tanebo001 24.10.20, 08:31 natemat.pl/324357,dziecko-chazana-historia-rodzicow-ktorym-prof-chazan-odmowil-aborcji straszne. Ale to będzie codzienność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fitfood1664 Re: Dziecko Chazana 24.10.20, 11:32 farbowany lis, tacy zawsze płyną z prądem ścieków miałam takiego w otoczenu, za komuny zagorzały antyklerykał, po '90 całował rączki proboszczowi Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Dziecko Chazana 24.10.20, 15:39 500 aborcji....padłam. Chazan robił specjalizacje i karierę w czasach kiedy wyskrobac mozna było kazdy płód do 24 tygodnia. Tych skrobanek były tysiące. Ciotka mi mówiła, ze wtedy było takie powiedzenie 1000piczek i Moskwicze. Bo mozna było zrobić w szpitalu skrobanke ale co bogatsze Panie, aby nie było wstydu ( bo maż wysoko postawiony, bo to skrobanka kochanki, bo córka 16 letnia zaciązyła)...robiły prywatnie. Najpierw Chazan robiąc skrobanki dorobił sie tytułów i kasy (wielkiej kasy) a teraz ma wyrzuty sumienia....bezczelne chamidło. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Dziecko Chazana 24.10.20, 18:04 Taaaa, najpierw machnął 500 skrobanek, a potem świętym się stał. Albo raczej świętojebliwym, jak mawiała moja babcia. Współczuję tym rodzicom, że musieli przez to wszystko przechodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Dziecko Chazana 24.10.20, 18:33 eliszka25 napisała: > Taaaa, najpierw machnął 500 skrobanek, a potem świętym się stał. Albo raczej św > iętojebliwym, jak mawiała moja babcia. > > Współczuję tym rodzicom, że musieli przez to wszystko przechodzić. Tak mi się kojarzy polska prawica, wycieranie gęby frazesami, a robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Dziecko Chazana 25.10.20, 11:53 Wierzysz w to 500? Jak się przyznał to trzeba to razy 10 minimum przemnożyć. Przypominam ze to były czasy kiedy kazdą ciąze do peownego jej wieku mozna było wyskrobać. Na życzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Dziecko Chazana 24.10.20, 18:26 Skurwysy!n, który nie chce pozwolić na to, abyśmy popełniali jego błędy. No, żadna z nas raczej chałupy ze skrobanek nie postawiła, a gdyby chciał naprawić swoje błędy to mógłby przekazać swoj majątek na hospicja. Ale po co, to takie niewygodne. Znałam prof. Dębskiego. Ech. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Dziecko Chazana 24.10.20, 18:28 Że też go szlag nie trafił zamiast prof. Dębskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Dziecko Chazana 25.10.20, 17:59 No nie? wyjątkowe okrucieństwo losu Odpowiedz Link Zgłoś
asfiksja Re: Dziecko Chazana 24.10.20, 18:49 No, drodzy PIS-owcy, po której stronie w tym sporze światopoglądowym jesteście? Wielokrotnego mordercy zdrowych dzieci Chazana? Czy może siostry Małgorzaty Chmielewskiej, która wychowuje dorosłego niepełnosprawnego umysłowo i która uważa, że decyzja TK jest zła i upolityczniona? Macie czas tak do najbliższych wyborów, żeby się określić. Odpowiedz Link Zgłoś
szpil1 Re: Dziecko Chazana 25.10.20, 14:30 No, a ja uważam, że to błąd tych rodziców, ze nie opublikowali zdjęć dziecka. Bo to by może wielu ludziom oczy otworzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Dziecko Chazana 25.10.20, 14:39 szpil1 napisała: > No, a ja uważam, że to błąd tych rodziców, ze nie opublikowali zdjęć dziecka. B > o to by może wielu ludziom oczy otworzyło. Obawiam się że niewielu. Zacietrzewionego obrońcę życia nic nie przekona. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Dziecko Chazana 25.10.20, 15:31 Przeczytaj artykuł. Prof Dębski przyszedł do telewizji ze zdjęciami tego chłopca (z pewnościąmiał zgodę rodziców), ale telewizja nie zdecydowała się ich pokazać, bo były zbyt drastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
palacinka2020 Re: Dziecko Chazana 25.10.20, 17:52 I chcialabys, by zdjecia twojego dziecka, w dodatku niesamowicie drastyczne, staly sie narzedziem politycznym? Oni zreszta mieli problemy nawet z tym, ze dziecko odwiedzic, nie mogli na nie patrzec, tak bardzo bylo zdeformowane. A mialoby to zdjecie trafic na wykop.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Dziecko Chazana 25.10.20, 17:58 Myślę, że otwieranie niczyich oczu nie było ich priorytetem. Trudno mówić, że ktoś postawiony w takiej sytuacji robi błąd. Robi tyle, ile może. Odpowiedz Link Zgłoś
asdfg2018 Re: Dziecko Chazana 25.10.20, 15:17 Coś je**o krytykapolityczna.pl/kraj/gdula-cos-jeblo-cos-sie-zaczelo/ Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Dziecko Chazana 25.10.20, 18:02 dziecko Chazana, dziecko Godek... bez znaczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonecurry Re: Dziecko Chazana 25.10.20, 18:16 Miłej lektury oko.press/bezocze-mozg-poza-czaszka-zarosniecie-przelyku-brzydkie-dzieci-wadami-wrodzonym/ Odpowiedz Link Zgłoś