etata 19.05.20, 20:40 Cytat, który w danym dniu najlepiej streszcza Wasz nastrój. "Abyśmy mogli być szczęśliwi, trzeba, aby naszemu szczęściu zawsze czegoś brakowało" Stendhal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chabry.polne Re: Zabawa psychologiczna 19.05.20, 21:07 "Dramat życiowy polega na tym, że ludzie się nie zmieniają" A.Christie Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Zabawa psychologiczna 19.05.20, 21:12 "Jednak smutek jest gościem, którego niełatwo się pozbyć." Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Zabawa psychologiczna 19.05.20, 21:14 Ooh that man is like a flame And ooh that man plays me like a game My only sin is I can't win Ooh I wanna love that man Ooh that man is on my list And ooh that man I wanna kiss My only sin is I can't win Ooh I wanna love that man Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Zabawa psychologiczna 19.05.20, 21:15 "Zaiste nie odgadnie nikt czemu męskie nieudaczniki siedzą na kobieych forach" Jan Paweł Drugi Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Zabawa psychologiczna 19.05.20, 21:22 Etata zeznała że jest kobietą Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Zabawa psychologiczna 19.05.20, 22:01 Pisała, że to był eksperyment. Dopytywałam się o konkretne wnioski po, ale nie było (chyba że przeoczyłam, to sorry). Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Zabawa psychologiczna 19.05.20, 21:16 "nie sposób wszystkim dogodzić, ale jakże łatwo jest wszystkich wkur wić" nie tyle nastrój, co realia to streszcza Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Zabawa psychologiczna 19.05.20, 21:20 "Hasta la vista, baby" - Terminator Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Zabawa psychologiczna 19.05.20, 21:26 "Martwienie się nie zabierze jutrzejszych problemów, ale zabierze dzisiejszy spokój" Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Zabawa psychologiczna 19.05.20, 21:30 byle nie brakowało za dużo, bo wtedy robi się przykro Odpowiedz Link Zgłoś
str8.up Re: Zabawa psychologiczna 19.05.20, 21:39 "Może czekoladka, a może cukiereczek? Może wolę budyń, a może kisieleczek?" Na zakupach dziś byłam Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Zabawa psychologiczna 19.05.20, 21:44 "Takie sztuczki nie ze mną, Brunner. Zapominasz, z kim mówisz. Albo gadaj, o co ci chodzi, albo nie zawracaj mi głowy! " Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Zabawa psychologiczna 20.05.20, 17:40 A propos Twojej sygnaturki Lellapolello: "Miała umysł tak otwarty, ze mózg jej wypadł" Odpowiedz Link Zgłoś
feliz_madre Re: Zabawa psychologiczna 19.05.20, 21:56 Minuta gniewu zabiera ci 60 sekund szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Zabawa psychologiczna 19.05.20, 22:02 (Pan jest moim pasterzem) niczego mi nie braknie Odpowiedz Link Zgłoś
etata Re: Zabawa psychologiczna 20.05.20, 14:07 "Można podzielić ludzi na trzy kategorie: ci, co zapracowują się na śmierć, ci, co zamartwiają się na śmierć, i ci, co zanudzają się na śmierć." Churchill Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Zabawa psychologiczna 20.05.20, 14:19 A mnie się marzy kurna chata Zwyczajna izba zbita z prostych desek Żeby się odciąć od całego świata Od paragonów, paragrafów i wywieszek Zaszyć się w kącie w kupie liści Tak, żeby tylko koniec nosa było widać Nic nie zamiatać, nic nie czyścić Nie kombinować, co się jeszcze może przydać Kiełkuje tu i tam tymotka Na klepisku rośnie czterolistna koniczyna Nie myśli się o ścisku, o wycisku Nic się o czternastej nie zaczyna Wolno grubieją ci paluszki I wolno rosną kędzierzawej brody pukle Niszczeją zgrzebne ciuszki A tobie nie żal nadziewanych pączków z lukrem A mnie się marzy kurna chata I trzaskające w kurnym piecu smolne pieńki I dochodzący głos kolegów"Pójdźmy wszyscy do stajenki..." Gdzieś tam prezydent zbiegł w szlafroku Gdzieś tam przyjęli jako wskaźnik stopę zysku Pięć wizyt, sześć wyroków Ktoś przez pomyłkę rekord świata pobił w dysku A tu tymotka wprost z podłogi Strzela w niebo i lwie paszcze rosną dzikie I sercu drogiej nie masz tu załog iTutaj możesz się nie liczyć z nikim Budzi cię leśnych ptasząt duet Więc się przeciągasz,a stwierdziwszy ssanie w dołku Przyswajasz razową bułę I zaraz lżej ci na tym ziemskim łez padołku No i w wesji "piano-piano" www.youtube.com/watch?v=rDmZJrcNsDc Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
etata Re: Zabawa psychologiczna 20.05.20, 14:51 "Budzi cię leśnych ptasząt duet" Be careful what you wish for Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty_x Re: Zabawa psychologiczna 20.05.20, 14:53 Kurczę, trudno się tego słucha, ale tekst super 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty_x Re: Zabawa psychologiczna 20.05.20, 14:54 Wygląda na to, że Churchill był ponurakiem. Od czapy ta klasyfikacja. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Zabawa psychologiczna 20.05.20, 22:15 Cierpiał na depresję, o ile pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
pani-nick Re: Zabawa psychologiczna 20.05.20, 16:02 „Hit me baby one more time” Na przemian z „ Well I don't know what to do with myself Just don't know what to do with myself” Taki dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Zabawa psychologiczna 20.05.20, 16:07 Rząd jak piórko w górę leci, a naród jak ten kloc z ołowiem - i stąd powstaje, moje dzieci, pewna dyspepsja, że tak powiem. Bardzo bolesny jest ren przedział, myślałem właśnie wczoraj w windzie... mój Boże, gdybym wcześniej wiedział, tobym urodził się gdzie indziej. Konstanty Ildefons Gałczyński 1939 Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty_x Re: Zabawa psychologiczna 20.05.20, 16:32 'Przyjemność jest początkiem i celem życia szczęśliwego' Odpowiedz Link Zgłoś
rozwiane_marzenie Re: Zabawa psychologiczna 20.05.20, 17:26 Ból mnie nie opuszcza. I dobrze, bo gdyby mnie opuścił, to znaczy, że już żyć przestałam. Autorstwo - moje własne Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty_x Re: Zabawa psychologiczna 20.05.20, 18:06 To ja osobiście bym słowo ból zastąpiła słowem zadziwienie. Wtedy mogłabym się podpisać. Na co nie spojrzeć, to zadziwia. youtu.be/kKGil4xtMPo Odpowiedz Link Zgłoś
etata Re: Zabawa psychologiczna 20.05.20, 18:12 "Autorstwo - moje własne smile" I bardzo dobrze! Przytoczę tu słowa księcia La Rochefoucaulda (jakże celne w czasach koronawirusa), które napisał do pani Sablé: "Nie wiem, czy pani zauważyła, że pasja robienia sentencyj udziela się jak katar". Odpowiedz Link Zgłoś
qs.ibidem Re: Zabawa psychologiczna 20.05.20, 18:06 Iść, ciągle iść w stronę słońca W stronę słońca aż po horyzontu kres Iść, ciągle iść - tak bez końca Witać jeden przebudzony właśnie dzień… 2 plus 1 U mnie słońce i 31 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Zabawa psychologiczna 20.05.20, 19:33 "Przy całej swej złudności, znoju i rozwianych marzeniach, jest to piękny świat". Ale ja go uwielbiam każdego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Zabawa psychologiczna 21.05.20, 09:54 "Życie jest zabawne, kiedy się tylko przestać nad nim zastanawiać“ Odpowiedz Link Zgłoś
etata Re: Zabawa psychologiczna 21.05.20, 14:10 Ruch jest przyczyną wszelkiego życia. Leonardo da Vinci Odpowiedz Link Zgłoś