Dodaj do ulubionych

Praca weekendowa

20.10.19, 12:08
Zastanawiam sie nad praca w weekendy, pracowalabym po 4h w soboty i niedziele zarobilabym okolo 1500zl netto. W ciagu tyg od pon do piatku pracuje po 5h. Myslicie ze dalabym rade czy to za duzo?moge pracowac tez w same soboty i dorobic 750zl metto miesiecznie i niedziele miec wolna.
Obserwuj wątek
    • spodniewlampasy Re: Praca weekendowa 20.10.19, 12:10
      Zdecydowalybyscie sie pracowac od pon do niedzieli?
    • zazou1980 Re: Praca weekendowa 20.10.19, 12:12
      Jak chcesz to bierz, sama chyba wiesz ile masz czasu i jak bardzo potrzebujesz kasy. Mnie by wolami nikt nie zaciagnal do roboty w weekendy, ale zapewne mam inna sytuacje niz ty, czas weekendowy jest dla dzieci i dla rodziny...
      • spodniewlampasy Re: Praca weekendowa 20.10.19, 12:15
        Wlasnie sie zastanawiam bo bardzo lekka praca, mam czas nawet cos poczytac wiec zal troche nie wziac ale czy wyrobie od pon do niedzieli
        • bergamotka77 Re: Praca weekendowa 20.10.19, 12:37
          W życiu bym nie pracowała 7 dni w tygodniu, za żadne pieniądze, ale mam dzieci i mój czas wolny jest dla mnie najcenniejszy. Gdybym chciała na cos zebrać szybciej kasę jako młoda bezdzietna osoba to pracowałabym w soboty ale nie przez cały weekend.
          • ride_like_the_wind Re: Praca weekendowa 20.10.19, 13:04
            A ja jestem samotny i też sobie nie sobie nie wyobrażam tak pracować. Zdrowie ma się jedno, a
            przysłowiowy biały człowiek powinien pracować 40 godzin w tygodniu.
            • malia Re: Praca weekendowa 20.10.19, 13:09
              To jest genialna myśl. Pomyślcie ciepło o sobie. Ona samotna, ty samotny, oboje zarabiacie, wszyscy by odetchnęli, a forum by opijało wasz ślub.
            • ultimate.strike Re: Praca weekendowa 20.10.19, 13:10
              Powiedz to przysłowiowemu pracodawcy. jak pracowałem na etatach to zwykle na dwóch, 7 dni w tyg, po kilkanaście godzin, dało się.
              • ride_like_the_wind Re: Praca weekendowa 20.10.19, 14:36
                A potem ludzie o zniszczonym zdrowiu, którym wrzody na żołądku pękają lub serce wysiada, bo pracują na dwóch etatach, jadą ciągle na energetykach i środkach przeciwbólowych, bo mają czasu by zwykły ból głowy po prostu przespać i mieć na kilka godzin lub cały dzień wszystko gdzieś!
    • malia Re: Praca weekendowa 20.10.19, 12:50
      Nie. Już ta obecna praca ci szkodzi.
      • double-facepalm Re: Praca weekendowa 20.10.19, 13:10
        Pewnie bezrobotny troll z osobowością wieloraką, meredith i inne nicki
    • amsterdama Re: Praca weekendowa 20.10.19, 14:51
      Dla mnie jeden dzień w tygodniu musi być wolny. Za to w soboty pracuję 16 godzin. W tym wymiarze czasu za bardzo się nie zmęczysz, ale brakuje dnia na oderwanie się od pracy.
      • spodniewlampasy Re: Praca weekendowa 20.10.19, 16:08
        Wooow 16h bardzo duzo sad
        • 21mada Re: Praca weekendowa 20.10.19, 16:11
          Te 16 godzin to zapewne żadna praca tylko dyżur na którym się śpi albo czyta książkę.
          • spodniewlampasy Re: Praca weekendowa 20.10.19, 16:16
            Sadze ze dyzur to jest cos stresujacego nagle Ci jakis pacjent moze dostac zawalu czy czegos tam, nie chcialabym byc lekarzem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka