kes.78 03.10.19, 09:08 Dlaczego mężczyzna wyhacza (podrywa) kobietę widząc, że jest ona z kilkuletnim dzieckiem - w domyśle: dzieciata mężatka ? Czy chodzi mu przede wszystkim o dyskrecję, niestwarzanie problemów ? Jak myślicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryzelda71 Re: Mężatki i romanse 03.10.19, 09:27 Zapytaj faceta, co wyhacza , podrywa kobietę z dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Mężatki i romanse 03.10.19, 09:30 U mężatki nie ma wpadki, jak niegdyś mawiał mój partner. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Mężatki i romanse 03.10.19, 09:35 Podrywa MIMO ŻE jest ona mężatką, a nie dlatego, że nią jest. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Mężatki i romanse 03.10.19, 09:39 w najgorszym przypadku pedofil, w innych może być tak, jak piszesz, lub on np. jest bezpłodny, myśli, że ona jest samotna, i fajnie byłoby mieć rodzinę, nawet nieswoje dziecko. Ten ostatni wariant rzadki, ale niewykluczony. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Mężatki i romanse 03.10.19, 10:00 Z moich doświadczeń wynika, że częsty. Choć nie wzièłam pod uwagę, że to promienna piękność mojej córeczki przyciąga zboków, pozorujących zainteresowanie mną. Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Mężatki i romanse 03.10.19, 15:08 Konkretnie to się odnoszę do „wariant rzadki”. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Mężatki i romanse 03.10.19, 15:39 Czyli jestes samotną matką... Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Mężatki i romanse 03.10.19, 15:37 Chwali sie ze na nią lecą. Odpowiedz Link Zgłoś
kes.78 Re: Mężatki i romanse 03.10.19, 10:16 Pedofil to pierwsze co przyszło mi do głowy Bo dlaczego facet zaczepia kompletnie nieatrakcyjną matkę ? Która : 1.ma 40 lat 2.ma nadwagę 3.zero makijażu, włosy byle jak spięte klamrą 4.stylizacja "na szeroko" : szerokie letnie spodnie, szeroka bluzka i luźny sweter. Czy facet szuka odmiany od zadbanej i atrakcyjnej partnerki ? Odpowiedz Link Zgłoś
kes.78 Re: Mężatki i romanse 03.10.19, 10:19 5.jest matką 6.jest mężatką Pewnie próbuje w myśl : nie ta - to następna ! ...jeszcze mogłabym się zakochać w takim przystojniaku i ból byłby podwójny Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Mężatki i romanse 03.10.19, 12:08 Och, wyczuwam nastaraną panią z krzywą buzią, która uważa, że facet tylko na makijaż i obwód talii patrzy. A jak popatrzy na inną bez powyższych, to na pewno z jakichś nieczystych powodów, a nie dlatego, że z tamtą się po prostu fajnie gada i ma miły uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Mężatki i romanse 03.10.19, 15:42 byłam niedawno na imprezie rodzinnej, gdzie pani 30+ wyglądająca dość koszmarnie(była podobno pięknością) przyprowadziła pana lat mw 30+ w typie kuca, do kompletu mieli 2 nastolatki pani, jak zobaczyłam w jakim objęciu jest ten konkubęt z tą nastolatką to w zasadzie pawia chciałam puścić. i zaczęłam się zastanawiać, czy ja dobrze kojarzę, czy on jest pani partnerem czy chłopakiem nastolatki(w sumie alzhaimer po ludziach chodzi) mój stary się upierał, że niczego takiego nie było, on nie widział a dziewczyna przytulała się jak do ojca(który jest fatalny, damski bokser co urodę matki z twarzy zdjął swego czasu) szczerze, gdyby tak przytulała się córka, miałabym wątpliwości a tu pasierbica... no słabo mi było... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mon_ber Re: Mężatki i romanse 03.10.19, 09:48 Mężatka i to do tego dzieciata, nie będzie chciała żądnych zobowiązań, w przeciwieństwie do tak zwanej singielki. Będzie się bała, że wszystko straci , mąż pogoni/odbierze dzieci itd... Głównie chodzi o niestwarzanie problemów właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Mężatki i romanse 03.10.19, 10:04 Bezproblemowo można się stlenić, nie trzeba się tłumaczyć, no i nie będzie chciała zobowiązań czyli zero trudnych pytań o przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Mężatki i romanse 03.10.19, 10:08 > Czy chodzi mu przede wszystkim o dyskrecję, niestwarzanie problemów ? Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Mężatki i romanse 03.10.19, 15:17 w domysle takie sa najlatwiejsze do wziecia na ruszt Odpowiedz Link Zgłoś