hedna 22.11.20, 20:23 Poproszę o przepis, jeśli ktoś ma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lot_w_kosmos Re: Pierniczki, które się udają 22.11.20, 20:28 Moje wypieki: www.mojewypieki.com/przepis/pierniczki-przepis-i Najlepszy przepis. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Pierniczki, które się udają 22.11.20, 20:39 www.mojewypieki.com/przepis/miodowe-ciasteczka-z-przyprawami-korzennymi Zawsze wychodzą, warto obciąć cukier, nie rozwalają się przy pieczeniu i trzymają kształt/wzorki. Robię je co roku, bo są bezproblemowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Pierniczki, które się udają 22.11.20, 20:43 www.mojewypieki.com/przepis/lebkuchen wg mnie najlepsze, obok norymberskich, zaleta taka, ze sa od razu miekkie Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Pierniczki, które się udają 22.11.20, 21:40 mojewypieki. com maja przepis na szybkie pieniczki, fajne sa. Sa tez czekoladowe pierniczki - cos pomiedzy ciasteczkami czekoladowymi a pierniczkami a tez dobre i sa ciemne, ladnie na nich wygladaja lukrowe wzorki. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Pierniczki, które się udają 22.11.20, 22:33 piernczki Anki, tak sie przepis nazywa. Mozna wygooglac. Robie z niego od kilkunastu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
starzystka_gazety Re: Pierniczki, które się udają 23.11.20, 00:34 Nie mam w głowie, wzięłam kiedyś z jakiegoś wątku na książkach dziecięcych i młodzieżowych ca. 2015, ale robię pierniczki na słoju miodu abo i więcej i kostce masła - to co ma tu nie wyjść? Odpowiedz Link Zgłoś