Dodaj do ulubionych

czy ja śnie?!

24.04.19, 15:20
Ukladow trojmiejskich odslona kolejna. Wczoraj gazeta zamiescila artykul, w ktorym pisza:
Pełnomocnicy "Cassandry" mieli złożyć propozycję: w zamian za 400 tys. zł ukierunkują sprawę na łagodniejsze zarzuty: zgwałcenie, ale bez szczególnego okrucieństwa. Propozycja ta została odrzucona - czytamy w gazecie

Ze jak? dobrze widze? Adwokaci zaproponowali Bieniukowi lapowke? w zamian za "lepsze" zawiadomienie o przesteostwie? Poznalam osobiscie adwokatow poruszajacych sie na pograniczu prawa. Tutaj mamy do czynienia chyba z czyms, co powinno skutkowac wywaleniem ich z palestry na zbita morde?
oswueccie mnie, bo moze ja zwyczajnie nie znam adwokackich obyczajow indifferent
Obserwuj wątek
    • asfiksja Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:23
      > oswueccie mnie, bo moze ja zwyczajnie nie znam adwokackich obyczajow indifferent
      Zwyczajnie nie znasz adwokackich obyczajów, uświęconych tradycją i przyzwoleniem środowiska oraz władzy (każdej, w tym obecnej).
    • zlota.ptaszyna Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:24
      To cie oburza a nie fakt ze nawet ziemia nie zaschnela na grobie jego zony a on uprawia ostry seks w hotelu kiedy w domu czeka trojka dzieci?
      • mama-ola Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:28
        zlota.ptaszyna napisała:

> To cie oburza a nie fakt ze nawet ziemia nie zaschnela na grobie jego zony a on
        > uprawia ostry seks w hotelu kiedy w domu czeka trojka dzieci?

Mnie powyższy fakt nie oburza. Wdowieństwo czy posiadanie dzieci popędu seksualnego zasadniczo nie niweluje.
      • dziennik-niecodziennik Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:33
        Wez nie chrzan asma, jego zona dwa lata nie zyje, ziemia dawno zaschla.
        • spirit_of_africa Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:35
          Gwoli ścisłości to nie żyje już 4,5roku. Ziemia zdążyła zaschnac kilka razy.
          • flegma_tyczka Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:48
            Gwoli ścisłości nie był święty jeszcze gdy konkubina była na tym świecie i nawet jeszcze zdrowa.
            • manon.lescaut4 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:23
              Gwoli ścisłości, to mam nadzieje, ze zdolal opanować swoje żądze, kiedy żona chorowała.
              • rosapulchra-0 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 18:17
                Gwoli ścisłości gazeciarz łże jak pies.
                • hanusinamama Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 22:48
                  A czy gazeciarz to potem nie był katią, ktora to chwaliła sie ze jest kochanką iluś tam żonatych???
                  • flegma_tyczka Re: czy ja śnie?! 25.04.19, 13:37
                    Dwóch, w tym jeden 15 lat z kilkuletnią przerwą.
                    I co ma piernik do wiatraka? Krzywdy nikomu nie robiłam.
            • hanusinamama Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 22:48
              Czyli trzeba go teraz w trąbe robic?? A moze bedziemy do wiezienia wsadzać za zdrady...
      • agnieszka2008 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:33
        Nie przesadzaj , umarła 5 lat temu.
      • finaejeri Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:34
        Ale,.ze jak sie ma dzieci to juz nie wypada? Z tym czekaniem dzoeci w domu, to tez fantazja cie troche poniosla. Chyba,.ze wiesz, ze dziatki faktycznie na ojca czekaly to wowczas sorry, zwracam honor😉

A ile po smierci wspolmalzonka jest dopuszczalne? skoro 5 lat to malo🤤
        • triss_merigold6 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:37
          W nocy powinien w domu siedzieć, a nie włóczyc się pijany i naćpany z prostytutkami.
          • astrologia333 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:42
            A ona? W nocy powinna siedzieć w domu bo spodniczka po północy to proszenie o gwałt? Ciekawe.
            Gdyby ludzie siedzieli w domach ileż mniej by było tragedii, dramatów i przestępstw.
            • triss_merigold6 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:44
              Ona nie ma rodziny.
              • astrologia333 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:53
                I co z tego? To że ma rodzinę nijak mu nie pomoŻe w sądzie. Zaszkodzić też mu nie zaszkodzi.
                A jakby ona miała rodzinę to byłaby bardziej czy mniej winna ewentualnego gwałtu?
            • aerra Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:45
              Całkiem sporo przestępstw ma miejsce w domach...
              • astrologia333 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:50
                Dlategoż napisałam mniej a nie wcale.
          • finaejeri Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:47
            No to towarzystwo typu sutenera, pedofil itp. to faktycznie jakis kwiat sopockiej socjety jest.

Oderwalabym jednak temat uprawiania seksu w kontekście bycia dzieciatym i zaschnietej ziemi od przestepcow z jakimi zadawal sie J.B. Pisałam wyłącznie o tym pierwszym.
            • astrologia333 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:54
              To zgwałcił sutenera, czy jego zgwałcił ten sutener?
              • finaejeri Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:00
                Sutenera to forma "gruba" wyrazu sutenerka😎

Wiec jak juz cos to "zgwałcił sutenerę" lub "zgwałciła go sutenera"😛

• flegma_tyczka Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:21
                  Albo zgwałcił go sutener w sutenerze.
          • flegma_tyczka Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:49
            Sam się prosił o kłopoty. I jeśli wierzyć plotkom wiele razy, w tym również za życia konkubiny.
            Było nie imprezować z byle kim.
            • zlota.ptaszyna Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:53
              Dokladnie, nie rozumiem dlaczego tutaj jest taki fan club jego wielbicielek bo facet nic nie wart
              • flegma_tyczka Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:55
                Również się dziwię. Gdyby był brzydki, gruby, był członkiem PiS-u to nikt by nad nim nie płakał.
                • zuleyka.z.talgaru Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 20:08
                  Przecież jest brzydki.
              • manon.lescaut4 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:39
                Zadziwiające, ze zgadzam się z asmarabis i gazeta hmm... Ale tez mnie zadziwia ta obrona Bieniuka w kontekście jego prowadzenia się (kwestie gwałtu na razie zostawmy). Oczywiście, ze wdowiec i samotny ojciec ma prawo chodzić na randki nie polegające wyłącznie na piciu kawy, ale c’mon, niech tylko nie wciska kitu, ze jego znajomi to tacy porządni ludzie, on biedny nic nie wiedział. Toz nawet ja wiem:/, bo Onet wyjątkowo polubił tego całego Krystka i te ekipę, dosyć wstrząsające te reportaże, o nieletnich prostytutkach, wytatuowanych prostytutkach, dilerce i całym tym bagnie pod przykrywka modnych trójmiejskich klubów. Natalia Siwieć tez się tam przewija, zdaje się, ogólnie to nie jest towarzystwo dla ojca dzieciom. Jak zazwyczaj nie jestem oceniająca i dale ludziom „benefit of the doubt”, tak w tym przypadku nie. Normalny człowiek trzyma się od tego półświatka z daleka.
                • thea19 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 21:57
                  ale on nie jest wdowcem tylko kawalerem, żony żadnej chyba nie miał
                  • rosapulchra-0 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 21:59
                    Może jeszcze ojcem nie jest? big_grin
                    • thea19 Re: czy ja śnie?! 25.04.19, 11:05
                      a co ma piernik do wiatraka? to nie można być kawalerem i mieć dzieci? wdowcem nie jest bo żony nie miał. miał konkubinę, z którą łączyły go więzi emocjonalno rodzinne ale nie formalne, w związku z tym formalnie dalej jest kawalerem i aktu zgonu żony nie przedstawi.
                      • rosapulchra-0 Re: czy ja śnie?! 25.04.19, 13:22
                        Pod względem formalnym to wdowcem jest pierwszy mąż A.P.
                        Jednak żyli ze sobą i stworzyli rodzinę i to ona stracił najbliższą mu osobę. Spokojnie można go nazywać wdowcem. Takie formalizowanie nie ma najmniejszego sensu.
          • dziennik-niecodziennik Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 20:15
            Ojprdl.
            Dorosly chlop. Wdowiec, bez zobowiązań. Dzieci dosc duze by zostac same w domu, a jestem przekonana ze byly u dziadkow albo cos. To i wyszedl sie pobawic. Fakt, towarzystwo slabe bardzo, ale pomijajac dobor ekipy - nie zrobil nic zlego.
            Nie badz swietsza od papieza.
            • thea19 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 21:57
              kawaler nie wdowiec
              • dziennik-niecodziennik Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 22:48
                Odumarla go dlugoletnia partnerka zyciowa. Dla mnie wdowiec.
            • flegma_tyczka Re: czy ja śnie?! 25.04.19, 13:39
              Jest podejrzany o gwałt. I o to jest główna afera, to, że przebywał w nieciekawym towarzystwie to kwestia poboczna, która dla wielu ludzi wyszła dopiero teraz.
        • zlota.ptaszyna Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:49
          Ale z kim te dzieci siedza jak on sie narkotyzuje i szlaja?
          • finaejeri Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:52
            Nie jestem przekonana czy doczekasz sie tutaj odpowiedzi na to pytanie😉
          • astrologia333 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:02
            Nie wiem, może z Iwoną Wieczorek. uncertain
            Bez kitu.
            Gość jest sam. Ma swoje potrzeby. Moze jakieś faktycznie specyficzne. Być może źle znosi samotność, śmierć swojej ex. Bywa. Robi to w głupi sposób. Ma wujowy gust. On nie poszedł ze swoim kuzynem i kobietami łatwymi na spotkanie.
            I może po sex.
            Jeśli zgwałcił - powinien ponieś karę i nie ma znaczenia czy to prostytutka, łatwa dziewczyna, czy miała spodniczkę i czy wyszła po północy.
            Jeśli został wrobiony powinien winny ponieść karę o nie ma znaczenia czy ojciec dzieciom uprawia seks i jaki i z kim. Jego sprawa. Powinien co najwyżej sobie przemyśleć swoje wybory.

Narkotyki to już inna inszość.
            • zlota.ptaszyna Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:07
              a ja nie zycze sobie zeby juz prowadzil programy dla dzieci, obrzydlistwo ze bierze sie tam osobe uzalezniona od narkotykow i seksu
              • astrologia333 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:11
                Zapewne nie będzie. Możesz spać spokojnie. 😉
              • grru Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:21
                Zawsze możesz takich programów nie oglądać i nie pokazywać dzieciom, co za problem?
              • flegma_tyczka Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:24
                Jaki program prowadzi?
        • jowita771 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 21:05
          finaejeri napisał(a):

> Z tym czekaniem dzoeci w domu, to
          > tez fantazja cie troche poniosla.

Tata nie wraca ranki i wieczory
      • grru Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:46
        Co jest oburzającego w tym, że wdowiec czy wdowa prowadzą życie seksualne? Czy dzieci były z tego powodu pozbawione opieki?
        • flegma_tyczka Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:51
          To nie wdowiec.
        • zlota.ptaszyna Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:52
          Tak wyszlo ze jest samotnym rodziciem wiec co to za przyklad dla dzieci jak ojciec wtacza sie do domu pod wplywem narkotykow i z zadrapaniami i siniakami od ostrego seksu?
          • flegma_tyczka Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:54
            I jaki przykład daje dzieciom.
          • grru Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:18
            Ale wiesz, że ludzie w związkach i mający dzieci też uprawiają ostry seks? big_grin Narkotyki to co innego. Jak ćpają będąc rodzicami niesamotnymi to mniejszy problem?
        • triss_merigold6 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:59
          Jeżeli szlaja się po nocach z półswiatkiem, to tak, dzieci są pozbawione opieki.
          • alicia033 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:04
            triss_merigold6 napisała:

> Jeżeli szlaja się po nocach z półswiatkiem, to tak, dzieci są pozbawione opieki
            > .
            gdyż?
            Wiesz, że bieniuk zostawił je same w domu czy tak sobie bezmyślnie klepiesz?

