Dodaj do ulubionych

Głupie wątki

18.03.19, 17:08
Nie wiem czy to kryzys przedwiosenny ale ostatnio na ematce jest wysyp durnych, nudnych albo bezsensownych wątków z d..wziętych. normalnie nie ma czego czytać 😐 Nauczyciele albo stare hipochondryczki. Wraca człowiek po pracy zmęczony, otwiera ematke dla relaksu a tu nudy i powtarzalne bzdury 😥 Paniszelko, ado, shellerka- gdzie jesteście? 😅
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Głupie wątki 18.03.19, 17:09
      No co ty stopami sie nie brzydzisz?
      • bergamotka77 Re: Głupie wątki 18.03.19, 17:14
        No nie brzydze się właśnie. Swoje nawet pokazałam 😄 Wiem, jestem dziwna. Nie brzydzi mnie też ciało partnera.
        • piekna_remedios4 Re: Głupie wątki 18.03.19, 17:19
          a lody robisz? bo jest tez jeden cudny wpis des-coś tam, że nie lubi, nie robi, choć mąż prosi, bo się brzydzi (ona, nie on). Tam można się wykazać wink
    • lauren6 Re: Głupie wątki 18.03.19, 17:17
      A big brother?
      Justyna Żyła?
      Michał Wiśniewski?
      K. Niezgoda?
    • piekna_remedios4 Re: Głupie wątki 18.03.19, 17:18
      chodź poobgadywać Żyłe!
    • asia-loi Re: Głupie wątki 18.03.19, 17:21
      A dlaczego Ty sama nie założysz jakiegoś ciekawego wątku?
    • jak_matrioszka Re: Głupie wątki 18.03.19, 17:47
      Sezon na stopy sie bardzo wydłużył. Kiedyś zaczynał sie kiedy lato sie rozpedziło i kończył po wakacjach szkolnych. W zeszłym roku we wrześniu był w pełni, a w tym w połowie marca temat już mocno wyksploatowany, to nawet nie pół roku przerwy, że już o temperaturach nie wspomne.
      • eliszka25 Re: Głupie wątki 18.03.19, 18:26
        Mnie te wątki o stopach natchnęły i oglądałam dziś sandały i espadryle w internecie 😉. Znalazłam nawet kolekcję sandałów zimowych z futerkiem na podeszwie 😁
        • taki-sobie-nick Re: Głupie wątki 18.03.19, 21:36
          eliszka25 napisała:

> Mnie te wątki o stopach natchnęły i oglądałam dziś sandały i espadryle w intern
          > ecie 😉. Znalazłam nawet kolekcję sandałów zimowych z futerkiem na podeszwie 😁

A futerka przy paskach nie miały? To tandeta. tongue_out
        • mikams75 Re: Głupie wątki 19.03.19, 09:09
          widzialam zima pania w takich butach z futerkiem (dosyc dlugim) przy podeszwach, na ulicach blotko ze sniegu, buty wygladaly tak zalosnie, ze moje dziecko wzroku oderwac nie moglo i ledwo sie powstrzymywalo od smiechu. Pani siedziala w pociagu z noga zalozona na noge i blotko skapywalo ze smetnie wiszacych klakow big_grin
    • euze_bia0 Re: Głupie wątki 18.03.19, 21:39
      Należy samemu założyć arcymądry i arcyciekawy temat, żeby rozruszać te nudnawe matki
      • euze_bia0 Re: Głupie wątki 18.03.19, 21:40
        Ematki* znaczy
      • taki-sobie-nick Re: Głupie wątki 18.03.19, 21:40
        euze_bia0 napisał(a):

> Należy samemu założyć arcymądry i arcyciekawy temat

W rodzaju "Mój niuniuś jest lepszy od waszych niuniusiów". tongue_out
    • madi138 Re: Głupie wątki 18.03.19, 21:44
      tol8 dopiero co miala fajny watek o wycieczce do Ameryki big_grin ale fakt, ze brakuje ostatnio soczystych wateczkow obyczajowych...
      • rosapulchra-0 Re: Głupie wątki 18.03.19, 21:53
        No było kilka na temat życia Rosati.
    • rosapulchra-0 Re: Głupie wątki 18.03.19, 21:56
      Myślisz, że twój wątek jest mądry? big_grin
    • sundace46 Re: Głupie wątki 19.03.19, 08:54
      Błyśnij i sama załóż mądry, z sensem wątek. Nic prostszego big_grin
      • euze_bia0 Re: Głupie wątki 19.03.19, 09:08
        No właśnie.
        Bergamoto, czekamy na Twój ciekawy i mądry wątek. Moze uda Ci się połączyc dwa w jednym. Może nawet Twój wątek zostanie wątkiem roku 2019
    • heca7 Re: Głupie wątki 19.03.19, 09:10
      Dodaj do tej listy wątek Mallarda sprzed chwili...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka