Dodaj do ulubionych

Komplement - nie komplement.

03.07.19, 15:51
Ktoś powiedział, że podobają mu się piersi takie jak moje czyli duże i lekko obwisłe.
Jakbyście zareagowały? Komplement to byłby dla Was czy niekoniecznie?
Obserwuj wątek
    • mona-taran Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 16:14
      😂
      Ciężko powiedzieć, chyba zamiar był dobry, ale wykonanie kiepskie :p
    • piekna_remedios4 Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 16:18
      Duże najczęściej są conajmniej „lekko”obwisłe wiec to stwierdzenie ogólnie znanego faktu, a nie żaden powód do rozkmin
      • katja.katja Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 16:19
        Tak, ale wiek już nie taki i niestety....
      • triismegistos Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 21:58
        eee, nie?
    • saskia44 Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 16:21
      W twoim przypadku czyli faceta z duza obwisla tkanka tluszczowa przypominajaca kobiece piersi to moze i komplement ale to zalezy od kogo to uslyszales. 😂
    • australijka Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 16:22
      Faceci nie są dobrzy w przymiotnikach. Ja powiedziałabym "duże i tak rozkosznie miękkie". Miękkie to nie twarde i od razu wszystko jasne ale miło jasne. Ciekawe, czy podobałoby mu się określenie, że lubisz penisy duże i lekko obwisłe, takie jak jego.
      No ale komplement jest komplement.
    • alpepe Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 16:29
      Nie wiem, ja słyszę, że mam piękne bądź zajebiste i warianty.
      • piekna_remedios4 Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 16:30
        No bo nie masz dużych i obwisłych
    • ravny Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 16:30
      Wstaw zdjęcie tego co tak mówił to przeanalizujemy czy dla ciebie to był komplement czy coś "fuj".
      • katja.katja Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 17:03
        Jest fajny i chodzi na siłownię. Ostatnio trochę odpuścił siłownię, więc mu powiedziałam, żeby częściej ćwiczył bo ja lubię sześciopak na brzuchu.
    • 21mada Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 16:35
      Dla mnie tak.
      A pomyśl jakbyś miała mały biust i facet powiedział: "lubię takie małe biusty jak twój". To doiero jest powód do rozkminy!
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 19:28
        Myślę, że posiadaczka małego biustu ma świadomość, że takowy posiada, więc rozkminy żadnej mieć nie powinna. Stwierdzenie że biust jest mały, nie jest jakąś zniewagą - moim zdaniem. Gdyby gość powiedział, że lubi takie płaskie, to wtedy owszem.
      • fawiarina Re: Komplement - nie komplement. 04.07.19, 11:20
        No nie wiem, moi faceci mówili mi, że lubią takie małe piersi. Co miałam rozkminiać?
        Ja lubię chude tyłki i jak mówię chłopu, że ma fajny chudy tyłek, to ma się obrażać? Jeden się z przerażeniem głośno zastanawiał jak potraktować taki komplement, bo chyba jego poprzednie dziewuchy gustowały w typie "paker". Ale w końcu przyjął do wiadomości, że to pozytywna informacja.
        Aaa, no i osobiście znam gościa, który szczerze przyznaje, że lubi takie ciężkie, lekko wiszące piersi. Że to takie kobiece jest, kojarzy mu się z kobietami z dzieciństwa. No więc ile osób, tyle upodobań.
    • woman_in_love gazeciarz to był przytyk że masz grubasie schudnąć 03.07.19, 16:37
      bo ci cycki urosły
    • wapaha Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 18:44
      Jesteś gejem ?
      • katja.katja Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 20:05
        Gorzej.
        Jestem kobietą.
        • wapaha Re: Komplement - nie komplement. 04.07.19, 12:06
          W dodatku kłamiesz
    • 21mada Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 19:16
      Katju, a to jakiś nowy mężczyzna w twoim życiu czy ten co zawsze?
      • katja.katja Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 20:06
        Jaki tam nowy. Ten sam smile
        Nie lubię nowości.
        • 21mada Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 21:55
          😁 No to życzę wam gorącego lata! 😉
        • 21mada Re: Komplement - nie komplement. 04.07.19, 11:41
          > Nie lubię nowości.
          On chyba też nie?
          Katju, czyli twoje libido wróciło?
          • katja.katja Re: Komplement - nie komplement. 04.07.19, 13:12
            Tak gorące jak był wtedy to nie. Raz w miesiącu coś tam z siebie wykrzeszę.
    • mokka39 Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 20:25
      komplement. Przy takiej super szczupłej figurze jak twoja duży biust to rzadkość i atut jednocześnie. Poza tym, z moich doświadczeń wynika, że wystarczy, że kobieta jest nago i już budzi zachwyt faceta, niezależnie od budowy, urody itd. Ja mam piersi 75 C/D, czy tam 65F/G w nowoczesnej terminologii, kształt taki właśnie "zwisający" od zawsze, nawet jak byłam młoda i w dodatku asymetryczne, jedna mniejsza. Nigdy nic negatywnego nie usłyszałam, wręcz zawsze zachwyty. Doszło do tego, chociaż pewnie dziwnie to zabrzmi, że pewniej czuję się pod względem wyglądu nago niż w ubraniu. Jakoś większą aprobatę i akceptację wtedy się budzi.
    • triismegistos Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 21:59
      Fuj gazeciarz, oszczędź nam detali. Duże piersi u faceta są cokolwiek ohydne.
      • raczek47 Re: Komplement - nie komplement. 03.07.19, 22:06
        Dżizas,gazeciarz...
    • bei Re: Komplement - nie komplement. 04.07.19, 11:27
      Chodziło mu o ładne, naturalne. Czasami trudno jest wytłumaczyć tak, by dziewczyna nie złapała za słówka😊

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka