kochanica.francuza 21.11.04, 12:06 www.stachura.xemantic.com/missa_pagana.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arcykr Re: Cytat 21.11.04, 12:20 Oj tak, bo kto przestaje wierzyć w Boga, zaczyna wierzyć we wszystko... Człowiek jest istotą nieuleczalnie religijną. Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Cytat 21.11.04, 12:30 Gee... Aleś się, Arcysiu, rozpisał... No, no... :)) arcykr napisał: > Oj tak, bo kto przestaje wierzyć w Boga, zaczyna wierzyć we wszystko... Dziwna teoria. Ja, dla odmiany znam człowieka, który, przestawszy wierzyć w Boga, przestał wierzyć w cokolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Cytat 21.11.04, 12:33 luzer napisał: > Dziwna teoria. A co w niej dziwnego? > Ja, dla odmiany znam człowieka, który, przestawszy wierzyć > w Boga, przestał wierzyć w cokolwiek... Czy popełnił lub próbował popełnić samobójstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Cytat 21.11.04, 12:36 arcykr napisał: > luzer napisał: > > > Dziwna teoria. > A co w niej dziwnego? > > > Ja, dla odmiany znam człowieka, który, przestawszy wierzyć > > w Boga, przestał wierzyć w cokolwiek... > Czy popełnił lub próbował popełnić samobójstwo? Co arcysiu klocki musza pasowac? ja wierze,a próbe samobojczxą mam wpisana w historie choroby... Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Cytat 21.11.04, 12:44 arcykr napisał: > luzer napisał: > > > Dziwna teoria. > A co w niej dziwnego? Błędność. > > Ja, dla odmiany znam człowieka, który, przestawszy wierzyć > > w Boga, przestał wierzyć w cokolwiek... > Czy popełnił lub próbował popełnić samobójstwo? Nie. Żyje i ma się dobrze. Kocha życie, tylko taki niedowiarek się zrobił. L. Odpowiedz Link Zgłoś