• zlota.ptaszyna Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:09
              No ale z kim niby zostaly skoro matka nie zyje?

Tylko nie krzycz ze z opiekunka byly, bo zatrudnianie opiekunki zeby zamiasc obejrzec film z dziecmi moc w spokoju przyjmowac narkotyki i sie szlajac po nocach jest straszne

• grru Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:19
                Może z dziadkami? Znakomita większość moich dzieciatych znajomych co pewien czas korzysta z weekendowej opieki dziadków - mają wtedy czas dla siebie. I owszem, zdarza im się w związku z tym uprawiać seks zamiast oglądać z dziećmi film. O narkotyki nie pytałam.
                • flegma_tyczka Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:26
                  Dla siebie, a nie podejrzanego towarzystwa z półświatka.
                  • grru Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:28
                    A kto ich tam wie? Nie pytam wszystkich znajomych z kim się spotykają.
                    • flegma_tyczka Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:32
                      Jak nie wiesz to nie pisz.
                • zlota.ptaszyna Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:27
                  Zostala bys z wnukami zezwalajac zeby ziec mogl szlajac sie po nocach i wraca do domu nacpany?
                  • grru Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:29
                    Mam dwuletnią córkę nie potrafię sobie wyobrazić wnuków big_grin Natomiast nie sądzę, żeby dziadkowie szczegółowo przepytywali rodziców jakie mają plany, kiedy dzieci są u nich.
                    • zlota.ptaszyna Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:40
                      No racja, w sumie wszeddzie w necie pisza ze szczegolami jakie on mial plany, wiec przepytywac nie trzeba

• alicia033 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:36
                    bijesz rekordy głupoty, trolliszcze.
                    Po pierwsze - wnuków nie bierze się np. na weekend żeby umozliwić ich ojcu "szlajanie się", tylko dlatego, że się chce z nimi spędzić czas.
                    Po drugie, gdybym wiedziała, że ich ojciec się szlaja i ćpa to tym bardziej zabierałabym je, żeby jak najmniej czasu z nim spędzały.

• jowita771 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 21:18
              > Wiesz, że bieniuk zostawił je same w domu czy tak sobie bezmyślnie klepiesz?

Bez opieki są te dzieci, potwierdzam, Raz widziałam, jak ten najmłodszy szedł po wodę do studni. Zimą, bez butów. Kartoflankę na tej wodzie ugotował, żeby ojciec zjadł jak wstanie na kacu.
      • hanusinamama Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 22:47
        Ile ta ziemia zasychać ma???BO chyba juz jakies 5 lat przysycha..
      • boo-boo Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 23:06
        Mnie oburza fakt, że ktoś taki jak ty chciałby żeby inni żyli według twoich zasad.
        Po pierwsze nie żona.
        Po drugie kilka lat już od jej śmierci minęło.
        Po trzecie nie wiesz czy mu na łożu śmierci nie powiedziała, żeby sobie życia nie żałował.
    • dziennik-niecodziennik Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:25
      Mysle ze to jakies niedopowiedzenie. Pelnomocnicy Cassandry zrezygnowali z prowadzenia sprawy, wiec cos tu sie nie spina.
    • finaejeri Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:29
      Nie znam realnych standardow, ale trudno uwierzyc w cos takiego. Jak w jakims amerykanskim tasiemcu typu moda na sukces.

Inna sprawa,.ze ta informacja może nie mieć zbyt wiele wspólnego z rzeczywistością.

Swoją drogą kontrast między tym co wypluwa internet na temat ofiary a słowami obrońcy, że to młoda, stojąca u progu życia dziewczyna ...
      • azja001 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:40
        Jak ta sprawa wpłynęła to od razu wiedziałam że kur..cze wyniuchało okazję do ogolenia faceta z pieniędzy. To że był w hotelu w celu uprawiania seksu to mnie nie dziwi ale że taki atrakcyjny facet musi z taką brudaską się zadawać to jest bardzo dla mnie niezrozumiałe
        • zlota.ptaszyna Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:56
          a czemu nie moze uprawiac tego seksu w domu po uprzednim przedstawieniu nowej mamy dzieciom?????
          • triss_merigold6 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:00
            Od kiedy to prostytutki przedstawia się dzieciom?
            • zlota.ptaszyna Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:02
              Skoro jest niby taki atrakcyjny to dlaczego musi chodzic do prostytutki?
              • finaejeri Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:06
                Moim zdaniem wcale by nie musial, jednak najwidoczniej chciał.

• triss_merigold6 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:08
                Pewnie lubi.
              • manon.lescaut4 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:45
                To jest tego towarzystwo, ekipa, paczka, jak zwał tak zwał. Niejaki Krystek i jego świta, kiedyś czytałam na temat trójmiejskiego półświatka. Bieniuk z nimi imprezuje na jachtach wiec ta dziewczyna zapewne nie była pierwsza z brzegu prostytutka, zwłaszcza, ze sama tez siedzi w tych kręgach.
                PS. Ciekawi mnie, czy ktoś z tych ludzi miał coś do czynienia z zaginieciem Iwony Wieczorek. Nie, nie chodzi mi o Bieniuka, ale cały ten dilersko- sutenerski syf.
                • astrologia333 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:52
                  Ta bo jedno zdjęcie dodał i do klubu chodził. Zaraz się dowiemy, że zarobili braterstwo krwi, a nawet że się adoptowali.
                  • wenecja8 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:59
                    A w ogóle to jego wina że go szantażują bo się obraca w takim towarzystwie. Normalnie sam się prosił. I spódniczkę miał przykrótką, to co się teraz skarży?
                    • manon.lescaut4 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 17:31
                      Ale bzdury. Tak, zadając się z takimi ludźmi, sam się prosił o kłopoty.
                      • astrologia333 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 18:19
                        A zgwałcone w klubach też się proszą?
                        • wenecja8 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 18:55
                          astrologia333 napisała:

> A zgwałcone w klubach też się proszą?

O właśnie
                          • manon.lescaut4 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 19:04
                            Nie, nie stawiam znaku równości między zgwałconymi a najlepszymi kumplami seryjnych gwalcicieli. Jakiś absurd.
                            • astrologia333 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 20:27
                              No ale zgwałcona to najlepsza kumpela seryjnego gwałciciela..
                    • triss_merigold6 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 18:20
                      On tylko przechodził z tragarzami, w hotelu w towarzystwie naćpanej panienki dubajskiej znalazł się zupełnie przypadkiem.
              • mrs.solis Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 18:29
                zlota.ptaszyna napisała:

> Skoro jest niby taki atrakcyjny to dlaczego musi chodzic do prostytutki?

Bo widocznie gustuje w paniach tego pokroju.
        • sumire Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:56
          A co ma jego atrakcyjność do rzeczy? Zamiłowanie do korzystania z lupanarów to nie kwestia powabu, tylko umysłowości.
      • flegma_tyczka Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 15:50
        29-latka jest jeszcze dość młoda. W tym wieku większość kobiet nie jest nawet matkami. Ma całe życie przed sobą.
    • lauren6 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:13
      A czy to nie przypadkiem ta sama kancelaria adwokacka, która obsługuje PIS i Jarosława Kaczyńskiego?
      • finaejeri Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 16:41
        Wszystko łaczy sie w calosc i juz wiemy kto odpowiada za całą afere🤣😂
      • beaucouptrop Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 17:16
        Here we go 😂 Nareszcie ktos wlasciwe wnioski wyciagnal.
        W moum watku o przewidywalnosci forum niektorzy powiedzieli mi ze bredze.
        Niektorym wszystko kojarzy sie z ... PiSem. Groteska.
        • lauren6 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 18:53
          Już mi się przypomniało skąd to skojarzenie:
          trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,24692973,walka-sopotu-o-wizerunek-z-seksafera-w-tle.html

"Karnowski: – Zrobimy wszystko, aby to miejsce ponownie kojarzyło się ze sztuką, a nie z krzywdą ludzką i pedofilią. Nie przerazimy się żadnej, nawet najbardziej ustosunkowanej kancelarii prawnej ani ochroniarzy.

O co chodzi z tym „ustosunkowaniem”? Kancelaria Gotkowicz, Kosmus... itd. jest „dyżurną” kancelarią PiS. Reprezentuje Jarosława Kaczyńskiego w procesach z Lechem Wałęsą i z byłym ministrem Radosławem Sikorskim (w obu sprawach chodzi o Smoleńsk). Prawnicy z tej spółki adwokackiej byli też przedstawicielami prezesa PiS w sporach z „Super Expressem” i byłym szefem MSWiA Januszem Kaczmarkiem.

W 2012 roku kancelaria dostała za obsługę prawną partii 183 tys. zł, w 2016 r. zarabiała na PiS 39,6 tys. zł miesięcznie (rocznie ok. 433 tys. zł)."

Bardzo dobry artykuł, polecam.
          • finaejeri Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 19:26
            Bo mnie się wszystko z dupą kojarzy.
          • astrologia333 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 20:29
            Napisz po prostu, że pół Internetu przeszukałaś a nie udawaj, że Ci się przypomnialo. Będzie wiarygodniej
    • piekna_remedios4 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 18:11
      To chyba chodziło o ugodę - Sylwia wyceniła swoją traumę na 400tysi w zamian łaskawie godząc się na złagodzenie czynu. Pewnie wycofałaby zarzutu po wpłynięciu kasy na konto ale Jarek nie skorzystał. I moim zdaniem bardzo dobrze zrobił.
      Odnośnie narkotyków i „szlajania się” gdy posiada się dzieci. Powiem tak: nie mam nic wspólnego z żadnym półświatkiem, nie znam żadnej prostytutki ani sutenerow ani nawet piłkarzy. Ale owszem, zdarzyło mi się imprezować z zastosowaniem używek, kiedy miałam już dzieci. Ostatni raz w czerwcu - dzieci zostały z babcia w domu. Wróciliśmy na drugi dzień i po używkach nie było już śladu. Tak bywa w życiu, ludzie imprezują. Tylko na ematce nikt nigdy nic nie wziął a od czasu gdy ma dzieci to więcej niż pół piwa nie wypije.
      • rosapulchra-0 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 18:25
        Najszybsza w ocenianiu jest ta, która sama będąc grubo po 30ce uwiodla nieletniego i miała szczęście, że jego rodzice nie przestawili jej szczęki w odpowiednie miejsce.
        • triss_merigold6 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 18:32
          Rozumiem, że zazdrościsz, ale miałam wtedy 27 lat i byliśmy w okolicznościach wakacyjnych. big_grin
          • rosapulchra-0 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 19:36
            Teraz już 27? big_grin Poczekam aż napiszesz, że byłaś dzieciaka rówieśnicą big_grin
            • flegma_tyczka Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 19:48
              Może ten 17-latek nie miał przynajmniej żony w ciąży.
            • triss_merigold6 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 19:57
              Użyj wyszukiwarki. big_grin Zawsze pisałam, że byłam od młodzieńca o 10 lat starsza. Rozumiesz, Rosa, po 30-tce miałam już dziecko na stanie i nie jeździłam na obozy z młodzieżą.
        • grru Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 19:54
          Miał mniej niż 15 lat?
      • flegma_tyczka Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 19:28
        Jeżeli te używki to były narkotyki to miałaś kontakt z półświatkiem, choćbyś się zaklinała smile
        • grru Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 19:55
          Dlaczego? Nie musi sama znać dealera, może ktoś poczęstował.
          • piekna_remedios4 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 20:56
            Jeszcze na głowę nie upadłam, żeby płacić za tego typu używki. Raz na kilka lat dodam, żeby nie wyszło teraz że chodzę po imprezach i sępię big_grin
      • kamien.na.dnie Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 21:15
        Ja nie imprezuję, nie palę, nie piję, nie wydzieram się na ludzi, nie włóczę się po nocach/rankach w minispódniczce...
        Nie polecam jednak takiej wegetacji - prędzej czy później odbija się na zdrowiu uncertain
        • grru Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 22:37
          Ufff, wygląda na to, że wydzieranie się na ludzi nadaje mojej egzystencji głębszy sens big_grin Zapewne dzięki temu jestem zdrowa, bo pozostałych rzeczy nie robię. A picie i imprezowanie to mi się dopiero na zdrowiu odbijało. Do dziś pamiętam ból żołądka po wódce zagryzanej słoniną
        • piekna_remedios4 Re: czy ja śnie?! 25.04.19, 16:28
          To może zacznij
    • piataziuta Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 20:04
      Zaraz, zaraz.
      Przecież o tym było w linku, który wrzuciłaś w poprzednim wątku na ten temat.
      Co jest???
      Nie czytasz treści z linków, które sama wrzucasz???
      • piataziuta Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 20:14
        Gwoli ścisłości:
        twój wątek
        twój link

Fragment tekstu z twojego linka:
        "Ale i tak Jarosław dostał propozycję – twierdzi osoba blisko związana ze sprawą. - Usłyszał, że jeśli zapłaci kilkaset tys. zł, to nie będzie to zgwałcenie ze szczególnym okrucieństwem."

• gulcia77 Re: czy ja śnie?! 24.04.19, 21:08
      Odnośnie pana B. i jego związków z trójmiejskim półświatkiem wypowiadać się nie będę. Ale we wszystkich tego typu wątkach rzuca mi się w oczy przekonanie sporej części pań, że atrakcyjny facet nie korzysta z usług pań profesjonalistek, bo... jest atrakcyjny.
      Naprawdę może się komukolwiek wydawać, że atrakcyjność mężczyzny wyklucza go z kręgu klientów prostytutek? Tak się składa, że z racji wykonywanej przeze mnie pracy mam kontakt z przeogromną ilością facetów. Są wśród nich i ciasteczka, że palce lizać i brzydale, i ogromna większość przeciętniaków. Ich wygląd w żaden sposób nie przekłada się na charakter i upodobania. Są wśród nich i domatorzy, i religijni, i rodzinni, i dziwkarze.
      • wenecja8 Re: czy ja śnie?! 25.04.19, 12:36
        gulcia77 napisała:

> Naprawdę może się komukolwiek wydawać, że atrakcyjność mężczyzny wyklucza go z
        > kręgu klientów prostytutek? Tak się składa, że z racji wykonywanej przeze mnie
        > pracy mam kontakt z przeogromną ilością facetów. Są wśród nich i ciasteczka, że
        > palce lizać i brzydale, i ogromna większość przeciętniaków. Ich wygląd w żaden
        > sposób nie przekłada się na charakter i upodobania.

Chyba powinnaś doprecyzować jaką pracę wykonujesz, bo źle to zabrzmiało big_grin
        • lilia.z.doliny Re: czy ja śnie?! 25.04.19, 12:54
          no troche dwuznacznie big_grin
          • rosapulchra-0 Re: czy ja śnie?! 25.04.19, 13:25
            Rozwieję wasze wątpliwosci, bo chyba zapamiętałam wink W transporcie gulcia robi smile
        • czarniejszaalineczka Re: czy ja śnie?! 16.05.19, 18:05
          no big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • aguar Kolejna kobieta oskarża Bieniuka 16.05.19, 18:00
      Czytałyście? www.wprost.pl/kraj/10216384/kolejna-kobieta-oskarza-bieniuka-chwycil-mnie-za-wlosy-i-chcial-zmusic-do-seksu-oralnego.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka