tanebo001 06.07.20, 10:16 Ennio Morricone - The Best of Ennio Morricone - Greatest Hits (HD Audio) wielka szkoda że odszedł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geigo Re: Morricone 06.07.20, 12:43 Cholernie smutno Ennio Morricone: L' arena (Il Mercenario / The Mercenary / A Professional Gun) [;HIGH QUALITY AUDIO]; Ennio Morricone - The Surrender (La Resa) Ennio Morricone - Il Grande Silenzio Ennio Morricone - Chi l'ha vista morire? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Morricone 06.07.20, 12:49 Wielka strata... Wspaniały kompozytor. To było moje pierwsze zetknięcie z jego muzyką: Gabriel's Oboe - Ennio Morricone Odpowiedz Link Zgłoś
daneben Re: Morricone 06.07.20, 14:30 Maestro Ennio posługiwał się językiem muzyki, który nie zna barier i jest dostępny dla wszystkich ludzi na świecie. Dziękuję, Mistrzu za wszystkie cudowne spotkania z Twoją muzyką. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Morricone 06.07.20, 15:01 Żal doprawdy. Stworzył tyle fajnej muzyki, która już jest klasyką. Choć był już słusznego wieku to jednak smuci fakt, że umarł w takich okolicznościach, tak niespodziewanie. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Morricone 06.07.20, 15:49 I jeszcze ten kawałek.. www.youtube.com/watch?v=u8odTfwUFJs Odpowiedz Link Zgłoś
przepio Re: Morricone 07.07.20, 09:20 Mój mąż od lat powtarzał, że chciałby posłuchać jego koncertu w weronskiej Arenie. Nie wiedziałam, że Morricone miał 91 lat, mąż chyba też nie... Odpowiedz Link Zgłoś
dolores12 Re: Morricone 07.07.20, 09:35 Ja go od dziecka kojarzyłam jako twórcę ścieżki dźwiękowej do serialu 'Ośmiornica' o mafii. Wielki talent. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Morricone 07.07.20, 09:47 Wielka szkoda i wielka strata dla muzyki 🙁 Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Morricone 07.07.20, 10:10 Bylam na jego koncercie w zeszlym roku we Wloszech. Aczkolwiek troche sie zdziwialam,bo myslalam ze bedzie prowadzil osobiscie, ale juz nie ten wiek... Odpowiedz Link Zgłoś