21mada 01.09.19, 21:58 Zamierzacie się zapuścić tzn. przestać golić nogi i pachy aż do wiosny, odłożyć odchudzanie do następnego sezonu plażowego, przestać malować paznokcie u stóp? Czy zimą robicie to samo co latem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barattolina Re: Idzie jesień 01.09.19, 22:15 Ja nie ćwiczę tak samo latem jak i zimą. Resztę zabiegów pielęgnacyjnych np. codzienny prysznic też wykonuję niezależnie od pory roku. Wyjątek stanowią pomalowane paznokcie u stóp. W zimie nie maluję w ogóle, albo nieczęsto. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Idzie jesień 02.09.19, 07:45 No wiecie... u mnie dzis od rana pada i burzowo dzieciak do pierwszej klasy powinien isc na ulicach dzieci z tytami myslalam ze bedzie cos o pierwszym dniu jesieni... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Idzie jesień 02.09.19, 07:59 Oto widzisz, znowu idzie jesień.... Oto widzisz, znowu idzie jesień - człowiek tylko leżałby i spał... Załóżże twoj szmaragdowy pierścien: blask zielony będzie miło grał. Lato się tak jak skazaniec kładzie pod jesienny topór krwawo bardzo - a my wiosnę widzimy w szmaragdzie, na pierścieniu, na twym jednym palcu. K.I. Gałczyński Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Idzie jesień 03.09.19, 17:10 Bo większość osób tak robi. Zapytaj pedicurzystki i kosmetyczki, kiedy maja więcej klientek. Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Idzie jesień 03.09.19, 18:08 Paznokci u nóg nie maluję na kolorowo, a wyłącznie bezbarwną odżywką i pora roku nie robi mi różnicy. A reszta wręcz przeciwnie - powtórzę sobie laser na nogach, bo mi już efekty poprzedniego zaczynają mijać, poza tym na basen chodzę cały rok, a teraz planuję sobie jeszcze jedne zajęcia sportowo-kondycyjne. Odpowiedz Link Zgłoś