milka_milka 04.11.20, 16:31 Znacie się? Tak do 400 zł. I oprogramowanie do rysowania, w kolorze też. Może ktoś mógłby mi coś doradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurt.wallander Re: Tablet graficzny? 04.11.20, 16:46 Kiedy kupowałam córce, robiłam rozeznanie i polecano mi marki Huion. Kupiłam, córka zadowolona, z tym, że my mamy z tych droższych (Kamvas Pro), więc nie wiem, czy te tańsze (bo mają tez takie do 400 zł) są dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Tablet graficzny? 04.11.20, 16:46 huion.com.pl/11-tablety-graficzne?order=product.price.desc Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Tablet graficzny? 04.11.20, 18:46 Niedawno był mój wątek na ten temat, zobacz sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Tablet graficzny? 04.11.20, 18:57 Rany! Przepraszam, miało być: Dzięki! Głupi słownik! Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Tablet graficzny? 04.11.20, 18:58 Zgłosiłam się sama do usunięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Tablet graficzny? 04.11.20, 19:05 😀😀😀 samokrytyka wiecznie żywa. Wiadomo, że Lisowska y Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Tablet graficzny? 04.11.20, 19:05 Literówka - u mnie była łaskawsza, bo bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Tablet graficzny? 04.11.20, 20:07 Dobre, dziewczeta pomagają, a Ty jesteś tak 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_henryka Re: Tablet graficzny? 04.11.20, 22:36 Podepnę się pod pytanie, czy na takim tablecie można rysować na już wcześniej zaimportowanym do niego rysunku? tzn ktoś coś zaprojektował i chce na jego szkicu zrobić korektę. Jeśli pytanie głupie to przepraszam, ale nie miałam nigdy styczności z takim sprzętem. Odpowiedz Link Zgłoś
matacznik Re: Tablet graficzny? 05.11.20, 08:48 ruda_henryka napisała: > Podepnę się pod pytanie, czy na takim tablecie można rysować na już wcześniej > zaimportowanym do niego rysunku? > Tanie tablety graficzne nie mają ekranu i rysunków nie importuje się do nich. Piórkiem działasz na tablecie, ale wszystko widzisz i robisz w komputerze. A tam oczywiście możesz zaimportować rysunek i zrobić z nim co chcesz i potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Tablet graficzny? 05.11.20, 00:37 Tablet do 400 sie kompletnie nie nadaje do rysowania przecież. Do bazgrania może, ale taki można kupić taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Tablet graficzny? 05.11.20, 08:07 Zależy co chcesz osiągnąć i o jaki tablet chodzi: taki z ekranem czy bez. Jeśli ekranowy, to nie ma opcji na kupienie za 400 zł. Jeśli "ślepy" to coś wybierzesz. Najlepsze w branży jest Wacom. Mam w domu różne tablety od lat, z powodu nastolatka i dorosłej córkę- oboje graficy cyfrowi Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Tablet graficzny? 05.11.20, 08:19 Nie wiem. Nie wiedziałam, że jest taki wybór. Pomyślę i się zastanowię. Nie znam się kompletnie, więc bardzo dziękuję za wyjaśnienia, pomoże mi to. Odpowiedz Link Zgłoś