Dodaj do ulubionych

też plotkarsko - E. Ratajkowski

01.05.20, 19:11
Teraz ja o urodzie innej kobiety.
Parokrotnie w jakiś wątkach padło tutaj, że Emily Ratajkowski jest piękna idealna i generalnie to jest to w kategorii piękna kobiecego.
I aż na nią zwróciłam uwagę. Serio ona jest taka śliczna?
Fakt jest chuda i ma jakiś dziwacznie wklęsły brzuch. Ale jej twarz mnie budzi w mnie dreszcze. Na większości zdjęć wygląda na lekko opóźnioną w rozwoju. Te gąsienice zamiast ust, wiecznie rozchylone, co chyba ma być seksowne. Plus totalna pustota w oczach, co też ma prawopodobnie być seksowne.
Serio - patrze na nią jak na wypadek samochodowy - niby widok nieprzyjemny a wzroku oderwać nie można.

A może ja się nie znam i to jest ideał piękna.
Obserwuj wątek
    • gaskama Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 19:32
      Mam identycznie. Dla mnie ona ma w sobie coś oblesnego wręcz. Może dlatego, że tak często fotografuje się z cipą na widoku. Ale zapewne Ty i ja się mylimy. Świat się nie może mylić.
      • evolventa Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 08:46
        No cóż, to ja się też dopisuję, usta ma obleśne i wzrok tęskniący za rozumem, w żadnym wypadku to nie jest ładne, ale jak to podobno gustu nie mam......
    • bywalec.hoteli Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 19:36
      Usta glonojada -> to nie może być ładne.
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,169849415,169849415,Kobiety_Wasze_poprawki_oczami_mezczyzny.html
    • leanne_paul_piper Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 19:36
      Dla mnie Emily jest absolutnie piękna, jest idealna w każdym calu.
      No może pępek bym poprawiła, ale to już naprawdę szczegóływink

https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-9c48cc146838a8ee6014fbdac2fb3d91
      • woman_in_love Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 19:42
        o jezu, aż mi się cofnął obiad po tym pępku
        boshe to wygląda obleśnie
        • grrruu Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 20:23
          ? Pępek jak pępek
          • pani_tau Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 20:56
            Pępek faktycznie ma okropny, jakby w tym miejscu miała drugie wargi sromowe mniejsze.
            • pani_tau Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 20:57
              Rany julek, jeszcze mi się to przyśni 🥺
            • woman_in_love Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 22:20
              nie chcialam nawet o tym pisac, ale to wlasnie wyglada jak mini wargi
      • waleria_s Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 19:50
        Na tym zdjęciu wygląda pięknie, ale niektóre pokazują, że ma straszliwie wklęsły brzuch. Podoba mi się Emily na instagramie, na zdjęciach mniej pozowanych- średnio.
      • bywalec.hoteli Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 20:16
        nie znasz się.
        • tanebo001 Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 07:40
          NO proszę cię! Ten temat jest po to by panie z wielkimi mięśniami piwnymi mogły dowartościować się że one wcięcie mają a ona nie...
      • basiastel Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 21:17
        Ten głęboki pionowy rów podchodzący aż pod piersi nie wygląda naturalnie. Owszem, w górnej części brzucha jest zagłębienie, ale to nie może być raczej prawdziwe.
    • biala_ladecka Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 19:38
      Ma bardzo ladne piersi. Twarz nie w moim typie.
    • lot_w_kosmos Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 19:44
      Ona ma taką ładną dupę, że aż ciary przechodzą. Reszty nie musi mieć ładnej.... wink
    • tt-tka Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 19:45
      O boru. twarz wystarczy, reszty nawet nie ogladalam.
      Ona, jak twierdzi gugiel, jest aktorka, moze grajac wyglada lepiej... na insta totalna bezmyslnosc i przebotoksowane usta.
      • hungaria Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 19:53
        W usta się nie podaje botoksu wink
        Na upozowanych zdjęciach wygląda dobrze, ale w Gone Girl jej nie poznałam - zupełnie inna twarz.
        • tt-tka Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 20:08
          hungaria napisał(a):

> W usta się nie podaje botoksu wink

Pardon, slabo jestem oblatana w temacie smile
          w kazdym razie wargi grubosci slimaka winniczka dobrze wypasionego to nie jest cos, co mnie porywa.
        • beataj1 Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 21:05
          Właśnie na upozowanych wygląda jak ciężko naćpana na granicy utraty przytomności. To jest niemożliwe, że ona ma aż tak bezmyślne spojrzenie.
          Serio - patrząc na nią mam wrażenie, że ktoś wykorzystuje nie do końca świadomą osobę.
          Na niepozowanych zdjęciach jest jakieś życie. Myśl.
          • pola84 Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 21:41
            Ona sie angażuje w wiele feministycznych inicjatyw, w Demokratów, nie wiem czy otwarcie nie popierała Sandersa. W każdym razie, nie jest pustogłowa.
            • beataj1 Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 23:02
              Ja o tym wiem. Wygląda na to że wygląd intelektu dmuchanej lalki jest "specjalnie".
    • gaskama Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 19:49
      Ma jakiś taki głupawy wyraz twarzy.
      • kkalipso Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 20:00
        To wyraz twarzy modelki na wybiegu najwyraźniej pracę do domu przynositongue_out
      • cosmetic.wipes Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 21:26
        Ona ma alergie czy chirurg spieprzył robotę?
    • kkalipso Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 19:55
      Właśnie się dowiedziałam, że Ona ma dopiero 28 lat, myślałam, że jest grubo po trzydziestce....
      • pani-nick Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 08:28
        Taka tradycja...
    • balbina99 Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 19:58
      XD
    • mona-taran Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 20:30
      Jest w niej coś dziwnego. Niby ładna, bardzo zgrabna, pupa jak marzenie, ale coś zgrzyta. Może faktycznie ten bezmyślny wyraz twarzy?
      Mojemu chłopu się bardzo podoba...
    • bye-bye Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 20:41
      Bardzo seksowna. Mnie tam się podoba baaaardzo☺️

Ale już np. N. Siwiec z wątku obok nic a nic.
      • nolus Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 21:34
        bye-bye napisała:

> Bardzo seksowna. Mnie tam się podoba baaaardzo☺️
        >
        > Ale już np. N. Siwiec z wątku obok nic a nic.

Wygląd Emily Ratajkowski jest wg mnie w większości wytworem natury - przecież to widać. Widać co jest naturalne, a co poprawione. Nie ma nawet sensu porównywać z wieloma gwiazdami z polskiego podwórka...
    • nuclearwinter Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 20:46
      Mnie się najbardziej podobała w czasach teledysku "Blurred lines", niedawno jak mi gdzieś mignęła, to widziałam że strasznie mocno powiększyła usta, zupełnie niepotrzebnie. Obawiam się, że będzie kolejna, która zacznie grzebać przy pięknej twarzy. Póki co uważam, że jest prześliczna, bardzo seksowna i zmysłowa, ma też piękna figurę - bardzo szczupła ale z ładnym, sporym biustem. Myślę też, że na tle jednakowych instagirl jest jednak dość oryginalna, coś w sobie ma. Dla mnie faktycznie piękna dziewczyna.
      • bergamotka77 Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 03.05.20, 17:28
        nuclearwinter napisała:

> Mnie się najbardziej podobała w czasach teledysku "Blurred lines", niedawno jak
        > mi gdzieś mignęła, to widziałam że strasznie mocno powiększyła usta, zupełnie
        > niepotrzebnie. Obawiam się, że będzie kolejna, która zacznie grzebać przy piękn
        > ej twarzy. Póki co uważam, że jest prześliczna, bardzo seksowna i zmysłowa, ma
        > też piękna figurę - bardzo szczupła ale z ładnym, sporym biustem. Myślę też, że
        > na tle jednakowych instagirl jest jednak dość oryginalna, coś w sobie ma. Dla
        > mnie faktycznie piękna dziewczyna.

podpisze się smile
    • jolie Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 20:48
      Ciało ma piękne, czy ona nie była modelką Victoria's Secret? Przecież tam zatrudniają same piękności. Urodę ma imo bezdyskusyjną. Choć w VS są imo ładniejsze😀. No właśnie- w VS, to nie kategoria dla zwykłych śmiertelniczek.
      • bye-bye Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 20:58
        Najtrafniejsze podsumowanie o tych zwykłych śmiertelniczkacH😎
    • fornita111 Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 21:08
      Opis smiechowy big_grin Mnie sie jej figura podoba, twarz byla ladna przed nadeciem ust. Rzeczywiscie ma cos dziwnego w rysach, ale mnie osobiscie nie odrzuca wink
      • nolus Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 21:31
        Mam mieszane odczucia co do niej, bo podoba mi się i nie podoba jednocześnie. Ma świetną figurę, od razu się na to zwraca uwagę. Ładne włosy i wyraziste oczy to coś czego można jej zazdrościć. Fajna karnacja - sama bym chciała taką. To jej spojrzenie - no właśnie, dziwne jest...Nie wiem czy naprawdę tak ma czy po prostu pozuje? Czasem dziwnie wygląda z profilu, ale generalnie...Nawet jeśli dla kogoś nie jest naprawdę ładna, to obiektywnie dużej atrakcyjności nikt jej nie odmówi - wyróżnia się.

Nie mogę za to patrzeć na niektóre jej stylizacje - te jej stroje kąpielowe...Nie tongue_out
        A wygląda ładnie nawet w zwykłych rzeczach, jak tutaj :

Tekst linku
    • gaskama Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 21:13
      Ja wiem, że to inny typ urody, ale ta głupota na twarzy przypomina mi twarz polskiej modelki ... Magdaleny Frąckowiak.
    • cosmetic.wipes Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 21:24
      Jak na modelkę ma spore cycki.
      • pola84 Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 21:45
        Pięknie zrobione.
        • gaskama Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 21:53
          Myślisz, że zrobione?
          • pola84 Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 21:57
            Myślę że tak. Kim Kardashian też ma zrobione (w dodatku przeszła dwie ciąże, gdzie bardzo dużo przytyła), a też ładnie. Tzn teraz ładnie a nie jak miała 16 lat.
          • thea19 Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 22:13
            sądząc po obecnym rozmiarze, to raczej nie nawkładała skarpetek https://i.dailymail.co.uk/1s/2020/01/05/00/22994990-7852291-Real_The_28_year_old_has_often_had_to_fight_back_against_online_-a-8_1578182793677.jpg
            • kkalipso Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 22:35
              Tu wygląda jak trup.
      • fornita111 Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 23:27
        Ma swoje, wrzucala jakas fote jak miala 14 lat i juz duzy biust, w tym wieku nie mogla miec operacji...
        • mebloscianka_dziadka_franka Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 14:30
          No nie wiem, te cycki które wkleiłą thea, a te wyżej wklejone przez leanne to nie są te same cycki - chyba że to po prostu kwestia ujęcia, no i na tym zdjęicu jednym jest w biustonoszu to też różnica. ALe na tym akcie jej piersi wcale nie są duże i wyglądają naturalnie.
    • astrologia333 Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 21:54
      Piękna jest.
      Jak czytam, żeby sobie pępek zoperowała, to nie wiem czy się śmiać czy płakać.
      • pani-nick Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 08:29
        Do czegoś trzeba się przyczepić. Zakładam ze autorka wypowiedzi jedyne co ma ładnego to pępek właśnie. I ha! ModelkaVS ma brzydszy!
        • beataj1 Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 09:12
          Autorka wątku oczywiście ładna nie jest, czego zresztą nigdy nie ukrywała. Ale zastanawiało mnie dlaczego z miliona slicznych kobiet akurat ta często wymienia się z nazwiska jako wzór urody.
          • zasiedziala Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 11:32
            E, to każdy ma taki typ, który jest stawiany za wzór urody, a jemu nie pasuje. Ja mam Adrianę Limę, nie podoba mi się i na dodatek jak na nią patrzę, to nie budzi mojej sympatii. No uprzedzona jestem, lajf smile
    • aandzia43 Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 22:28
      Oj jaka fajna! Udała się Matce Naturze. Tylko niech już przestanie pompować usta.
      • kropkaa Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 23:33
        Już nie przestanie, niestety. Szczególnie po takim powiększeniu. Podobno potem, gdy wypełnienie się wchłania, jest uczucie wiszącej skóry.
      • nolus Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 23:40
        aandzia43 napisała:

> Oj jaka fajna! Udała się Matce Naturze. Tylko niech już przestanie pompować ust
        > a.
        >

Myślę, że fakt, że tak się udała Matce Naturze to nie jest wcale takie dzieło przypadku czy wyjątkowo atrakcyjnych rodziców...Przeczytałam, że jest mixem kilku narodowości - ma angielskie, irlandzkie, niemieckie i nawet polskie korzenie. Tylko potwierdza tezę, że takie "mieszanki" genetyczne są zazwyczaj wyjątkowo atrakcyjne. Od razu to wiedziałam, jak tylko ją zobaczyłam ! smile
        • 35wcieniu Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 23:43
          Że "nawet polskie" to chyba nie jakieś zaskoczenie, po nazwisku sądząc?
        • evolventa Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 08:56
          znaczy się kundel? kundle są najlepsze smile
    • 35wcieniu Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 01.05.20, 23:41
      Pewnie od zdjęcia zależy. Wygooglałam np. takie i no nie obraziłabym się gdybym tak wyglądała, na pewno nie. big_grin
      https://s2.zeberka.pl/wp-content/uploads/sites/3/2019/04/emily-ratajkowski-problemy-kompleksy-cialo-twarz-R1-980x574.webp
    • veryvery Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 03:09
      Na wielu zdjęciach ma głupawy wyraz twarzy, proporcji nie ma idealnych - jej nogi nie są jakoś specjalnie długie (zdjęcia poniżej). Ma bardzo ładny biust. Jej rodzice to ponoć inteligenci
      • piekna_remedios4 Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 22:06
        i to ma być ta piękna dupa, od której przechodzą ciarki? fatalna jest, jakaś taka długa
    • konsta-is-me Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 05:09
      ja serio nie rozumiem zachwytow.
      Nic mi sie w niej nie podoba i nic w niej szczegolnego, ot jak wiele modelek.
      I owszem, taka typowa Victorias Secret model.
      I co z tego?
      Takich sa setki.
      • bye-bye Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 05:17
        Nawet jeżeli setki są takich, nie zmienia to faktu, że i tak osoby obdarzone tego typu urodą są rzadkością ☺️
        tutaj widzę zdania mocno podzielone. Myślę, że na męskim forum proporcje byłyby inne😉
        • konsta-is-me Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 06:41
          No wlasnie gdzie jest ta rzadkosc ??
          Ja naprawde tego nie widze.
          Jest ladna, ok ale gdzie wjatkowosc ?
          Akurat na meskim forum kazda gola kobieta bylaby witana z entuzjazmem.
          Facetom ogolnie podobaja sie kobiety, nie trzeba byc E. Rajtakowski.

• bye-bye Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 09:36
            Gdzie ta rzadkość?
            Rzadkością jest AŻ taka uroda☺️
            • konsta-is-me Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 10:19
              No, ok , ja jej nie widze.
          • anika772 Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 11:22
            konsta-is-me napisała:

> Akurat na meskim forum kazda gola kobieta bylaby witana z entuzjazmem.
            > Facetom ogolnie podobaja sie kobiety, nie trzeba byc E. Rajtakowski.

O, śmiała teza, i bardzo optymistyczna.
            Ale chyba jednak nie.
            • astrologia333 Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 11:28
              Może jak da się nagą jedną zwykłą kobietę, to się podjarają chłopy, ale międzyczasie wyrażą swoją obiektywną opinię w stylu krzywe nogi, duży nos, nie ta twarz. Popatrzą bo od tego się nie umiera, może nawet wyraziliby chęć na jedną noc bo przecież co im zależy?

Jeśli jednak wrzucimy tam kilka pań z różnych kategorii tzw Ligii to sytuacja przedstawi się trochę inaczej. Zainteresowanie większości zapewne przyciągną te najatrakcyjniejsze. Jak to w tłumie podczas wyjścia z piękną koleżanką 😎🤣
        • thank_you Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 10:50
          No rożnie bywa, ładna z niej dziewczyna, dla mnie z opcji - zobaczyłam i zapomnialam; któregoś raZu widzielismy z mężem zajawkę filmu, w ktorym grała główna role - mojemu mężowi sie nie podoba. Wbrew pozorom wielu facetom sie nie podoba, ona ma cos niepokojącego w twarzy.
          • alpepe Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 22:30
            Szeroko osadzone oczy, ona nieco wygląda, jakby miała FAS, albo jakąś wadę genetyczną, stąd ten sceptycyzm potencjalnych ojców.
      • manon.lescaut4 Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 11:07
        Przecież ona nie jest modelka VS...
    • lukrecja46 Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 07:13
      Zupełnie nie mój typ, niczym się nie wyróżnia z gromady identycznych dziewczyn. Jak to mówią z twarzy podobna całkiem do nikogo.
      Oczywiście jest ładna itp. ale nic poza tym.
    • anika772 Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 10:59
      Z ustami przesadziła, ale ogólnie jest to atrakcyjna i zmysłowa kobieta i z pewnością podoba się większości mężczyzn.
      Ma bezmyślny wyraz twarzy, ale widocznie w jej pracy to nie przeszkadza.
    • fitfood1664 Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 11:06
      figurę ma ładną, wogóle jest ładna młodością, do tego szczupła, w pewnym wieku wiele nie trzeba
      jak nie pozuje, jest taka sobie, o ile to ona

https://s3.party.pl/newsy/emily-ratajkowski-w-neapolu-194205-MT.jpg
      • nikita1906 Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 20:29
        wygląda jak młoda Dymna
        • kropkaa Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 20:36
          No właśnie kogoś mi tu przypomina, nie mogłam dopasować - trochę Brodkę, ale to nie to. Bingo! Moda Dymna!
        • bye-bye Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 20:37
          Też mi się skojarzyło. A Anna Dymna to jedna z najpiękniejszych Polek wg mnie, tak przy okazji🙂
          • nikita1906 Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 02.05.20, 20:48
            Wg mnie też🙂
        • chatgris01 Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 03.05.20, 00:07
          E, no przestańcie, koło młodej Dymnej to ona nawet nie stała (chyba, że jako karykatura).
          • jolie Re: też plotkarsko - E. Ratajkowski 03.05.20, 08:48
            Na tym ujęciu jest podobna do młodej Dymnej (pomijam kolor oczu). Na zdjęciach en face w ogóle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka