Dodaj do ulubionych

Perfumerie internetowe

31.03.19, 11:48
Gdzie kupujecie w necie oryginalne perfumy? W Douglas jest drogo, a np takie iperfumy mają przyjemne ceny. Niestety niektorzy piszą, że tam to podróbki itd. Opinie na fb mają wyłączone więc nie ma jak się dowiedzieć. Macie jakąś sprawdzoną perfumerię?
Obserwuj wątek
    • fakenews Re: Perfumerie internetowe 31.03.19, 11:54
      W sephorze łatwo o rabat. Zwłaszcza z karta stałego klienta. No i sporo fajnych zapachów jest już w superpharm, czy Hebe.
      • mail-na-gazecie Re: Perfumerie internetowe 31.03.19, 12:10
        Dokładnie Sephora...
    • thebeat Re: Perfumerie internetowe 31.03.19, 12:13
      Polecam forum perfumy na wizazu. Nie, perfumeria internetowa nie musi mieć podróbek. Milion razy o tym pisano w różnych miejscach.
    • aqua48 Re: Perfumerie internetowe 31.03.19, 12:40
      Kupuję w iperfumach i jakoś nie trafiłam nigdy na podróbki.
    • mokka39 Re: Perfumerie internetowe 31.03.19, 12:46
      nie ma żadnych podróbek na iperfumach, wielokrotnie kupowałam i siedzę w temacie perfum od długiego czasu
      • ras.szamra Re: Perfumerie internetowe 01.04.19, 22:20
        Kurczę, to skąd te plotki? Marketing szeptany konkurencji?
        A z innej beczki, skoro siedzisz w temacie to wykorzystam smile znasz i możesz polecić inne wiarygodne perfumerie internetowe?
    • rosa-fira Re: Perfumerie internetowe 31.03.19, 13:01
      Na iperfumach nie ma podróbek.
    • nstepnik Re: Perfumerie internetowe 31.03.19, 13:29
      No właśnie Sephora też drogo... O iperfumach wyczytalam na roznych forach, że zdarzają się też podróbki, nie zawsze ale jednak. Jeśli tak wszystko by było ok, to dlaczego te opinie mają wylaczone na fb? Jakby coś ukryć chcieli. Roznica cenowa ponad 100 zl pezemawia na ich korzyść, nie chcę się jednak naciąć
    • sasha_m Re: Perfumerie internetowe 01.04.19, 20:16
      Od lat kupuję tylko na iperfumy.
    • jola-kotka Re: Perfumerie internetowe 01.04.19, 20:23
      W necie sie nie kupuje bo moga byc podrabiane . Sephora , Douglas ale akurat nie przepadam za nim. Oba miejsca maja sklepy online.
    • manon.lescaut4 Re: Perfumerie internetowe 01.04.19, 20:30
      Iperfumy są czescia, czy raczej polska nazwa notino. To nie są podróbki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka