tereso 17.11.20, 19:14 pl.benetton.com/jacquard-turtleneck-sweater-violet-1244E2542_65E.html Patrzcie jaki sweter sobie zamówiłam. Kojarzy mi się z LO 😊 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aerra Re: Sweter 17.11.20, 19:35 Cóż, w końcu to tobie ma się podobać, skoro zamówiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Sweter 17.11.20, 19:44 Mi się podoba, taki niezobowiązujący. Do dżinsów, joggerów, waskiej dzianinowe spódnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Sweter 17.11.20, 19:48 Dzięki. No właśnie, taki do dżinsów i do dołu od piżamy 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
irisq Re: Sweter 17.11.20, 20:22 miałam prawie identyczny, własnie w czasach L.O. Sweter fajny, neutralny. Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Sweter 17.11.20, 20:25 Mnie się właśnie też LO kojarzy. A uwielbiam wspomnienia z tego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Sweter 17.11.20, 20:36 Używany bo taki jakiś powyciągany. A modelka ma chyba garba, bo sweter z tyłu jest krótszy. Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Sweter 17.11.20, 20:38 To jak na mnie będzie wyglądał ??? Zobaczymy. Zamierzam się nim cieszyć, nie jestem perfekcjonistką. Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Sweter 17.11.20, 20:39 Szczerze, gdybym zauważyła komu odpisuję, to bym nie odpisała. Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Sweter 17.11.20, 20:51 tereso napisała: > Szczerze, gdybym zauważyła komu odpisuję, to bym nie odpisała. A sweter naprawdę paskudny! Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Sweter 17.11.20, 20:47 Fajny. Od kilku dni oglądam tego typu swetry i się do nich oblizuje. Mam uczulenie na wełnę. Nawet najmilsze, jak mają dodatek wełny to mnie zabijają. Syntetykow nie lubię. A bawełna to nie to. Zastanawialam się, czy czysty kaszmir będzie mnie drapał. Ale 100% kaszmiru to wydatek powyżej 400 zł. Szkoda kupić coś, co może nie będę mogła nosić. Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Sweter 17.11.20, 21:04 Mi się też kojarzy z czasami LO a nawet podstawówki. Bardzo pozytywnie kojarzy. Moja mama lubiła dziergać żakardowe sweterki. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Sweter 17.11.20, 21:22 fajny, ale z lo mi sie nie kojarzy, wtedy nosilam sie na czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Sweter 17.11.20, 21:27 Jest w nim cos uroczego, lubię tez raglan Taki weekendowy, relaksowy Ja swoje ukochane w lumpie kupuje W piątek znalazłam szal nina skarra 100℅ kaszmiru za zlotoweczke Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Sweter 17.11.20, 21:32 Super. Jedna z moich córek też coś tam zawsze wyszukuje fajnego . Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: Sweter 17.11.20, 22:02 Miałam taki w liceum, tylko ten jasny. Na górze miał guziczki chyba. Kochałam go miłością wielką. Odpowiedz Link Zgłoś
cichadziewuszka Re: Sweter 17.11.20, 22:12 Fajny. Nosiłabym. Ja to bym chciała koszulkę z nadrukiem śmierci w roli wordzmikołaja, ale czy dzieci nie będą się bały? Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama