Dodaj do ulubionych

Prenumerata Wyborczej

21.07.19, 11:54
Ile płacicie za prenumeratę? Ostatnio wzięłam na pół roku i wydaje mi się, że płaciłam jakieś grosze. Teraz 20 zł miesięcznie. Często są promocje? Mam czekać?
Obserwuj wątek
    • kermicia Re: Prenumerata Wyborczej 21.07.19, 12:16
      Teraz jest 5 zł za dwa pierwsze miesiące, potem 19.90.
    • kaka-llina Re: Prenumerata Wyborczej 21.07.19, 12:26
      Jakoś koło świat było chyba 10zł za kwartał (wykupiłam 3), a ze miałam jeszcze coś w zapasie to mam do następnych świąt, za te 10 zł była premium, wiec jeszcze sie mogłam z dwoma osobami podzielić....
    • tojamarusia Re: Prenumerata Wyborczej 21.07.19, 12:48
      Jakaś promocja była i wykupiłam sobie bezterminowy dostęp za 12 zł miesięcznie
      • thaures Re: Prenumerata Wyborczej 21.07.19, 12:55
        Ano właśnie. Jakoś tak drogo teraz mi się wydaję. No trudno, muszę kupić.
        • 1elka26 Re: Prenumerata Wyborczej 21.07.19, 13:18
          Naprawdę chcecie wydawac pieniądze na papke ideologiczną tak obficie serwowaną przez GW?
          Oto jak wygląda tolerancja i wolność w waszym ulubionym medium :

"Michnik był jednak raczej spokojny, bo się jąkał, a gdy jest naprawdę zdenerwowany lub podniecony - jąkać się przestaje. Ja swoje, on swoje. Nagle trochę się ożywił i zwrócił się do mnie niemal ciepło, po ojcowsku: - K-k-krzysiu, jeśli ty-ty-ty chcesz tu robić wo-wolną gazetę, to-to-to-to po moim trupie."

www.salon24.pl/u/krzysztofleski/851,z-michnikiem-spacer-po-ogrodku

Tak wyglądała wolność słowa w GW kilkanaście lat temu, a jak wygląd dzisiaj to chyba moja wyobraźnie nie jest aż tak twórcza.
          • bei Re: Prenumerata Wyborczej 21.07.19, 13:24
            Ela, a Ty nie kupujesz prenumeraty?, to w jaki sposób zaznajamiasz się z treścią artykułów by mieć obiektywne spojrzenie na papkę?😊
            Gdyby nie wyborcza, nie byłoby tego forum, tego, na którym tak lubisz udzielać się😊
            • ginger.ale Re: Prenumerata Wyborczej 21.07.19, 13:47
              Jej wystarczy przekaz dnia i już wie co ma pisać. smile
          • hummorek Re: Prenumerata Wyborczej 21.07.19, 14:47
            Tak, naprawdę. A co, nie wolno?
          • kropkaa Re: Prenumerata Wyborczej 25.07.19, 13:45
            Mam nadzieję, że za rozdwojenie jaźni macie jakiś specjalny dodatek? Coś w stylu 49gr+ ? Bo to jednak na dłuższą metę niebezpieczna taka praca.
        • lauren6 Re: Prenumerata Wyborczej 21.07.19, 13:29
          Ja płacę te 19.90 miesięcznie, ale chyba zrezygnuję. Koło listopada mają lepsze promocje.
    • karola2122 Re: Prenumerata Wyborczej 21.07.19, 15:17
      Ostatnio płaciłam 5 zł za dwa pierwsze miesiące, potem miało być 19.90 miesięcznie - płatność cykliczna, więc zrezygnowałam, myśląc, że jest lepsza oferta na kwartał, ale okazało się, że nie ma. Znowu wykupiłam cykliczną, i znowu okazało się, że jest tylko ta wersja (5 zł za dwa miesiące, potem 19,90. Teraz mam miesiąc za 5). Jak nie będzie innych opcji, to będę płacić te 20 zł, to nie jest dużo
    • bywalec.hoteli Re: Prenumerata Wyborczej 25.07.19, 10:05
      musieliby mi ciężkie tysiące dopłacać bym czytał tę gadzinówkę
      • semihora Re: Prenumerata Wyborczej 25.07.19, 13:47
        A za przebywanie na gazetowym forum ile bierzesz?
    • joanna_poz Re: Prenumerata Wyborczej 25.07.19, 10:22
      ostatnio płaciłam 39,60 za pol roku.

i za kazdym razem, jak przedłużałam, zauwazyłam, że jak się klikało w przedłuż prenumeratę to wychodziła wlasnie jakaś taka absurdalnie wysoka cena.
      a jak się ją wykupowało bez tego linku do przedlużania tylko jakby na nowo to była zawsze widoczna lepsza cena.
      • tiszantul Re: Prenumerata Wyborczej 25.07.19, 12:44
        > i za kazdym razem, jak przedłużałam, zauwazyłam, że jak się klikało w przedłuż
        > prenumeratę to wychodziła wlasnie jakaś taka absurdalnie wysoka cena.
        > a jak się ją wykupowało bez tego linku do przedlużania tylko jakby na nowo to b
        > yła zawsze widoczna lepsza cena

nie wierzę. Wyborcza dzieli ludzi na sprytnych i naiwnych?
    • tiszantul Re: Prenumerata Wyborczej 25.07.19, 12:42
      Hejterzy Wyborczej przez długie lata zadawali sobie pytanie, jakie są średnie wpływy z prenumeraty elektronicznej za jednego czytelnika. W końcu pojawiły się dane, że 10 zł miesięcznie. Wierzycie w to?

Zawsze gdy mowa o spadkach nakładu papierowego, Wyborcza opowiada o prenumeratach cyfrowych. Serio utratę 360 tys. czytelników kupujących gazetę codziennie 26-27 razy w miesiącu (około 100 złotych) równoważy 180 tys. takich, co zapłacą 10 zł raz w miesiącu? Ciekaw jestem, jak się będzie wiodło Wyborczej w drugiej kadencji pisu

www.wirtualnemedia.pl/artykul/gazeta-wyborcza-prenumerata-cyfrowa-wyborcza-pl-subskrybent-placi-srednio-10-zl-miesiecznie-wywiad-z-danuta-bregula
      • sylwik7 Re: Prenumerata Wyborczej 25.07.19, 12:54
        Najpierw koło grudnia miałam za kwartał 30 zł, potem był darmowy kupon na miesiąc w papierowej wersji, potem dwa miesiące darmo za aktywowanie newlettera. Teraz mam 6 miesięcy po 5 zł za miesiąc. Też uważam, że nie ma sensu.klikać w przedłuż prenumeratę bo wtedy wyskakuje drożyzna. Najkorzystniej przeczekać po zakończeniu kilka dni bez i wtedy bombardują człowieka coraz lepszą ofertą. Teraz w zwykłym przedłuż było chyba 19,90 za miesiąc a po tygodniu przyszlo mi 5 zł /m przez pólroku
    • pyza-wedrowniczka Re: Prenumerata Wyborczej 25.07.19, 16:02
      Ja kiedyś miałam tanio, potem nie przedłużyłam, bo 20 zł/miesiąc to nie chcę płacić.
      Ale wczoraj dostałam maila, że dla osób posiadających konto Paypal 2 miesiące za darmo. Więc się skusiłam. Ja tylko na promocje poluję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka