Dodaj do ulubionych

Kobieta wg prof. KUL

• dzi1a Re: Kobieta wg prof. KUL 28.11.20, 02:17
      proffesurka z Kraśnickiego Uniwersytetu Ludowego / KUL /
    • mava Re: Kobieta wg prof. KUL 28.11.20, 03:02
      Urszula dudziak jest nie tyle profesorką KUL, co jego, absolwentka - co akurat tu (odnosnie jej pogladów) nie jest to bez znaczenia.
      Juz dawno temu pisałam, że kiedys, bedąc mloda dziewczyna i kiedy spotykalam sie (krótko) ze studentem to chcąc byc starsza niz byłam (a byłam smarkulą) powiedziałam, że jestem po maturze ale nie dostałam sie na studia. I student wprost powiedział, zebym zdawała na KUL bo "tam wszyscy sie dostaja" a potem, po roku czy 2, żebym załatwiała przeniesienie na normalne studia. "Normalne" czyli np. Uniwersytet Warszawski.
      KUL to jest (byla zawsze) specyficzna uczelnia, co widac po wzmiankowanej "profesor"
      • borsuczyca.klusek Re: Kobieta wg prof. KUL 28.11.20, 03:12
        Dla mnie z tym KULem to jest naprawdę dziwna sprawa. Całe życie mieszkam w Lublinie, a nie znam bliżej nikogo kto by tam studiował. Koledzy i koleżanki z liceum rozpierzchli się po innych uczelniach. W trakcie studenckich imprez też nikogo kto by tam studiował nie udało mi się bliżej poznać. W pracy to samo. Jakby ci ludzie żyli w jakiejś osobnej enklawie.
    • szafireczek Re: Kobieta wg prof. KUL 28.11.20, 08:34
      Cóż, czas najwyższy wprowadzić obowiązek systematycznych badań psychiatrycznych przed dopuszczeniem do pracy. Chociaż nie chce mi się wierzyć, że ktoś serio takie rzeczy wygaduje i w nie wierzy.
    • kosmos_pierzasty Re: Kobieta wg prof. KUL 28.11.20, 08:38
      Dlaczego ktokolwiek poświęca jakąkolwiek uwagę temu, co mówią tego pokroju wariaci? Jak by wyszła i powiedziała, że Ziemia jest płaska i mieszkamy w wielkim akwarium obserwowanym przez ufoludki, też by publikowali? Ona to dla Trwam powiedziała. Wariatka wypowiedziała się dla wariatów, kogo to obchodzi?
      • tt-tka Re: Kobieta wg prof. KUL 28.11.20, 10:00
        kosmos_pierzasty napisała:

> Dlaczego ktokolwiek poświęca jakąkolwiek uwagę temu, co mówią tego pokroju wari
        > aci? Jak by wyszła i powiedziała, że Ziemia jest płaska i mieszkamy w wielkim a
        > kwarium obserwowanym przez ufoludki, też by publikowali? Ona to dla Trwam powie
        > działa. Wariatka wypowiedziała się dla wariatów, kogo to obchodzi?

Dlatego, ze ta pani jest wykladowczynia, a i egzaminatorka mlodych kadr. Np przyszlych nauczycieli. Dlatego, ze jest autorka stosowanego w szkolnictwie podrecznika. Dlatego, ze jest doradczynia urzedowch czynnikow wysokiego szczebla. To, co ona mowi, nie jest niestety adresowane tylko do swirow, dotyczy i dotyka rowniez normalnych.
    • trampki-w-kwiatki Re: Kobieta wg prof. KUL 28.11.20, 08:43
      Pamiętam wypowiedzi tej pani na temat in vitro.
      Dziękuję, postoję.
      A szpitale psychiatryczne wciąż jednak działają, więc nic nie usprawiedliwia tego że ta pani pozostaje bez opieki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka