Dodaj do ulubionych

Sandałki dziewczęce na wąską stopę

11.05.20, 10:29
Może ktoś zna firmę robiącą sandałki na wąskie stopy dziecięce. Wczesniej ratowałam się zwężaniem pasków u szewca. Powyzej 30 trudno o buty z regulacją przy palcach i przy kostce (sportowe tak mają ale są tak szerokie ze i tak stopa lata).
Obserwuj wątek
    • iberka Re: Sandałki dziewczęce na wąską stopę 11.05.20, 10:36
      Geox, superfit, Ecco - regulacja jest. My już w rozm.37/38 i nadal z regulacją, bo córa ma bardzo szczupłą stopę.
      • hanusinamama Re: Sandałki dziewczęce na wąską stopę 11.05.20, 10:56
        Superfit sprawdze. Geox ma regiulacje ale podeszwa jest bardzo szeroka ( z tych ktore przymierzała) i tak jej noga lata. Dzieci mają stopy po mnie...od zeszłego roku szukam sandałków na obcasie (takich z cienkich paseczków), w większośc mogłabym dwie stopy wsadzić w jednego buta...
        • eowen Re: Sandałki dziewczęce na wąską stopę 11.05.20, 11:35
          Ja właśnie zwracałam skórzane sandały z Vero moda. Zdecydowanie na wąską stopę, moja wychodziła bokiem. wink
          • hanusinamama Re: Sandałki dziewczęce na wąską stopę 11.05.20, 12:39
            O matko bosko! Cos dla mnie. Wez daj link.
            Ja mam radar na hasło w sklepie obówniczym "one są za wąskie". Lece i patrze co jest za wąskie smile
            • eowen Re: Sandałki dziewczęce na wąską stopę 11.05.20, 13:55
              Jednak to New Look --> www.zalando.pl/new-look-hammock-japonki-nl011a0k6-g11.html
              Są ultra pomarańczowe, ale widziałam, że inne modele, takiej bardziej klasyczne, mają chyba te same profile. Niektóre są zaznaczone jako "szerokie" i podejrzewam, że to normalne fasony wink
              • hanusinamama Re: Sandałki dziewczęce na wąską stopę 11.05.20, 15:24
                Sporo biore pomatanczowe smile Dzieki
                • hanusinamama Re: Sandałki dziewczęce na wąską stopę 11.05.20, 15:25
                  Spoko nie sporo.
    • eowen Re: Sandałki dziewczęce na wąską stopę 11.05.20, 10:50
      Potwierdzam - Superfit. Podobno nieźle też Elefanteny, ale nie sprawdzałam, kupuję tylko superfity córce.
      • hanusinamama Re: Sandałki dziewczęce na wąską stopę 11.05.20, 10:58
        Elefanteny miała jak była mała. Były super. Niestety wg mojego dziecka są "dziecinne". Ona by chciała buty bardziej dorosłe tylko stopa mała i chuda.
        • eowen Re: Sandałki dziewczęce na wąską stopę 11.05.20, 11:33
          Ha, mi samej zdarzało się kupować buty dziecięce dla siebie, bo mam rozmiar 36 wink Superfity sprawdź na Zalando, często pojawiają się wyprzedane wcześniej serie i numeracje.
          • hanusinamama Re: Sandałki dziewczęce na wąską stopę 11.05.20, 12:38
            Dzieki. Ja kupuje lasocki Young bo mam 37 smile a one są szczuplejsze niz dla dorosłych lasockiego.
      • ichi51e Re: Sandałki dziewczęce na wąską stopę 11.05.20, 14:03
        Superfit prawda bardzo waski.
    • szmytka1 Re: Sandałki dziewczęce na wąską stopę 11.05.20, 11:31
      Superfity, elefanteny bo maja rozmiarowke wms. Rozne tegosci maja tez clarksy.
      • szmytka1 Re: Sandałki dziewczęce na wąską stopę 11.05.20, 11:32
        Przypomnialo mi sie jeszcze, ze timberlandy niezle wypadaly pod tym wzgledem
    • ichi51e Re: Sandałki dziewczęce na wąską stopę 11.05.20, 14:05
      Saltwater sa zwezane
    • beverlyja90210 Re: Sandałki dziewczęce na wąską stopę 11.05.20, 15:31
      Primigi
      • hanusinamama Re: Sandałki dziewczęce na wąską stopę 11.05.20, 15:32
        4 przymierzone pary za szerokie...
        • iberka Re: Sandałki dziewczęce na wąską stopę 11.05.20, 16:54
          Primigi ma szerokie buty. Spojrzałam do szafy i jeszcze Naturino miała młoda. A z damskich najwęższe jakie miałam, to były Gioseppo - każde musiałam odsyłać.
    • monique_alt Re: Sandałki dziewczęce na wąską stopę 11.05.20, 16:01
      Popatrz też na sandałki firmy Merrel.
      Niektóre modele są bardzo wąskie - wiem bo mam szwroką stopę i musiałam odesłać, nie mogłam rzepów dopiąc.

Mojemu synkowi który dotychczas też tylko w elefantenach mógł też kupiłam w ttym sezonie merrel dziecięce i też są dosyć wąskie.
    • mikams75 Re: Sandałki dziewczęce na wąską stopę 11.05.20, 17:47
      cos sie zmienilo? pare lat temu w rozmiarze 30 bylo mnostwo regulowanych - superfit wybieralam najczesciej, czasem richter , ecco. Od rozmiaru 35 to dopiero jest problem!
      • hanusinamama Re: Sandałki dziewczęce na wąską stopę 11.05.20, 18:34
        Ale samo regulowanie nie załatwia sprawy jak podeszwa jest szeroka i i tak noga lata. Moje dzieci maja wąskie stopy i niskie podbicie. Kubpic sandały albo baleriny droga przez mękę.
        • mikams75 Re: Sandałki dziewczęce na wąską stopę 11.05.20, 22:42
          moje ma tez takie stopy jak opisujesz i przyszykuj sie, ze im wiekszy rozmiar tym bedzie gorzej, w rozmiarze 30 jeszcze nie jest tak zle, kilka marek ma waskie i jeszcze jest w czym wybrac.
        • iberka Re: Sandałki dziewczęce na wąską stopę 12.05.20, 00:56
          O, balerin żadnych moja córa nie miała....... wszystko szerokie. Chętnie poznam co jest mega szczupłe w tym modelu.
    • vinca Re: Sandałki dziewczęce na wąską stopę 12.05.20, 00:46
      Superfity sa bardzo szczuple.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka