spodniewlampasy 20.10.19, 07:53 Czy ktos ma tego robota i czy jest zadowolony? Czy w wersji robota odkurzajaco mopujacego mozna wylaczyc funkcje mopowania zeby tylko odkurzal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ichi51e Re: Robot xiaomi odkurzajaca mopujacy 20.10.19, 08:03 Ja mam roombe zwykla odkurzajaca. Przyznam sie ze nie wyobrazam sobie ze jedna mala roomba mogla by cale mieszkanie wymopowac sama... alw moze ktos sie wypowie jak to technicznie wyglada. Odkurzacz robit to w kazdym razie super wynalazek Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Robot xiaomi odkurzajaca mopujacy 20.10.19, 08:11 Mam, jestem zadowolona. Można wyłączyć. My z niej nie korzystamy. Odpowiedz Link Zgłoś
spodniewlampasy Re: Robot xiaomi odkurzajaca mopujacy 20.10.19, 08:12 A czyli mozna wylaczyc super Odpowiedz Link Zgłoś
effka454 Re: Robot xiaomi odkurzajaca mopujacy 21.10.19, 14:59 Ja się czaję na mamibota greya i tam są dwa pojemniki: jednokomorowy 600ml do odkurzania, albo dwukomorowy (z czego 350ml jest na wodę, a reszta na odkurzanie), które zakładasz w zależności od potrzeby, czy chcesz tylko odkurzać, czy też mopować i na pilocie albo w apce wybierasz odpowiednią funkcję. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Robot xiaomi odkurzajaca mopujacy 21.10.19, 15:46 Miałam okazję przetestować i ostatecznie kupiłam tego bez mopowania, bo opcja wydała mi się bez sensu. "Mop" tylko leciutko przeciera podłogę wilgotną szmatką, plam, czy zabrudzeń nie ruszy, można go wiec traktować wyłącnzie jako otarcie podłogi z kurzu, wiaderko i prawdziwego mopa i tak trzeba wyciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Robot xiaomi odkurzajaca mopujacy 22.10.19, 10:45 Mam roombę, włącza się codziennie rano i odkurza parter domu .Czasem nawet puszczam drugi raz wieczorem - mam dużego psa z długą sierścią . Jestem z niej bardzo zadowolona bo nie ma praktycznie kłaków psa na podłodze i „kotów” po kątach . Mam tez roombę mopującą , ale to właśnie tak do przetarcia co drugi dzień ,a porządne mycie mopem robię raz na tydzień . Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Robot xiaomi odkurzajaca mopujacy 22.10.19, 11:10 czy to się nadaje do niedużego mieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Robot xiaomi odkurzajaca mopujacy 22.10.19, 12:18 Pewnie sie nadaje bardziej zalezy jak bardzo masz zastawione meblami czy masz dywany progi itd Odpowiedz Link Zgłoś
norra.a Re: Robot xiaomi odkurzajaca mopujacy 22.10.19, 12:49 Mam Roborocka, oczywiście można wyłączyć tę funkcję, nie jest to jakieś porządne mycie, na porządne umycie kuchni nie ma co liczyć, ale salon czy nawet przedpokój całkiem przyzwoicie przeciera, jak dla mnie zupełnie wystarcza... Odpowiedz Link Zgłoś
olaf2011 Re: Robot xiaomi odkurzajaca mopujacy 22.10.19, 12:55 Ja mam i jestem w nim zakochana. Funkcja mopa to faktycznie do przetarcia kurzy Można nie zakładać mopa z pojemnikiem z wodą i już funkcja "wyłączona" Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Robot xiaomi odkurzajaca mopujacy 22.10.19, 13:55 Moja roomba myje kafle w kuchni bardzo ładnie . Ale jak mi się coś wyleje czy ubrudzi przy gotowaniu to ścieram odrazu szmatką zanim zaschnie . Odpowiedz Link Zgłoś
aniulek123x Re: Robot xiaomi odkurzajaca mopujacy 10.11.19, 21:14 Zastanawiałam się nad takim wynalazkiem ale doszłam do wniosku że jak coś jest do wszystkiego to w zasadzie do niczego. Wolałam kupić 2 osobne samojezdne iRoboty, Roombe i Braave. Nie wchodzą sobie w drogę a do dokładności odkurzania i mopowania absolutnie nie moge sie przyczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
wlazkotnaplot Re: Robot xiaomi odkurzajaca mopujacy 10.11.19, 21:51 Ok a czy cud maszyna radzi sobie z psimi kłakami? I czy radę z piachem wnoszonym przez psy? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Robot xiaomi odkurzajaca mopujacy 10.11.19, 22:13 Sprząta idealnie i psie kłaki i piasek . Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Robot xiaomi odkurzajaca mopujacy 03.12.20, 11:46 Trzeba było ten spam/reklamę wpisać w aktualnym wątku, bo był niedawno - byłoby choć trochę bardziej wiarygodnie, niż wpisy w wykopanych wątkach sprzed lat Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Robot xiaomi odkurzajaca mopujacy 03.12.20, 14:34 Ten trol reklamuje wszystko jak leci. Do kosza!!! Odpowiedz Link Zgłoś