lajtova 03.10.20, 17:34 W czwartek się dowiedziałam, że na świecie od dawna jest dostępny 4 sezon The Last Kingdom. Z jakiegoś dziwnego powodu nie udostepnia tego sezonu w PL. Są tu fanki. Uthreda syna Uthreda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca7 Re: The Last Kingdom sezon 4 03.10.20, 17:40 O, poważnie? Szczerze myślałam, że to już koniec Tylko szkoda, że nie obejrzę skoro nie dadzą w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
amast Re: The Last Kingdom sezon 4 03.10.20, 19:13 Uhtred. To strasznie dziwne jest, ale Uhtred. Odpowiedz Link Zgłoś
eilian Re: The Last Kingdom sezon 4 03.10.20, 19:24 Świetny serial. Nie rozumiem dlaczego netflix nie zamieścił wszystkich sezonów, skoro to ich produkcja. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: The Last Kingdom sezon 4 03.10.20, 19:29 lajtova napisał(a): > W czwartek się dowiedziałam, że na świecie od dawna jest dostępny 4 sezon The L > ast Kingdom. > Z jakiegoś dziwnego powodu nie udostepnia tego sezonu w PL. > Są tu fanki. Uthreda syna Uthreda? > > Leci przecież na polskim canal+... Pewnie pierwsi wykupili prawa, poleci tu, potem Netflix. Tak jak z Hejterem etc Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: The Last Kingdom sezon 4 06.10.21, 19:43 Właśnie obejrzałam czwarty sezon. Nie mniej fajny od poprzednich. W ogóle to jeden z najlepszych seriali ever IMO! Jak ja wytrzymam do piątego! Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: The Last Kingdom sezon 4 06.10.21, 21:29 Raczej będzie. Czwarty sezon zostawił drzwi szeroko otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: The Last Kingdom sezon 4 07.10.21, 06:59 Tak. I w sumie tylko po tym sądzę, że można liczyć na piąty. Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: The Last Kingdom sezon 4 06.10.21, 21:35 Uwielbiam mroczne seriale z zamierzchłej historii. Po pierwszej części nie wytrzymałam i przeczytałam resztę w papierowej wersji 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
non.ens Re: The Last Kingdom sezon 4 06.10.21, 22:05 Od kilku dni jest czwarty sezon na Netflixie. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: The Last Kingdom sezon 4 06.10.21, 22:13 Już obejrzałam. Jestem fanką Uthreda Wolę go od Ragnara z "Wikingów". Odpowiedz Link Zgłoś
a.n.i.a.78 Re: The Last Kingdom sezon 4 07.10.21, 08:01 czekałam na 4 część, też mi się podobała. czekam na 5. wikingów nie skończyłam, fanką Ragnara w ogóle nie jestem, denerwuje mnie ten jego obłęd w ochach i że ciągle nimi przewraca . no i ten durny uśmieszek. jak już to wolałabym Rollo. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: The Last Kingdom sezon 4 07.10.21, 08:27 Też przerwałam Wikingów. (Spoiler) W momencie, kiedy Ragnar już nie żył, Lagertha była z kobietą, Rollo we Francji, synowie w Anglii, a Floki na Islandii, zaczęło mnie nudzić. W sumie chciałam Was pytać, który to był sezon i czy warto wrócić z braku Uthreda.... Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: The Last Kingdom sezon 4 07.10.21, 08:38 Ja też przerwałam Wikingów po śmierci Ragnara. Niestety, piąty sezon Upadku... (swoją drogą co za durne tłumaczenie) ma być ostatni, choć jeszcze będą powieści do sfilmowania. A Uthred w czwartym sezonie wygląda świetnie 😉. Odpowiedz Link Zgłoś