boogiecat
31.08.19, 23:56
Zainspirowana dosc luzno watkiem samodzielno-masturbacyjnym, w ktorym zostal podany tez przyklad dziewczyny 15-17 - letniej sypiajacej z duzo starszymi facetami, przypomnialam sobie taka znana mi sytuacje:
Dziewczyna lat swiezo 18, normalna z normalnego- dobrego domu, no corka ematki- w bardzo dobrej szkole, inteligentna, wesola, sliczna, nie wulgarna (przynajmniej po niej nie widac), no tak z zewnatrz nikt by sie nie domyslil, spotyka sie przez ponad 3 miesiace jednoczesnie z dwoma pozornie przynajmniej fajnymi 30-31-latkami, bardzo intensywnie sie spotyka. Faceci o sobie nie wiedza.
Wszyscy wolni, ale nie ma mowy o zadnym byciu razem, ani nawet nie ma zakochania, tylko fascynacja.
Dla tych facetow to czysta frajda, wiadomo.
Dziewczyna mowi, ze absolutnie nie czuje sie wykorzystana, wrecz ja to oburza, tamci faceci ja po prostu krecili bardziej niz rowiesnicy, a nie mogla sie zdecydowac na jednego.
Co generalnie myslicie o bohaterach tej przygody ?
- Zwykle puszczalstwo, glupota, zalosnosc, patologia, nieumiejetnosc stworzenia normalnego zwiazku;
- zaburzenia (psychopatia, nimfomania, narcyzm?), ukryte kompleksy, wybujale ego, wykorzystywanie, marnowanie sie;
- testowanie, mlodzienczy trip, spuszczenie ze smyczy, fiubzdziu w glowie +wysokie libido, niedojrzalosc;
- poprzewracalo sie w glowach, w smutnych czasach nam przyszlo zyc, ja wysiadam;
- normalna sprawa, lub nic szokujacego, przeciez wszyscy sa dorosli, osochodzi-niech sie bawia, a ematka jest tolerancyjna i bezpruderyjna;
- inne
Moze byc mix.