dzi1a Re: Kobieta wg prof. KUL 28.11.20, 02:17 proffesurka z Kraśnickiego Uniwersytetu Ludowego / KUL / Odpowiedz Link Zgłoś
mava Re: Kobieta wg prof. KUL 28.11.20, 03:02 Urszula dudziak jest nie tyle profesorką KUL, co jego, absolwentka - co akurat tu (odnosnie jej pogladów) nie jest to bez znaczenia. Juz dawno temu pisałam, że kiedys, bedąc mloda dziewczyna i kiedy spotykalam sie (krótko) ze studentem to chcąc byc starsza niz byłam (a byłam smarkulą) powiedziałam, że jestem po maturze ale nie dostałam sie na studia. I student wprost powiedział, zebym zdawała na KUL bo "tam wszyscy sie dostaja" a potem, po roku czy 2, żebym załatwiała przeniesienie na normalne studia. "Normalne" czyli np. Uniwersytet Warszawski. KUL to jest (byla zawsze) specyficzna uczelnia, co widac po wzmiankowanej "profesor" Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Kobieta wg prof. KUL 28.11.20, 03:12 Dla mnie z tym KULem to jest naprawdę dziwna sprawa. Całe życie mieszkam w Lublinie, a nie znam bliżej nikogo kto by tam studiował. Koledzy i koleżanki z liceum rozpierzchli się po innych uczelniach. W trakcie studenckich imprez też nikogo kto by tam studiował nie udało mi się bliżej poznać. W pracy to samo. Jakby ci ludzie żyli w jakiejś osobnej enklawie. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Kobieta wg prof. KUL 28.11.20, 08:34 Cóż, czas najwyższy wprowadzić obowiązek systematycznych badań psychiatrycznych przed dopuszczeniem do pracy. Chociaż nie chce mi się wierzyć, że ktoś serio takie rzeczy wygaduje i w nie wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Kobieta wg prof. KUL 28.11.20, 08:38 Dlaczego ktokolwiek poświęca jakąkolwiek uwagę temu, co mówią tego pokroju wariaci? Jak by wyszła i powiedziała, że Ziemia jest płaska i mieszkamy w wielkim akwarium obserwowanym przez ufoludki, też by publikowali? Ona to dla Trwam powiedziała. Wariatka wypowiedziała się dla wariatów, kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Kobieta wg prof. KUL 28.11.20, 10:00 kosmos_pierzasty napisała: > Dlaczego ktokolwiek poświęca jakąkolwiek uwagę temu, co mówią tego pokroju wari > aci? Jak by wyszła i powiedziała, że Ziemia jest płaska i mieszkamy w wielkim a > kwarium obserwowanym przez ufoludki, też by publikowali? Ona to dla Trwam powie > działa. Wariatka wypowiedziała się dla wariatów, kogo to obchodzi? Dlatego, ze ta pani jest wykladowczynia, a i egzaminatorka mlodych kadr. Np przyszlych nauczycieli. Dlatego, ze jest autorka stosowanego w szkolnictwie podrecznika. Dlatego, ze jest doradczynia urzedowch czynnikow wysokiego szczebla. To, co ona mowi, nie jest niestety adresowane tylko do swirow, dotyczy i dotyka rowniez normalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Kobieta wg prof. KUL 28.11.20, 08:43 Pamiętam wypowiedzi tej pani na temat in vitro. Dziękuję, postoję. A szpitale psychiatryczne wciąż jednak działają, więc nic nie usprawiedliwia tego że ta pani pozostaje bez opieki. Odpowiedz Link Zgłoś