Dodaj do ulubionych

Ot, zagadka (modowo)

30.03.20, 15:14
Szukam sobie kolarek, ale nie takich typowych na rower z pieluchą w kroku, tylko zwyczajnych krótkich legginsów, takich do połowy uda, z wysokim stanem. Nie planuję ich nosić, choć to hit sezonu podobno, i się nosi po mieście.

Zatem, szukam i trafiłam na takie:

allegro.pl/oferta/h7b129-plt-spodnie-legginsy-krotkie-siatka-32-f01-9110342816
Proszę mi wyjaśnić- to jest kompletny outfit? Czy coś jeszcze się do tego zakłada, czy ona tak wyjdzie z domu..?
Nie mogę ogarnąć.
Mam większe problemy, ale próbuję się od nich oderwać.
Obserwuj wątek
    • aqua48 Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 15:25
      Biorąc pod uwagę maleńką torebusię którą to ta pani ma na jednym zdjęciu to jest kompletny strój. Ale czy na pewno outfit? W każdym razie zachwyciły mnie te spodenki smile A co na górę? Skórzany gorsecik?
      • anika772 Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 15:35
        No otóż, torebusia mnie zaciekawiła, bo sprawia wrażenie że pani gotowa do wyjścia...
    • mona-taran Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 15:26
      Jak na mój gust, to to służy do zdejmowania, nie do noszenia poza domem :p ale mogę sobie wyobrazić, że znajdzie się ktoś, kto jednak wyjdzie tak lansować się na deptaku :p
    • mdro Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 15:31
      Moim zdaniem ten obiekt ma na celu zabezpieczenie wewnętrznej strony ud przed otarciami. Innej funkcji nie bardzo potrafię sobie wyobrazić (nawet jako wdzianko erotyczne jakoś nie bardzo do mnie przemawia).
    • molik28 Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 15:35
      Dla mnie to służy do upychania baleronów jak ktoś ma
      • pani-nick Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 15:44
        Tez tak pomyślałam. Bardziej wyjściowa forma spanxow.
        • georgia.guidestones Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 16:29
          chyba hybryda spanxow i burdelszortow, shaper i outfit w 1
          • pani-nick Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 16:37
            fajne rozwiązanie zamiast podwijającej się halki - mam z halkami problem.
            • bei Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 16:42
              Rola halki jest osłonowa- wówczas, gdy sukienka czy spódnica prześwituje. Gdyby miało mi coś prześwitywać i widać by było takie legginsy i wciąż majtki, to wolałabym by widać było majtki i gole nogi. Czy ten materiał oddycha? Tkaniny ubrań sportowych są „inteligentne”- odprowadzają wilgoć i ciepło na zewnątrz, te kolarki wyglądają na niekomfortowe.
              • pani-nick Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 16:44
                Nie tylko. Rola halki to tez żeby się kieca nie lepiła do nóg.
    • lauren6 Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 15:51
      Myślę, że to kompletny strój. Czasami spotykam w centrum Warszawy panie, których outfit nie zostawia pola dla wyobraźni.
      • anika772 Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 15:52
        A jednakbig_grin
      • mona-taran Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 16:02
        Przypomniałaś mi widzianą jakieś 15 lat temu dziewczynę w centrum Szczecina. Długie, kruczoczarne włosy, solara na mahoń, buty Buffalo meega wysokie i siatkowa sukienka z takimi oczkami jak dawne siatki na zakupy, pod sukienką tylko majty i jakieś gwiazdeczki na sutkach :p Policja ją zatrzymała i się biedaczka bardzo z nimi awanturowała :p
        • anika772 Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 16:17
          big_grin
        • lauren6 Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 16:29
          Zacofani! big_grin
          • anika772 Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 16:33
            Albo chcieli się przyjrzeć z bliska!
        • krisdevalnor Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 16:36
          mona-taran napisała:

> Przypomniałaś mi widzianą jakieś 15 lat temu dziewczynę w centrum Szczecina. Dł
          > ugie, kruczoczarne włosy, solara na mahoń, buty Buffalo meega wysokie i siatkow
          > a sukienka z takimi oczkami jak dawne siatki na zakupy, pod sukienką tylko majt
          > y i jakieś gwiazdeczki na sutkach :p Policja ją zatrzymała i się biedaczka bard
          > zo z nimi awanturowała :p

Może to byla młoda Jolka...?
          • mona-taran Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 19:25
            Może. Ale Szczecin w czasach mojego nastolęctwa był pełen takich dziwów :p (nie wiem jak teraz, lata tam nie byłam)
    • nocnamagia Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 15:59
      Uwazam, ze to są legginsy pod spódnicę dla kobiet, ktorym ocierają się uda przy chodzeniu
    • lato-na-wsi Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 16:22
      Jeśli takie legginsy założysz na rower i wyjedziesz w jakąś popularną trasę, to ani chybi spowodujesz wypadki komunikacyjne, no ja nie wiem, czy taki outfit to dobry pomysłbig_grin
      • anika772 Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 16:25
        I jeszcze w połączeniu z tym body... Wypadki i z przodu i z tyłubig_grin
    • majenkir Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 16:36
      Tak, to jest gotowy outfit wink, raczej klubowy niz koscielny big_grin.
    • dariawerbowy Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 17:42
      W rozmiarze 32, jak w tej aukcji, i z zabudowanymi majtkami-szortami pod spodem (ale czarnymi) będzie to wyglądało bardzo ładnie. A nie umiem się odnieść do stylizacji że zdjęcia : D
    • ultimate.strike Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 18:19
      Na fotce są majtki ale myślę, że możesz z nich zrezygnować. smile
      • anika772 Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 18:29
        big_grin
        W tej izolacji domowej faktycznie nabrałam zwyczaju nienoszenia majtekwink
        • ultimate.strike Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 20:49
          Widzisz, kwarantanna przyczynia sie do poprawy stanu zdrowia.
          • ultimate.strike Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 20:51
            Jak się skończy to coś pozytywnego Ci zostanie. I podpowiedź, na ulicy te spodnie moga sie nie rzedać, za to spódnica jest idealna do Twoich nowych zwyczajów bieliźniarskich. smile
            • anika772 Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 21:06
              Rozczaruję Cię, chodzę w legginsach lub joggerachwink
              Kiecki czekają na lato.
    • fitfood1664 Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 19:31
      Podepnę się z pytaniem kalesonowym.
      Szukam niedrogich wściekle jednokolorowych legginsów gładkich bez ozdóbek, gdzie kupię? W Auchan mają, ale albo ciemne, albo krótkie. Ja chcę dłuuugie. Tak zamierzam się nosić tej wiosny. Małż obiecał, że jak schudnę to mnie tak wypuści z chałupy. No to schudłam.
      Chcę wściekle różowe, czerwone, zielone i niebieskie elektryczne. Mogą być też żółte. GDZIE???
      • dariawerbowy Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 19:42
        Gym Hero?

answear.com/1691721-gym-hero-legginsy-neon-green.html

Wpisz w google legginsy neon, wyskakuje mnóstwo.
      • anika772 Re: Ot, zagadka (modowo) 30.03.20, 20:42
        A chcesz poliester/poliamid czy bawełnę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka