mamolka1 21.05.19, 16:53 Z Buska drogie panie już widziały? Będzie grał na niepoczytalnego czy wyklętego? www.donald.pl/artykuly/zD8bbZAJ/nozownik-z-buska-zdroju-w-sadzie-jestem-niewinny-chca-mnie-zamordowac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sofia_87 Re: Linię obrony radnego 21.05.19, 17:02 A cala Polska jest za nim , to jednak jest wyższy poziom bezczelności, sa świadkowie, na filmie było widać, ze to on był agresorem, ale i tak ma czelność twierdzic, ze jest ofiara. Smieszne czy straszne... Btw jakby komus się rzeczywiście udało go zamordować, to ludzkość nic by na tym nie stracila Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Linię obrony radnego 21.05.19, 17:07 Szkoda ze go nie zastrzelili. Ale tak to jest jak rzadza lewacy i policja nie moze strzelac do bandytow. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Linię obrony radnego 21.05.19, 17:24 Tez tak sadze, w końcu mieli prawo, zaatakowal nozem policjanta Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Linię obrony radnego 21.05.19, 17:09 Niepoczytalny to on chyba faktycznie był, ale pewnie ze względu na wpływ narkotyków, a nie wiem czy to się liczy za okoliczność łagodzącą. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Linię obrony radnego 21.05.19, 17:31 Nie, to okolicznosc zaostrzajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Linię obrony radnego 21.05.19, 17:33 Nie, wręcz przeciwnie, to działa na niekorzyść sprawcy. Odpowiedz Link Zgłoś