05.05.19, 08:15
www.pudelek.pl/artykul/146157/andrzej_duda_odradzal_zonie_prace_w_szkolnictwie_wiedzielismy_ze_te_place_nauczycieli_sa_relatywnie_niskie/
To jest szujostwo wyższych lotów.
Obserwuj wątek
    • unaragazza.bionda Re: Szuja 05.05.19, 08:26
      Od razu szuja... realista 😂😂😂
    • tojamarusia Re: Szuja 05.05.19, 08:28
      Chyba nikt myślący nie spodziewał się po Adrianie Budyniu inteligentnych wypowiedzi?
      Trolle pisiorskie mam powygaszane więc mogą sobie jazgot darować. I nie cytujcie ich proszę bo wtedy wygaszanie traci sens..
    • czekoladazkremem Re: Szuja 05.05.19, 08:30
      Szuja - naomamiał, natruł i nabujał.
      • tt-tka Re: Szuja 05.05.19, 08:41
        Gdy zycie zdarlo z faceta juz maske
        gdy mu fasada rozpada sie z trzaskiem
        gdy zza niej wyjrzy, jak dupa z pokrzywy
        pysk zly i obrzydliwy
        i prysnie caly blef -

O.
    • pani07 Re: Szuja 05.05.19, 09:02
      Powołać się na pudla i wydawać osądy.
      Sprawdź znaczenie słowa "szuja".
      A tu masz realne zastosowanie tego słowa. Z mojej rodziny strajkowała kuzynka, pełna zapału, a skończyło się, jak skończyło, dała mi rozżalona namiary na "Politykę", a tam jest Belferblog.
      I co czytam: oto przed strajkiem prez.Zdanowska spotykała się z planującymi to zrobić nauczycielami, wspierała, "rozumiała i popierała", zapewniała, że nie zabierze im pieniędzy itd. itp. Realny świat jest taki: oto po strajku nawet nie zgodziła się rozłożyć na raty potrącenia, skasowała nauczycielom całą kasę (moja kuzynka rozłożyła na 2 raty, bo u niej burmistrz się zgodził i podszedł na rękę). To dopiero szujowate zachowanie, poczytaj wpis tego nauczyciela, jak zostali przez prez.Zdanowską z Łodzi potraktowani:
      Tekst linka
      • tiszantul Re: Szuja 05.05.19, 09:22
        > I co czytam: oto przed strajkiem prez.Zdanowska spotykała się z planującymi to
        > zrobić nauczycielami, wspierała, "rozumiała i popierała", zapewniała, że nie za
        > bierze im pieniędzy itd. itp. Realny świat jest taki: oto po strajku nawet nie
        > zgodziła się rozłożyć na raty potrącenia, skasowała nauczycielom całą kasę

Prawo zabrania płacić za czas strajku. Jeśli nauczyciele uwierzyli Zdanowskiej, to ich problem. Przecież nie będziemy mówić inteligencji, w co ma wierzyć, a w co nie
        • tiszantul Re: Szuja 05.05.19, 09:27
          Zresztą Zdanowska jest przecież prawomocnie skazana za poświadczenie nieprawdy właśnie co do finansów, więc nauczyciele wierzyli jej na własne ryzyko
          • pani07 Re: Szuja 05.05.19, 09:31
            Spokojnie pani-nick usprawiedliwi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka