bobbiedraper 05.02.20, 20:27 Tacy jak bywalec ze swoimi drewnianymi wątkami o domach i wakacjach albo fioletowa śliwka vel gazet z wątkiem o wyprowadzaniu męża? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Czy animatorzy forum są potrzebni? 05.02.20, 20:29 To następne pytanie, którą to starą forumkę ukrywa nick bobbiedraper? Odpowiedz Link Zgłoś
bobbiedraper Re: Czy animatorzy forum są potrzebni? 05.02.20, 20:32 alaveda, zbanowano ten nic na pewien za nazwanie incela incelem, kiedyś już mnie o to pytano Odpowiedz Link Zgłoś
bobbiedraper Re: Czy animatorzy forum są potrzebni? 05.02.20, 20:33 nick na pewien czas Odpowiedz Link Zgłoś
pani-nick Re: Czy animatorzy forum są potrzebni? 05.02.20, 20:41 To najbardziej irytująca jednostka na tym forum. Wujek Kazik na imieninach u cioci Zenobii miałby więcej polotu. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Czy animatorzy forum są potrzebni? 05.02.20, 21:31 O tak,. Tylko, że wiele osób również z imienin i cioci Zenobii się urwało i pogawędka z Kazikiem o cudzych rodzinach, domach i wydatkach jest super rozrywką. A wujek Kazik się cieszy i opowiada coraz to nowe historyjki z tyłka wzięte. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Czy animatorzy forum są potrzebni? 05.02.20, 20:53 bobbiedraper napisała: > Tacy jak bywalec ze swoimi drewnianymi wątkami o domach i wakacjach albo fiolet > owa śliwka vel gazet z wątkiem o wyprowadzaniu męża? Dopóki ich wątki cieszą się popularnością i więcej osób woli się w nich wypowiedzieć, niż kliknąć w kosz/zignorować/wygasić, to najwyraźniej są bardzo potrzebni... Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Czy animatorzy forum są potrzebni? 05.02.20, 21:01 iwoniaw napisała: > bobbiedraper napisała: > > > Tacy jak bywalec ze swoimi drewnianymi wątkami o domach i wakacjach albo > fiolet > > owa śliwka vel gazet z wątkiem o wyprowadzaniu męża? > > Dopóki ich wątki cieszą się popularnością i więcej osób woli się w nich wypowie > dzieć, niż kliknąć w kosz/zignorować/wygasić, to najwyraźniej są bardzo potrzeb > ni... > > Święta racja. Myślę, więc jestem samotna." Liz Winston Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Czy animatorzy forum są potrzebni? 05.02.20, 20:59 bobbiedraper daj ludziom tu pisać i wymieniać poglądy .Albo sam załóż watek . Co tu mędzisz . "Niektóre umysły są jak ekspresy - mkną tak szybko, iż trudno zauważyć, że są puste." Gilbert Cesbron Odpowiedz Link Zgłoś
bobbiedraper Re: Czy animatorzy forum są potrzebni? 05.02.20, 21:07 Dziękuję księdzu za pociechę duchową. Ile to już lat w zakonie? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Czy animatorzy forum są potrzebni? 05.02.20, 21:22 Usilnie przypominam, że kiedyś wspominał żonę, a nie wiem, czy też nie dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
bobbiedraper Re: Czy animatorzy forum są potrzebni? 05.02.20, 21:31 No właśnie, to taki pisowski popapraniec z forum kraj. taniarada 22.11.15, 10:46 I jak tu nie wierzyć .Jestem 22 lata w zakonie Odpowiedz Link Zgłoś