zosia_1 11.09.20, 20:20 Czy ematka orientuje się ile kosztuje usługa architekta wnętrz? Ja nie potrafię nic wybrać. Dobrać wzory i kolory. Chodzi o remont mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaakasiaa Re: Architekt wnętrz 11.09.20, 20:22 Zazwyczaj liczy sie od powierzchni - m2 okolo 130-150zl Odpowiedz Link Zgłoś
super-mikunia Re: Architekt wnętrz 11.09.20, 20:40 Płaciłam 110 zł za metr kwadratowy. To tez zależy od wielkości pomieszczenia i rodzaju usługi - ja wybrałam ta 3 koncepcje w formie rzutu z góry, 2 tablice inspiracji, projekt koncepcyjny, projekt wykonawczy w postaci szczegółowych rysunków potrzebnych wykonawcom.. Projektantka mega się napracowała. Ja jestem super zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
joszka30 Re: Architekt wnętrz 11.09.20, 21:10 a jak szukaliście swoich architektów? Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Architekt wnętrz 11.09.20, 21:31 Ja napisałam zapytanie ofertowe ze wskazaniem zakresu prac (zakres stworzyłam na podstawie ofert biur architektonicznych zamieszczonych na stronach www.), zapytanie wraz z rzutem mieszkania wysłałam do 10-12 biur, wybrałam na podstawie ceny oraz portfolio, które każde biuro ma ma swojej stronie i których styl mi się podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
berber_rock Re: Architekt wnętrz 11.09.20, 21:36 To jest pytanie z rodzaju: ile kosztuje samochod. Odpowiedz Link Zgłoś