kosmos_pierzasty 22.12.20, 15:23 Sobie dziś sprawiłam pod pretekstem świąt. Oczywiście nie umywa się do lokalnego z krajów Arabskich, ale i tak pyszny. Powinnam była wziąć dwie paczki - jedną dla siebie, jedną na święta... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
runny.babbit Re: Lubicie nugat? 22.12.20, 15:28 Czy to jest to samo co pańska skórka? Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Lubicie nugat? 22.12.20, 15:31 Nie bardzo - smak bywa ok, faktura mniej. Ale zwykle wygląda ślicznie Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Lubicie nugat? 22.12.20, 15:36 Lubimy. Wszystko lubimy. Nugat,marcepan, turrón i krowki, galaretki w czekoladzie i ptasie mleczko. Kocham slodycze. Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Lubicie nugat? 22.12.20, 15:39 a ja lubię marcepan z nugatem w środku z lidla. Tylko, ze zaraz mi ematki powiedzą, ze to gowno za 3 zł z olejem palmowym, albo cos... Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona_ona02 Re: Lubicie nugat? 22.12.20, 18:16 Marcepan z nugatem?!?! Muszę pędzić do Lidla! Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Lubicie nugat? 22.12.20, 20:03 jest sezonowo, w formie batonów, przed swiętami zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Lubicie nugat? 22.12.20, 21:44 w tym sezonie przedswiątecznym sama mam smaka, bo zawsze jak byłam w lidlu, to jak po ogien i nie miałam czasu poszukać. Odbiję sobie przed wielkanocą Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Lubicie nugat? 22.12.20, 15:45 p.s. Ale kiedyś dałam się skusić na taki w lawendowym kolorze w czasie tzw dni francuskich w Lidlu, nugat jak nugat, o składzie nie wspominając - ale ten kolor -obłęd! Kupiłabym jeszcze raz, ale już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Lubicie nugat? 22.12.20, 17:21 Bardzo lubię ale taki domowy, miękki i z mnóstwem orzechów. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Lubicie nugat? 22.12.20, 17:43 O tak, kiedyś miałam rewelacyjny przepis Christophe Michalaka Ale gdzieś zniknął po przeprowadzce, muszę poszukać. Był boski ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Lubicie nugat? 22.12.20, 19:52 Lubiłam na wakacjach w Turcji, do kawy z tygielka. Nie tęskniłam nigdy potem (do nugatu, bo do Stambułu ogromnie). Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Lubicie nugat? 22.12.20, 20:15 w czekoladzie Toblerone jest nugat 😋 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Lubicie nugat? 22.12.20, 20:18 Też nie przepadam ale ja w ogóle jesli chodzi o słodycze sklepowe jestem dziwna Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Lubicie nugat? 22.12.20, 20:22 Marcepan i tobrelone też lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Lubicie nugat? 22.12.20, 20:28 Marcepan rules! A skoro jesteśmy przy nugatach , to (geograficznie blisko) w wersji calissons Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Lubicie nugat? 22.12.20, 21:23 Etam, mogę zgryźć nawet orzechy w skorupkach Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama