jola-kotka 28.11.19, 21:50 Kupujecie, lubicie. Mezowi byc chciala kupic ale nie mam pojecia jaki. Znacie sie na tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotejka Re: Kalendarze adwentowe. 28.11.19, 21:56 Ja się znam. Kupuje dzieciom za pół ceny w styczniu i zjadają na raz Odpowiedz Link Zgłoś
double-facepalm Re: Kalendarze adwentowe. 28.11.19, 22:04 Ciekawe czy kalendarz clinique z sephora przecenią, bo się nie spodziewam raczej cudu. Chyba tylko te ze słodyczami są przeceniane jak juz. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Kalendarze adwentowe. 29.11.19, 08:55 Patrzyłam na ten clinique ale sorry za drogi. Zawsze czekoladowe kalendarze kupuję dzieciom choć się ze mnie śmieją, że marketing i bzdura. Im mniej wagowo słodyczy w środku tym lepej ale obrazek musi mi się podobać. Kiczowate też czasem kupuję. Ubolewam, że dzieciaki zżerają od razu cały. W styczniu przecenione też zdarza się kupić. Daję też znajomym. W tym roku kupiłam psom i kotom choć nie były za piękne, a i psy pewnie nie ruszą, zostanie dla kotów. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Kalendarze adwentowe. 28.11.19, 21:56 Tak, jestem specjalistką. Moim dziewczynom kupuję zwyczajny z czekoladkami (lubią Milkę), a mężowi możesz kupić taki: marjadin.pl/p/25793/10631/erotyczny-kalendarz-adwentowy-dla-par-2018-kalendarze-adwentowe-wigilia-boze-narodzenia.html Odpowiedz Link Zgłoś
qs.ibidem Re: Kalendarze adwentowe. 29.11.19, 05:59 Ponad 800 pln za niespodzianki?... ciekawe, co się tam ukrywa. Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Kalendarze adwentowe. 29.11.19, 07:41 Fajne rzeczy, kiedyś maz mi kupił taki sam. Kalendarz podobno popularny w Niemczech. )) Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Kalendarze adwentowe. 29.11.19, 08:09 Przecież jest pokazane, wystarczy przesunąć zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
qs.ibidem Re: Kalendarze adwentowe. 29.11.19, 08:57 Faktycznie śmieję się sama z siebie. Chociaż już "po" wolałabym jednak nie wiedzieć, dla mnie banalne. Liczyłam na jakieś nowatorskie rozwiązania, a tu bach. W XXI wieku telefon z tarczą i sznurem, jak dla mnie zbyt retro. Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Kalendarze adwentowe. 28.11.19, 23:50 Tylko Lego kupuję czasem, ale niekoniecznie w adwencie, bo ten nie ma dla nas znaczenia. Ale kolekcjonersko niektóre legowe są świetne Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Kalendarze adwentowe. 29.11.19, 00:29 Z douglasa przeceniają, już dwa razy kupowałam sobie w marcu. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Kalendarze adwentowe. 29.11.19, 02:36 Sama zrób. Kupujesz 24 sztuki czegoś i masz kalendarz. Moga być 24 różne piwa, albo wina, albo drobiazgi: bilet do kina, zapach samochodowy, czekoladka, minisłoiczek jakiegoś dodatku do ulubionego dania - danie robisz tego dnia na obiad, zagadka (jeśli lubi rozwiazywać), generalnie cokolwiek co w waszym odczuciu nie jest dużym prezentem, a właśnie drobiazgiem. Tylko sie pospiesz, bo w niedziele już ma być gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Kalendarze adwentowe. 29.11.19, 08:39 To oburzające, jak Kościół zawłaszcza każdą sferę życia. Pomyślcie sobie, jak taki kalendarz adwentowy rani uczucia muzułmanów i ateistów, jak indoktrynuje ideologicznie młodzież Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Kalendarze adwentowe. 29.11.19, 08:43 Na szczęście społeczeństwo już nie jest takie naiwne jak kiedyś. Moi znajomi dostali parę lat temu w prezencie kalendarz adwentowy, co ich tak oburzyło, ze w efekcie nie tylko przeprowadzili oficjalną apostazję całej rodziny, ale jeszcze zapisali się do Obywateli RP. Polacy zaczynają myśleć Odpowiedz Link Zgłoś
apallosa Re: Kalendarze adwentowe. 29.11.19, 12:31 Przeuroczy ten piwny kalendarz-cudo Owszem,raz zanabylam kalendarz Lancome w Selfridges i niby maleństwa,a starczyło ro wszystko na ponad rok.Mini-perfumy tez w nim byly ( Opium,Flowerbomb,La Vie est belle),ale bez atomizera niestety. Dwa lata temu nabyłam tez kalendarz Decleora i owszem -olejki i kremy są B.dobre,ale pianka i mleczko do zmywania makijażu już podraznilo mi okolice oczu.Do reszty twarzy uszlo. ..Ale ja jednak lubię mieć jeden produkt do twarzy i oczu na raz.Niemniej jednak polecam. Teraz czaje się na kalendarz Clarinsa ew.Lumene-jest na allbeauty.Może zamówię sobie na Mikołajki... Odpowiedz Link Zgłoś