katja.katja 03.07.19, 15:51 Ktoś powiedział, że podobają mu się piersi takie jak moje czyli duże i lekko obwisłe. Jakbyście zareagowały? Komplement to byłby dla Was czy niekoniecznie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona-taran Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 16:14 😂 Ciężko powiedzieć, chyba zamiar był dobry, ale wykonanie kiepskie :p Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 16:18 Duże najczęściej są conajmniej „lekko”obwisłe wiec to stwierdzenie ogólnie znanego faktu, a nie żaden powód do rozkmin Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 16:19 Tak, ale wiek już nie taki i niestety.... Odpowiedz Link Zgłoś
saskia44 Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 16:21 W twoim przypadku czyli faceta z duza obwisla tkanka tluszczowa przypominajaca kobiece piersi to moze i komplement ale to zalezy od kogo to uslyszales. 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
australijka Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 16:22 Faceci nie są dobrzy w przymiotnikach. Ja powiedziałabym "duże i tak rozkosznie miękkie". Miękkie to nie twarde i od razu wszystko jasne ale miło jasne. Ciekawe, czy podobałoby mu się określenie, że lubisz penisy duże i lekko obwisłe, takie jak jego. No ale komplement jest komplement. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 16:29 Nie wiem, ja słyszę, że mam piękne bądź zajebiste i warianty. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 16:30 No bo nie masz dużych i obwisłych Odpowiedz Link Zgłoś
ravny Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 16:30 Wstaw zdjęcie tego co tak mówił to przeanalizujemy czy dla ciebie to był komplement czy coś "fuj". Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 17:03 Jest fajny i chodzi na siłownię. Ostatnio trochę odpuścił siłownię, więc mu powiedziałam, żeby częściej ćwiczył bo ja lubię sześciopak na brzuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 16:35 Dla mnie tak. A pomyśl jakbyś miała mały biust i facet powiedział: "lubię takie małe biusty jak twój". To doiero jest powód do rozkminy! Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 19:28 Myślę, że posiadaczka małego biustu ma świadomość, że takowy posiada, więc rozkminy żadnej mieć nie powinna. Stwierdzenie że biust jest mały, nie jest jakąś zniewagą - moim zdaniem. Gdyby gość powiedział, że lubi takie płaskie, to wtedy owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
fawiarina Re: Komplement - nie komplement. 04.07.19, 11:20 No nie wiem, moi faceci mówili mi, że lubią takie małe piersi. Co miałam rozkminiać? Ja lubię chude tyłki i jak mówię chłopu, że ma fajny chudy tyłek, to ma się obrażać? Jeden się z przerażeniem głośno zastanawiał jak potraktować taki komplement, bo chyba jego poprzednie dziewuchy gustowały w typie "paker". Ale w końcu przyjął do wiadomości, że to pozytywna informacja. Aaa, no i osobiście znam gościa, który szczerze przyznaje, że lubi takie ciężkie, lekko wiszące piersi. Że to takie kobiece jest, kojarzy mu się z kobietami z dzieciństwa. No więc ile osób, tyle upodobań. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love gazeciarz to był przytyk że masz grubasie schudnąć 03.07.19, 16:37 bo ci cycki urosły Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 20:05 Gorzej. Jestem kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 19:16 Katju, a to jakiś nowy mężczyzna w twoim życiu czy ten co zawsze? Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 20:06 Jaki tam nowy. Ten sam Nie lubię nowości. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 21:55 😁 No to życzę wam gorącego lata! 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Komplement - nie komplement. 04.07.19, 11:41 > Nie lubię nowości. On chyba też nie? Katju, czyli twoje libido wróciło? Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Komplement - nie komplement. 04.07.19, 13:12 Tak gorące jak był wtedy to nie. Raz w miesiącu coś tam z siebie wykrzeszę. Odpowiedz Link Zgłoś
mokka39 Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 20:25 komplement. Przy takiej super szczupłej figurze jak twoja duży biust to rzadkość i atut jednocześnie. Poza tym, z moich doświadczeń wynika, że wystarczy, że kobieta jest nago i już budzi zachwyt faceta, niezależnie od budowy, urody itd. Ja mam piersi 75 C/D, czy tam 65F/G w nowoczesnej terminologii, kształt taki właśnie "zwisający" od zawsze, nawet jak byłam młoda i w dodatku asymetryczne, jedna mniejsza. Nigdy nic negatywnego nie usłyszałam, wręcz zawsze zachwyty. Doszło do tego, chociaż pewnie dziwnie to zabrzmi, że pewniej czuję się pod względem wyglądu nago niż w ubraniu. Jakoś większą aprobatę i akceptację wtedy się budzi. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 21:59 Fuj gazeciarz, oszczędź nam detali. Duże piersi u faceta są cokolwiek ohydne. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Komplement - nie komplement. 04.07.19, 11:27 Chodziło mu o ładne, naturalne. Czasami trudno jest wytłumaczyć tak, by dziewczyna nie złapała za słówka😊 Odpowiedz Link Zgłoś