fornita111 Re: Dobry erotyk 22.07.20, 08:02 Jestem w szoku, ze nikt nie wymienil "Gorzkich godow". Idz w kontrowersje, ale bez tandety, ja taka ksiazke kupie Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Dobry erotyk 22.07.20, 08:26 Mnie nie przyszło do głowy, bo widziałam tylko film, nie czytałam książki, nawet nie wiedziałam, że jest. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Dobry erotyk 22.07.20, 08:41 W ksiazce sa oblesnosci, ktore na szczescie w filmie pominieto. Ale ksiazka ma wg mnie duzo lepsze i duzo straszniejsze zakonczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Dobry erotyk 22.07.20, 10:56 Czytałam książkę i chyba po przeczytaniu książki w końcu zrozumiałam film. Faktycznie książka była miejscami obrzydliwa, ale już nie pamiętam dlaczego... Mam teraz duzo czasu i czytam, no i z ksiazek wylania sie podstawowy fakt, glowny bohater musi byc wysoki i barczysty. Cxy to podrzedna obyczajowka, czy ksiazka, ktora wygrala europejskie nagtody litercakie, glowny bohater musi byc wysoki, barczysty i najczęściej starszy. 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Dobry erotyk 22.07.20, 21:34 A znacie to: "Pozadanie- antologia opowiadan milosnych"? Opowiadanie roznych polskich autorow- niektore swietne a niektore nawet erotyczne Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Dobry erotyk 23.07.20, 08:55 fornita111 napisała: > A znacie to: "Pozadanie- antologia opowiadan milosnych"? Opowiadanie roznych po > lskich autorow- niektore swietne a niektore nawet erotyczne Nie znam! Może kiedyś zerknę. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Dobry erotyk 23.07.20, 09:39 Żaden erotyk jako całość mnie nie porwał, ale jeśli chodzi o opisy seksu, to na tym polu pozytywnie zaskoczył mnie Ken Follet, zwłaszcza w "Wejść między lwy", mistrzostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
paczajtu Re: Dobry erotyk 11.06.21, 11:15 Teraz większość erotyków skupia się na środowisku mafijnym. To nie dla mnie. Znacznie bardziej wolę książki z humorem. Z tych co bym polecił: - Seria (a przynajmniej dwie pierwsze książki) "Pokusy i łakocie" - Tara Sivec - "Ona i on - rzecz o odkrywaniu pragnień" (właściwie same "scenki" ale fajnie napisane i do szybkiego zjedzenia) oraz "Smak Spełnienia" (tu już więcej fabuły) - Adam Marcin Góral Odpowiedz Link Zgłoś