iberka 09.02.20, 21:09 będziecie oglądać galę? Przyznaję, że moje problemy ze snem + brak konieczności pójścia do pracy jutro, kuszą spędzeniem nocy na kanapie......jako, że jeszcze nigdy owego wydarzenia nie śledziłam 🙊 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anika772 Re: Oscary 09.02.20, 21:14 A skąd. Właśnie mi się skończyły ferie, nie mogę zarwać nocki. Rano się dowie, co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Oscary 10.02.20, 06:13 A mi się zaczęły ...... he, he, hehe Dzisiaj jadę skakać na trampolinach z synem. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Oscary 09.02.20, 21:15 Ja właśnie się wybieram. Będziemy oglądać z koleżankami przy dobrym jedzeniu i red bullach Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Oscary 09.02.20, 21:18 Może zobaczę początek, a później padnę. Mistrzostwa 4 kontynentów zabrały mi już sen. Odpowiedz Link Zgłoś
przepio Re: Oscary 09.02.20, 21:20 Zawsze nagrywam, rano czytam opinie i na podglądzie oglądam co ciekawsze wydarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
pani_libusza Re: Oscary 09.02.20, 21:38 Nie, nigdy nie oglądałam szczerze mówiąc zawsze odbieram takie uroczystości jako straszna nudę. Jutro przejrzę zdjęcia z tali i sprawdzę listę wygranych. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Oscary 09.02.20, 22:32 Nie wpadlabym na to, by oglądać- ewentualnie jutro obejrzę kreacje gwiazd. A co werdyktu, to po Oskarze dla "Lalaland" nic mnie juz nie zdziwi 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Oscary 09.02.20, 23:12 grey_delphinum napisał(a): > A co werdyktu, to po Oskarze dla "Lalaland" nic mnie juz nie zdziwi 😉 Tyle że ten film nie dostał Oscara za najlepszy film Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Oscary 09.02.20, 23:18 Ona nie mówi że dostał tylko że werdykt ją zdziwił, a jak ktoś oglądał to wie o czym mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
petronella Re: Oscary 09.02.20, 22:32 Poczekam do rana, ktoras wrzuci watek z linkami do wszystkiego, co warto zobaczyc😁 Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Oscary 09.02.20, 22:32 Nie I to nie z powodu pory - nie lubię tych przemówień, podziękowań, często dowcipów na siłę itd. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Oscary 10.02.20, 00:48 Nope. Oscar oh, so white + info/wiedza o tym kim sa czlonkowie Akademii Filmowej od lat zniechecaja mnie do ogladania tych wlasnie Igrzysk. Kino kocham ale Oscars circus definitely not! Life. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Oscary 10.02.20, 02:31 Oglądałam red carpet, a oscary teraz trochę z doskoku, w sumie nie wiem po co, chyba z przyzwyczajenia... A kto to Kasia Łaska, bo właśnie śpiewała? Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Oscary 10.02.20, 02:58 Wlasnie jednym okiem ogladam i az sie boje, co sie tu jutro bedzie dzialo z powodu tego faceta w sukni 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
agua_de_coco Re: Oscary 10.02.20, 05:40 Rok temu miał lepszą W tym roku szalenie mi się podoba suknia Natalie Portman. Odpowiedz Link Zgłoś