czerwonylucjan 14.07.20, 18:10 Z czym to jesc oprocz makaronu z sosem na smietanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milka_milka Re: Losos wedzony na goroca 14.07.20, 18:13 Roszponka, pomidorki koktajlowe, ciut cebulki, może być mozarella, balsamico lub odrobina oliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: Losos wedzony na goroca 14.07.20, 18:23 Pasta: Jajko lub twaróg, szczypiorek, odrobina majonezu. Odpowiedz Link Zgłoś
laura.palmer Re: Losos wedzony na goroca 14.07.20, 18:27 Ja często na chleb kładę, razem z masłem i liściem sałaty. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Losos wedzony na goroca 14.07.20, 19:21 swiezy bajgel, serek philadelfia chleb majonez, cytryna avocado, pomidorki, oliwki, salata kukurydza, jajko na twardo, ogorek konserwowy, majonez Odpowiedz Link Zgłoś
australijka Re: Losos wedzony na goroca 14.07.20, 19:31 Jeśli mam to jako danie obiadowe to często z komosą ryżową lub mieszanką różnych odmian ryżu. Ale wtedy ryż na kwaśno, bo ocet balsamiczny, szczypiorek, cebulka. Mieszkam nad morzem i tu prawie każdy ma w ogrodzie jakąś tam wędzareczkę na ryby. Delicje. Odpowiedz Link Zgłoś