maniaczytania 19.06.20, 13:22 Niestety zmarł, dużo za wcześnie, ledwie 55 lat. Czekałam na jego kolejne powieści, byłam ciekawa, co będzie po Cmentarzu Zapomnianych Książek ... Bardzo smutny dzień ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simply_z Re: Zafon :( 19.06.20, 13:25 szkoda..chocia ostatnia ksiazka wyjatkowo fatalna..bardzo slabe zakonczenie serii Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Zafon :( 19.06.20, 14:10 O tak, doczytałam do końca, ale na siłę. Między pierwszą a ostatnią książką z serii -przepaść. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Zafon :( 19.06.20, 14:12 Szkoda czlowieka ale ksiazki mial slabe, czytalam dwie lub trzy polecane przez rozentuzjazmowane kolezanki, no nie, jakies to dziwaczne bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Zafon :( 19.06.20, 14:46 Do mnie trafiały bardzo, zwłaszcza te wcześniejsze. A "Marina" jest jedną z moich top 10 najlepszych. Powinna być lekturą dla młodzieży pod koniec podstawówki ... Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Zafon :( 19.06.20, 15:03 dla mnie Marina to taki troche steam punk..niezle ale bez zachwytow. Odpowiedz Link Zgłoś