Dodaj do ulubionych

Wystawiacie

12.06.19, 15:55
wodę dla zwierząt i ptaków?
Obserwuj wątek
    • mona-taran Re: Wystawiacie 12.06.19, 16:05
      Nie, wody u mnie pod dostatkiem ( już pomijając to, że ostatnio non stop leje I są burze)
    • heca7 Re: Wystawiacie 12.06.19, 16:18
      Mam oczko wodne, brat ma oczko wodne, mamy mały garnuszek, z którego pewnie jeże piją i stary betonowy odpływ z rynny przerobiony na poidło dla zwierząt.
      • karme-lowa Re: Wystawiacie 12.06.19, 21:14
        Tak. Mieszkam w bloku. Wystawilam pojemniki z wodą pod śmietnikiem i pod balkonem.
    • tol8 Re: Wystawiacie 12.06.19, 21:23
      Mam w ogrodzie wodę w czterech miejscach- miska dla kotów, talerz dla jeży, poidełko dla ptaków i zbiornik do kąpieli dla tych ostatnich. Mam też oczko wodne, może żaby i jaszczurki korzystają. Do tego mam zawsze karmę dla kotów i ptaków.
      • obrus_w_paski Re: Wystawiacie 12.06.19, 21:26
        To juz nie mieszkanie socjalne, a dom z ogrodem?
        • kryzys_wieku_sredniego Re: Wystawiacie 12.06.19, 22:06
          Mieszkanie wynajęła ... nie czepiaj się 😄
        • sundace46 Re: Wystawiacie 13.06.19, 10:34
          obrus_w_paski napisała:

> To juz nie mieszkanie socjalne, a dom z ogrodem?

I oczkiem wodnym big_grin awansowało to komunalne mieszkanie w kamienicy big_grin
    • chatgris01 Re: Wystawiacie 12.06.19, 21:27
      Tak.
      Dokarmiam też wolnożyjące koty (i jeże przy okazji big_grin )
    • jeziorowa Re: Wystawiacie 12.06.19, 21:31
      Przez cały rok mam wystawione w ogrodzie miski z karmą dla zwierząt i wodę. Jesienią i zimą zapełniam karmnik dla ptaków.
      • dzidzia_ch Re: Wystawiacie 12.06.19, 21:40
        Moja psica ma wystawione 5 misek w różnych częściach ogrodu wiec leśne towarzystwo korzysta smile.
        Ostatnio wiewiórka zabierała duże pastylki suchej karmy z miski,suka leżała 2 metry dalej i tylko podniosła powiekę na chwile po czym poszła spać 😃
    • mama_kotula Re: Wystawiacie 13.06.19, 10:38
      Mam wielkie oczko wodne o głębokości 3,5m. Można pić. Można się tez utopić, jak się bardzo postara.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka