Dodaj do ulubionych

Elektryczny lunchbox

14.09.20, 08:45
Któraś mama używa?
Coś wartego polecenia? Czy warto "inwestowac" w markowy, czy zwykły noname też jest ok? (To chyba niezbyt skomplikowane urządzenia).
Potrzebny z wtyczka do kontaktu zarówno zwykłego, jak i samochodowego.

Obserwuj wątek
    • rozamund Re: Elektryczny lunchbox 14.09.20, 10:53
      Ja mam, użyłam dwa razy i chyba go sprzedam, dla mnie się nie sprawdził. Obiad musi być najlepiej płynny lub półpłynny, bo tam w środku jest taki metalowy pojemnik, który się nagrzewa. Jak miałam np. usmażone kawałki mięsa albo gotowane brokuły, podgrzały się bardzo nierównomiernie i do tego przywarły do tego metalu. Sos podgrzał się dobrze, ale ja rzadko biorę sobie sos do pracy, bo zawsze się ufajdam, a nie mam gdzie trzymać ubrań na przebranie.
    • purchawka2017 Re: Elektryczny lunchbox 14.09.20, 12:42
      Miałam, po 40 mniutach podgrzewania moja zupa była zaledwie letnia a ja umierałam z głodu.
      Wyrzuciłam toto na śmietnik .
      To był taki lunchbox no - name.
    • katie3001 Re: Elektryczny lunchbox 14.09.20, 14:12
      Ariete Scaldi - super, tylko troche ciezki. ale podgrzewał w 10 minut
    • myelegans Re: Elektryczny lunchbox 14.09.20, 15:18
      Kolezanka w pracy miala, zapach Podgrzewanego jedzenia przypominal samolotowe posilki. Ble...
    • kanna Re: Elektryczny lunchbox 14.09.20, 15:42
      Nie macie mikrofali w pracy?
      • kochamruskieileniwe Re: Elektryczny lunchbox 14.09.20, 21:16
        Jak pracuję w terenie, to mikrofali nie mam. Chyba jeszcze samochodowej nie wynaleźli.... A trochę szkoda mi czasu na jazdę do najbliższej jadłodajni (czasami mocno oddalonej) suspicious

No i czasami do szpitala potrzebna (róznie tam z mikrofalą bywa...)
    • hanusinamama Re: Elektryczny lunchbox 21.09.20, 21:06
      Miałam i oddałam koleżance. Podgrzewa sie długo i nierównomiernie (zupa jeszcze ujdzie ale coś stałego tragedia). Juz lepszy termos obiadowy. Mam 4: 2 na samą zupę (moje dzieci zupowe są) i 2 na niby zupe i drugie danie ale lepiej sie sprawdza do drugiego.
      • hanusinamama Re: Elektryczny lunchbox 21.09.20, 21:07
        Kolezance dałam (głupio mi było sprzedać coś co słabo działa). Ona sie uparła ze chce...i tez wydała.
    • aurinko Re: Elektryczny lunchbox 21.09.20, 21:14
      Koleżanka z pracy miała, po tygodniu wywaliła i kupiła fajny dlugotrzymajacy ciepło termos obiadowy. Teraz jest zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka