Dodaj do ulubionych

Wietrzny problem ze...

09.03.19, 07:26
....spódnicą smile. Ostatnie kilka dni w Krakowie są wietrzne i przypomniałam sobie dlaczego "przesiadłam się" na spódnice ołówkowe z tych fruwających wink.
Jaki macie patent na to aby ujarzmić strój i nie trzymać spódniczki w garści kiedy wieje wiatr?
Obserwuj wątek
    • piekna_remedios4 Re: Wietrzny problem ze... 09.03.19, 07:31
      Nie mam, pozwalam jej fruwać. Niczym Merlin Monroł
    • kouda Re: Wietrzny problem ze... 09.03.19, 07:31
      Obciążniki do obrusów? Można dostać takie pasujące do stroju np boho albo w kształcie diamentów 😉
      • taki-sobie-nick Re: Wietrzny problem ze... 09.03.19, 23:24
        kouda napisała:

> Obciążniki do obrusów? Można dostać takie pasujące do stroju np boho albo w ksz
        > tałcie diamentów 😉

Królowej angielskiej podobno wszywają obciążniki w odzież, żeby jej nie podwiewało. tongue_out
    • aqua48 Re: Wietrzny problem ze... 09.03.19, 07:38
      A dlaczego ma nie fruwać?
      • iberka Re: Wietrzny problem ze... 09.03.19, 07:43
        Moje fruwają tak, że nagle nic nie widzę, bo mam spódnicę na twarzy. Nie jest dla mnie normalnym paradowanie z bielizną na wierzchu.
        • panna_lila Re: Wietrzny problem ze... 09.03.19, 08:33
          Aż mi się zamarzyła taka tworzywa spódnica☺ Ja z frakcji ołówkowej lub kształt A. Napisz gdzie ładne "podfruwajki" można kupić☺
          • panna_lila Re: Wietrzny problem ze... 09.03.19, 08:35
            tworzywa=twarzowa

• iberka Re: Wietrzny problem ze... 09.03.19, 08:52
            Kupiłam w H&M, Tatuum i Tchibo wink. Każda plisowana - marzenie spełniłam heh - teraz myślę jak ujarzmić wiatr 😂
            • daniela34 Re: Wietrzny problem ze... 09.03.19, 09:17
              smile ja mam plisowaną spódnicę z H&M i plisowanà sukienkę z Reserved. Wczoraj kupiłam plisowaną sukienkę w Zarze, ale to już na lato. I mam jeszcze jedną letnią z Mango z zeszłego roku. Uwielbiam te plisowane zwiewne doły
    • daniela34 Re: Wietrzny problem ze... 09.03.19, 07:58
      Pozdrawiam koleżankę z Krakowa. Faktycznie wieje smile z powodu aktualnej mody mam kilka spódnic innych niż ołówkowe. Wczoraj mi nieźle podwiewało ale przytrzymałam i bieliznà nie świeciłam. Innych patentów nie mam
      • iberka Re: Wietrzny problem ze... 09.03.19, 08:55
        Cóż, też trzymam big_grin. Ale pierwszy wiatr, kilka dni temu totalnie mnie zaskoczył.....Biuro mam od strony dziedzińca zatem cisza i spokój, a po wyjściu z budynku nagle świat zniknął....bo na twarzy wylądowała spódnica 🤣. Mam wrażenie, że na Rynku Podgórskim wieje bardziej, bo tam specyficzne ułożenie budynków
        • daniela34 Re: Wietrzny problem ze... 09.03.19, 09:06
          smile ja też przeżyłam zaskoczenie jak płaszcz zamieniłam kilka dni temu na krótką skórzaną kurtkę, płaszcz spódnicę "trzymał", a kurtka niestety nie
    • chatgris01 Re: Wietrzny problem ze... 09.03.19, 08:04
      Można pod szeroką spódnicę włożyć krótszą, wąską półhalkę. Albo nawet szorty tongue_out
    • lot_w_kosmos Re: Wietrzny problem ze... 09.03.19, 08:07
      Noszę płaszcze i wiatr mi spodnicami nie targa.
      • miruka Re: Wietrzny problem ze... 09.03.19, 08:16
        Noszę spodnie cały rok, w tym roku nawet w dzień, w którym w poprzednie lata zakladalam spódnicę. Dokonało się. Nie będę udawać, że umiem w tym chodzić i wyglądam. Wiatr zatem nie stanowi problemu.
    • maaria33 Re: Wietrzny problem ze... 09.03.19, 08:58
      Podobno jakaś księżniczka (Diana?) wszywała sobie na dole spódnicy malenkie kulki ołowiowe smile
      • chatgris01 Re: Wietrzny problem ze... 09.03.19, 09:17
        Małgorzata. Po skandalu z podwianiem spódnicy uwiecznionym na fotach wink (w latach 50 to było).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka