argentea 23.04.19, 12:49 Czy emamy używają? Można z tym schudnąć? Wyrzeźbić sylwetkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boo-boo Re: Platforma wibracyjna 23.04.19, 13:03 A w jaki sposób miałoby to nastąpić ? Dieta MŻ i patrzeć na to co się je i ćwiczenia,. Odpowiedz Link Zgłoś
sfornarina Re: Platforma wibracyjna 23.04.19, 13:03 Z tego co się orientuję, nie ma badań potwierdzających, że trening na platformie wibracyjnej da Ci dużo więcej, niż bez Owszem, trenując z platformą osiągniesz tyle samo (albo minimalnie więcej) niż trenując to samo bez platformy, więc - biorąc pod uwagę koszty - nie wygłupiałabym się Żeby utyć/ zapuścić sylwetkę potrzeba jeść dużo za dużo i się nie ruszać przez bardzo długi czas, i żeby tę sylwetkę doprowadzić do sensownego stanu potrzeba dobrej diety, samozaparcia i dobrego treningu. Jednym słowem nie ma magicznych tricków, tabletek, shejków, kamizelek, pasów ani platform, które robotę odwalą za Ciebie. Jest co najwyżej dobry marketing, żeby wyekspediować kasę z Twojej kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
argentea Re: Platforma wibracyjna 23.04.19, 13:10 Tak, zgadzam się. Ciekawa tylko jestem, czy ćwiczenia z platformą są skuteczniejsze niż bez niej. Przecież nie trzeba jej od razu kupować. W fitness clubach też można trenować w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
sfornarina Re: Platforma wibracyjna 23.04.19, 13:33 > Ciekawa tylko jestem, czy ćwiczenia z platformą są skuteczniejsze niż bez niej. Nie doszukałam się niezależnych badań, które to potwierdzają. Platforma Ci nie zaszkodzi, natomiast skuteczność tejże... włożyłabym między bajki Trenuję dziewczyny, które wcześniej próbowały ćwiczeń z platformą przez kilka miesięcy (u nas te platformy są dość popularne) i nie zauważyłam, żeby były szczuplejsze lub bardziej wysportowane niż te, co z platformą nigdy nie miały do czynienia Odpowiedz Link Zgłoś
jehanette Re: Platforma wibracyjna 23.04.19, 13:14 Święta, święta i po świętach, hehe. Zauważyłam, że poprzedni wysyp wątków pt. "jak schudnąć?" był po pierwszych cieplejszych dniach Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: Platforma wibracyjna 23.04.19, 21:03 Z innego powodu pytałam niedawno o platformę: forum.gazeta.pl/forum/w,567,167951584,167951584,Platforma_wibracyjna.html ale tam też dziewczyny były sceptycznie nastawione do tego pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
argentea Re: Platforma wibracyjna 24.04.19, 11:53 Dziękuję, nie zauważyłam tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś