jagoda2
13.07.20, 14:13
I co bywalcu hoteli? Niestety, och niestety, miałam rację. Możesz sobie moją wypowiedź na czole wytatuować teraz, a nie w stopce trzymać.
Jaki jest elektorat Dudy? Ano taki: wieś, emeryctwo, robocizna, prościzna, głupizna i tzw. chamstwo, czyli ludzie bez wykształcenia, bez ambicji, bez roboty, bez chęci do niej, za to wyciągający łapę po wszystko i nie myślący o konsekwencjach, w dudzie mający wartości inne niż materialne. Dodaj jeszcze neofaszystów Konfederacji.
O taką Polskę nam chodzi? Teraz rozumiesz moją wypowiedź sprzed dwóch tygodni? Teraz wiesz, kto decyduje o kształcie tego kraju? Motłoch, chamstwo i prostactwo decyduje, bo jest w większości o jakieś 500 tysięcy głosów. Niestety. To strasznie przykre uświadomić sobie, że nasz naród jest aż tak głupi. Zakładając oczywiście, że nie sfałszowano wyników, bo w tym kraju wszystko jest już możliwe, co jeszcze jakiś czas temu wydawało się nie do pomyślenia.
Może Tobie z tym dobrze, może Ty się zgadzasz z "większością", ale ja nie, jestem stanowczo przeciw i aż mnie trzęsie z powodu durnoty tego narodu. Mnie osobiście byłoby szalenie wstyd, gdybym miała takich wyborców. I zarzuć mi teraz, że się wywyższam albo nie szanuję ludzi. Czekam; to takie w stylu Polski pisowskiej napaść na człowieka za jego wypowiedź, bo przecież wolności wypowiedzi w tym kraju już nie ma. I na tym forum też nie, o czym zaraz się przekonamy.