarek 😂😂😂
              >
              > A w tym haremie Jarek? Z kotem? No, przyznaję masz niezłe marzenia...
              Czysta perwersja 😀
          • ewbal Re: Ukryte pragnienia 05.03.19, 08:33
            Mi się skojarzyło z tureckim Yarak 😂
        • 21mada Re: Ukryte pragnienia 04.03.19, 21:33
          A więc jakiś męski Jarek wpadł ci w oko? 😊 No proszę - jak łatwo wychodzą ukryte pragnienia... 😉
          • daniela34 Re: Ukryte pragnienia 04.03.19, 21:37
            Akurat to imię kojarzy mi się wyjątkowo aseksualnie, niestety: Kaczyński, Gowin, Selin ...brr
          • chicarica Re: Ukryte pragnienia 04.03.19, 22:34
            Nie, po prostu widzialam dzis takie video gdzie panowie twerkowali na silowni i pomyslalam ze fajnie byloby miec taka ekipe do dyspozycji. big_grin
            • beneficia Re: Ukryte pragnienia 04.03.19, 22:44
              Męski twerk, tego tu jeszcze nie było😁
    • grru Re: Ukryte pragnienia 04.03.19, 21:35
      Ukrytych nie mam, mam jawne.
    • bergamotka77 Re: Ukryte pragnienia 05.03.19, 00:34
      Myslalam, że Ci o film Bertolucciego chodzi a Ty znowu ze swoim wybujalym libido wyjeżdżasz. Nimfomanie i myśli natrętne się chyba jakoś leczy?
      • homohominilupus Re: Ukryte pragnienia 05.03.19, 00:39
        Brom. Kiedyś zapisywano na to brom.
        A film piękny był, i piosenka Portisehead...
    • milva24 Re: Ukryte pragnienia 05.03.19, 07:27
      W tej chwili chciałabym tylko mieć tydzień wolnego i żeby przez ten tydzień nikt niczego ode mnie nie chciał.
      • thea19 Re: Ukryte pragnienia 05.03.19, 08:45
        ja bym chciała z miesiąc
    • katja.katja Re: Ukryte pragnienia 05.03.19, 08:05
      Ja bym chciała zmienić świat na lepsze. Chciałaby by społeczeństwo dostrzegło dyskryminację grup pokrzywdzonych, które nie mają siły przebicia np. biednych, brzydkich, introwertyków. Założyłabym np. stowarzyszenie, ale nie umiem.
      Introwertycy często są prześladowani, także w pracy, zmuszani do rzeczy których nie chcą, do trajkotu z innymi. Znam firmę gdzie szef celowo i wg mnie złośliwie (bo na samą pracę to nie wpływało ani jej efektywność) zabrał jeden z ekspresów do kawy by pracownicy z innego piętra musieli schodzić do jedynego w tej sytuacji ekspresu i się "integrować" sad
      Trudno znaleźć (zwłaszcza w czasach "dzieciom i ich rodzicom wszystko wolno") spokojną kawiarnię, restaurację, nawet wykupienie miejsca w wagonie ciszy niczego nie gwarantuje. Południowe kraje to już w ogóle koszmar, więc turystykę mają ograniczoną. W pracy też wszyscy sprzyjają ekstrawertykom, mam mały sukces na koncie, dzięki mnie ktoś decyzyjny wybrał cichego pracownika, który okazał się ok. Niestety wiem, że w większości przypadków introwertycy odpadają w przedbiegach (tak, wiem, że są wśród nich też osoby realnie słabe) bo wyszczekany ekstrawertyk dostaje swoją szansę sad
      Ekstrawertyczne dziewczyny o tym samym poziomie urody co intro zgarniają lepsze partie. I tak dalej..
    • znowu.to.samo Re: Ukryte pragnienia 05.03.19, 08:08
      Bidet
    • berdebul Re: Ukryte pragnienia 05.03.19, 09:16
      Chciałabym mieć pawie w ogrodzie. Z bardziej przyziemnych marzy mi się rok w podróży po USA, ale ze względu na sytuację domowo-rodzinną nie da rady. Może chociaż Antarktyda na pol roku. 🤔

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka