Dodaj do ulubionych

Kandydat Żółtek

04.05.20, 14:00
Twierdzić śmiem, że o kandydacie Żółtek Stanisław Józef, poza starą i teściami nikt by nie wiedział, gdyby nie "wyciek" kartek. Kto wie, czy to nie jego sprawka? smile
Obserwuj wątek
    • iwoniaw Re: Kandydat Żółtek 04.05.20, 14:01
      krwawy.lolo napisał:

> Twierdzić śmiem, że o kandydacie Żółtek Stanisław Józef, poza starą i teściami
      > nikt by nie wiedział, gdyby nie "wyciek" kartek. Kto wie, czy to nie jego spraw
      > ka? smile

Ale w jakim sensie jego sprawka? Ukradł te karty zakradając się nocą? Czy winny na takiej zasadzie, jak każdy posłaniec?
      • krwawy.lolo Re: Kandydat Żółtek 04.05.20, 14:12
        Może teść podjął współpracę z wiadomymi siłami?
        • iwoniaw Re: Kandydat Żółtek 04.05.20, 14:40
          krwawy.lolo napisał:

> Może teść podjął współpracę z wiadomymi siłami?

On ma teścia w ogóle?

Może inaczej: do czego zmierzasz?
          • krwawy.lolo Re: Kandydat Żółtek 04.05.20, 15:05
            Nie mam pojęcia, czy ma. Nie obchodzi mnie to w ogóle. I nie zmierzam donikąd. W mojej dość już długiej "karierze" na wirtualnych forach zdarzyło się może, że przez przypadek dokonałem jakiegoś poważnego wpisu. Jest to zjawisko niezwykle jednak u mnie rzadkie.
            • iwoniaw Re: Kandydat Żółtek 04.05.20, 15:14
              krwawy.lolo napisał:

> Nie mam pojęcia, czy ma. Nie obchodzi mnie to w ogóle. I nie zmierzam donikąd.
              > W mojej dość już długiej "karierze" na wirtualnych forach zdarzyło się może, że
              > przez przypadek dokonałem jakiegoś poważnego wpisu. Jest to zjawisko niezwykle
              > jednak u mnie rzadkie.

Niżej piszesz, że wątek zmierza "w kierunku przez ciebie niezamierzonym", stąd odniosłam mylne wrażenie, że jest jakiś kierunek zamierzony. Ale spoko big_grin
    • iwles Re: Kandydat Żółtek 04.05.20, 14:09

myślisz, że pracuje w tej drukarni ?
    • krwawy.lolo Re: Kandydat Żółtek 04.05.20, 14:15
      Widzę, że wątek ma potencjał rozwinięcia się w kierunku przeze mnie niezamierzonym. Ja kandydata Żółtek o nic tak naprawdę nie posądzam. Pozy tym, że go do tej pory nie znałem. I nic by się nie stało, gdybym dalej o jego istnieniu nie wiedział. smile
      • lellapolella Re: Kandydat Żółtek 04.05.20, 14:41
        Myślę, że te karty wyciekły po to, byśmy wszyscy nie padli na zawał, gdy ów Żółtek zwycięży. Teraz już wiemy, ze kandyduje i zdążymy przywyknąć. To po prostu efekt troski o drugiego człowieka- nie każdy ma fundusze na legalny lans w mediach.
    • cosmetic.wipes Re: Kandydat Żółtek 04.05.20, 18:29
      Kandydat Żółtek jest jedynym prawdziwym Polakiem wsrod innych kandydatów, gdyż w nazwisku ma aż 50% polskich liter.
      • krwawy.lolo Re: Kandydat Żółtek 04.05.20, 18:40
        Sądzisz, że z powodu polskość miałby szansę pokonać pandudę?
        • lellapolella Re: Kandydat Żółtek 04.05.20, 19:22
          Któż nadąży za myśleniem prawdziwego Polaka... Jakiś atut jednak kandydat ma, bo innych nie dostrzegam.
    • krwawy.lolo A panduda to kandudat, 07.05.20, 20:40
      tak myślę.
      • iwoniaw Re: A panduda to kandudat, 07.05.20, 21:12
        Co by nie mówić, to dzięki tobie ma swój wątek na ematce, a wszak nie każdy zarejestrowany kandydat dostąpił tego zaszczytu. PSZYPADEG? 😉
        • krwawy.lolo Re: A panduda to kandudat, 07.05.20, 21:36
          Ten wpis był akurat o pandudzie. Wydaje mi się, że mógłbym określenie "kandudat" opasać prawami autorskimi.
          • lellapolella Re: A panduda to kandudat, 07.05.20, 21:53
            Raczej niewink Byłam przed tobą i mam to na piśmie!
            • krwawy.lolo Re: A panduda to kandudat, 08.05.20, 07:56
              Ech ...
    • angazetka Re: Kandydat Żółtek 07.05.20, 21:27
      Dlaczego nie odmieniasz nazwisk?
      • krwawy.lolo Re: Kandydat Żółtek 07.05.20, 21:38
        Nie jestem Urzędem Stanu Cywilnego. Wojskowego też nie.
        • angazetka Re: Kandydat Żółtek 07.05.20, 21:39
          Zasady poprawnej polszczyzny obowiązują nie tylko tam.
          • krwawy.lolo Re: Kandydat Żółtek 07.05.20, 21:52
            W takim razie jutro zjem zupę. Dzisiaj już za późno.

P.S.
            Nie przejmuj się, że nie rozumiesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka