Dodaj do ulubionych

Just Dance

16.12.20, 08:01
witam,
potrzebuje pilnie pomocy! jaka konsola sprawdza sie najlepiej przy Just Dance? Niteno Switch czy PlayStation ? bedzie to prezent dla 12 latki i jej 6 letniej siostry. Na pozniej planowane jakies gry ruchowe i "babskie", ojciec nie grajacy.
prosze doradzcie cos
Obserwuj wątek
    • welcome_back Re: Just Dance 16.12.20, 08:08
      U nas działa fajnie na X Boxie smile
      • gabrysiek.12 Re: Just Dance 16.12.20, 08:13
        moze glupio zpytam ale wogole nie jestem w temacie, mozna je jeszcze gdzes kupic? bo ja widze tylko wlasnie Niteno Switch i PlayStation4, a do tych starszych to tylko osprzet i gry.
        • welcome_back Re: Just Dance 16.12.20, 08:31
          To ja jeszcze głupiej odpowiem - mam starszy sprzęt (no ze trzy lata ma big_grin) i nie umiem pomóc.
          • motyllica Re: Just Dance 16.12.20, 09:04
            też mam xboxa i dobrze się tańczy - sama też czasem się skuszę, nie trzeba mieć pałki czy innego gadżetu do ręki
    • berdebul Re: Just Dance 16.12.20, 10:34
      Jak może byc używana konsola, to Xbox 360 lub one z kinect. Wydasz mniej, just dance będzie działał, przy okazji możesz kupić z innymi grami ruchowymi. Nie trzeba mieć niczego w rękach, wiec jest wygodnie. smile
    • fibi00 Re: Just Dance 16.12.20, 10:35
      Też polecam Xboxa.
    • kornelia_sowa Re: Just Dance 16.12.20, 12:55
      mój syn gra na xboxie
      • gabrysiek.12 Re: Just Dance 16.12.20, 14:21
        Dziekuje wam wszystkim za odpowiedzi, ale wybor mam chyba tylko miedzy Niteno Switch i PlayStation 4.
        • leyla76 Re: Just Dance 16.12.20, 14:34
          My mamy stary xbox 360 z kinektem i just dance był używany tylko troche.
          Mamy tez switch z just dance i w sumie polecam switch. Łatwo podłączyć pod tv, łatwo wziasc ze sobą na wakacje. Fakt trzeba trzymać małego pilota w ręku, ale moim to nie przeszkadza.
          Mamy tez playstation 4 , ale odkąd jest switch to rzadko kto je włącza.
          Mój 8mio latek woli switch, ale gravw większości zelda i rocket league.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka