kosmos_pierzasty 07.01.21, 15:22 Trzeba korzysta膰, bo nie wiadomo, jak d艂ugo potrwa, zanim zmieni si臋 w bure nie-wiadomo-co. Jak u Was? Odpowiedz Link Zg艂o艣 Obserwuj w膮tek Podgl膮d Opublikuj
berdebul Re: Zima 馃檪 07.01.21, 15:26 Bez 艣niegu, ale paskudnie. Marz臋 o jasnym, s艂onecznym dniu. Odpowiedz Link Zg艂o艣
ela.dzi Re: Zima 馃檪 07.01.21, 15:30 U mnie podobnie, dzieci przemok艂y do suchej nitki po zje偶d偶aniu na jab艂uszkach. Odpowiedz Link Zg艂o艣
kosmos_pierzasty Re: Zima 馃檪 07.01.21, 15:33 U mnie te偶 - bitwa na 艣nie偶ki i anio艂ki. Ba艂wan ma stan膮膰 niebawem Odpowiedz Link Zg艂o艣
animalny-animals Re: Zima 馃檪 07.01.21, 15:58 kosmos_pierzasty napisa艂a: > Ba艂wan ma stan膮膰 niebawem Zaprosi艂a艣 kogo艣 z rz膮du? Odpowiedz Link Zg艂o艣
primula.alpicola Re: Zima 馃檪 07.01.21, 16:15 U nas ju偶 trzy ba艂wany, nawet dosta艂y imiona Odpowiedz Link Zg艂o艣
kosmos_pierzasty Re: Zima 馃檪 07.01.21, 16:20 Prosz臋 o zdj臋cia Widzia艂am dzi艣 pi臋knego ba艂wanka u s膮siad贸w. Ciekawe, jak d艂ugo po偶yje tego roku. Odpowiedz Link Zg艂o艣
primula.alpicola Re: Zima 馃檪 07.01.21, 15:58 U nas te偶 艣nieg, ale ju偶 topnieje i robi si臋 brejowato. Ale zaraz jad臋 na po艂udnie Polski, tam b臋dzie i 艣nieg i mr贸z Odpowiedz Link Zg艂o艣
triss_merigold6 Re: Zima 馃檪 07.01.21, 16:08 W Warszawie jest brzydko, ponuro, bezsnieznie, ale zaraz jedziemy w g贸ry Odpowiedz Link Zg艂o艣
homohominilupus Re: Zima 馃檪 07.01.21, 16:23 Gdzie te forumki co zimy nienawidz膮? Czy nagle wszystkie 艣nieg pokochaly? U mnie w mie艣cie nie ma ale nieca艂e 100 km od nas bywa i akurat dzis i jutro ma porz膮dnie sypn膮膰 to juz sie na zimowy sobotni spacer ciesz臋. Dobre i to. Najbardziej lubi臋 obudzi膰 si臋 rano gdy bia艂o za oknem albo patrze膰 z domu na padajacy 艣nieg. Ciekawe czy jak na emeryturze zamieszkam w g贸rach to nadal b臋d膮 jeszcze takie zimy... A tak by艂o pare dni temu, pierwszy raz widzia艂am ostrokrzew jak z Christmas card. Odpowiedz Link Zg艂o艣
kosmos_pierzasty Re: Zima 馃檪 07.01.21, 16:27 艢liczny Wiesz, takie dni jak dzi艣, to lubi臋. 艢nieg i niezbyt zimno. Ale ju偶 b艂oto i szaro艣膰 jest dobijaj膮ce na d艂u偶sz膮 met臋, a to te偶 zima przecie偶, albo mrozy -10 przez dwa tygodnie... to jakby mniej lubi臋, bo uci膮偶iwe. Odpowiedz Link Zg艂o艣
animalny-animals Re: Zima 馃檪 07.01.21, 16:35 homohominilupus napisa艂a: > Gdzie te forumki co zimy nienawidz膮? A gdzie s膮 te, co gor膮cego lata nienawidz膮? I jesieni d偶d偶ystej i wiosny b艂otnistej. One nienawidz膮 ka偶dej pory roku. Odpowiedz Link Zg艂o艣
daniela34 Re: Zima 馃檪 07.01.21, 17:21 Uwielbiam ostrokrzew. M贸j niestety jesieni膮 zdech艂 po roku od posadzenia. Ale nami臋tnie zbieram 艣wi膮teczn膮 porcelan臋 z ostrokrzewem. A kolejny 偶ywy sobie posadz臋 wiosn膮. Odpowiedz Link Zg艂o艣
mysiulek08 Re: Zima 馃檪 07.01.21, 17:47 jestem! nie znosze, nienawidze z calego serca, sniegu, mrozu, blota posniegowego! nie i juz! Odpowiedz Link Zg艂o艣
daniela34 Re: Zima 馃檪 07.01.21, 17:52 homohominilupus napisa艂a: > Gdzie te forumki co zimy nienawidz膮? Czy nagle wszystkie 艣nieg pokochaly? Wiesz co, ja na d艂u偶sz膮 met臋, zw艂aszcza kiedy pracuj臋, nie lubi臋 zimy w mie艣cie- szczeg贸lnie takiej zimy, ze 艣nieg spadnie, ale jest zbyt ciep艂o i robi si臋 b艂oto po艣niegowe. Ale lubi臋 艣nieg, lubi臋 mrozik, a ju偶 w okresie od 20 grudnia do 6 stycznia to by艂aby wymarzona pogoda dla mnie. Odpowiedz Link Zg艂o艣
mid.week Re: Zima 馃檪 07.01.21, 16:26 U mnie rano by艂o 艣niegowo i puchato, ale chyba do jutra wszystko stopnieje Odpowiedz Link Zg艂o艣
kosmos_pierzasty Re: Zima 馃檪 07.01.21, 16:33 艁adne jeziorko! A propos ostatniego zdj臋cia, u nas tak to wygl膮da艂o: "No mo偶emy wreszcie i艣膰 dalej? Co si臋 tak grzebiesz?" Odpowiedz Link Zg艂o艣
mid.week Re: Zima 馃檪 07.01.21, 16:38 m贸j psiur z 5 minut tarza艂 si臋 jak szalony, a potem biega艂 w ko艂ko prosz膮c zeby mu rzuca膰 sniegowe pi艂eczki Odpowiedz Link Zg艂o艣
kosmos_pierzasty Re: Zima 馃檪 07.01.21, 16:41 Ach, m贸j ju偶 zbyt stateczny na takie zabawy... A kiedy艣 te偶 je uwielbia艂. 14. wiosna nam leci (aktualnie zima). Odpowiedz Link Zg艂o艣
kryzys_wieku_sredniego Re: Zima 馃檪 07.01.21, 16:31 U nas syf, jest troch臋 艣niegu ale mokry bardzo. A temperatury na 45 dni do przodu nie pokazuj膮 jakiego艣 specjalnego mrozu nawet u mojej babci w g贸rach. Odpowiedz Link Zg艂o艣
mashcaron Re: Zima 馃檪 07.01.21, 16:55 Pi臋knie macie, bardzo zazdroszcz臋 馃槏 u mnie tylko zgni艂o艣膰, wieczna m偶awka i 2-3 stopnie. Ca艂ymi dniami ciemno i ciemno, odechciewa si臋 wszystkiego. Odpowiedz Link Zg艂o艣
kosmos_pierzasty Re: Zima 馃檪 07.01.21, 17:43 Fajnie macie 馃檪 ale reszta si臋 chyba maskuje, albo niedowidz臋 馃榿 Odpowiedz Link Zg艂o艣
solejrolia Re: Zima 馃檪 07.01.21, 21:07 Zdj臋cie nie najnowsze, ale pora roku zgadza si臋, i mniej wi臋cej pokazuje moj膮 mena偶eri臋 (a pszczo艂y zim膮 艣pi膮 ) Odpowiedz Link Zg艂o艣
heca7 Re: Zima 馃檪 08.01.21, 19:55 Przez chwil臋 zastanawia艂am si臋 co to za puchata rasa kury jest na zewn膮trz p艂otu...potem dotar艂o do mnie , 偶e to pies Odpowiedz Link Zg艂o艣
aguha Re: Zima 馃檪 07.01.21, 17:33 Wczorajsze bieganie w takich "okoliczno艣ciach przyrody" 馃槉 Uwielbiam biega膰 zim膮馃尣 Odpowiedz Link Zg艂o艣
kosmos_pierzasty Re: Zima 馃檪 07.01.21, 17:44 Pi臋knie. U mnie wody niestety nie ma... Ubolewam nad tym. Odpowiedz Link Zg艂o艣
homohominilupus Re: Zima 馃檪 07.01.21, 18:24 aguha napisa艂a: > Wczorajsze bieganie w takich "okoliczno艣ciach przyrody" 馃槉 > Uwielbiam biega膰 zim膮馃尣 O ja te偶 kocham biega膰 zim膮 Odpowiedz Link Zg艂o艣
lot_w_kosmos Re: Zima 馃檪 07.01.21, 18:26 Zero zimy u mnie na Lubelszczy藕nie. No wkurzona jestem. Odpowiedz Link Zg艂o艣
ela.dzi Re: Zima 馃檪 07.01.21, 20:32 W mojej cz臋艣ci Lubelszczyzny jest, oby chocia偶 jeszcze jutro 馃槉 Odpowiedz Link Zg艂o艣
lukrecja46 Re: Zima 馃檪 08.01.21, 07:46 Absolutne zero 艣niegu. Buro, szaro i ponuro. Lubi臋 ka偶d膮 pogod臋 ale teraz zdecydowanie wola艂abym z -20 i z metr 艣niegu. To moja ukochana zima. Odpowiedz Link Zg艂o艣
bominka Re: Zima 馃檪 08.01.21, 09:35 W Wawie znowu pada 艣nieg,ale bardzo leniwie. Czekamy na wi臋cej opadow馃檪 Odpowiedz Link Zg艂o艣
akacja06 Re: Zima 馃檪 08.01.21, 16:45 Dla spragnionych prawdziwej zimy,....dzis Dziad Mr贸z tak wymalowal,....choc widzialam juz ladniejsze dziela馃槒 Odpowiedz Link Zg艂o艣
kosmos_pierzasty Re: Zima 馃檪 08.01.21, 16:48 To jaki mr贸z macie? Fajnie si臋 nak艂ada ten wz贸r na drzewa za oknem na ostatnim zdj臋ciu Odpowiedz Link Zg艂o艣
magdallenac Re: Zima 馃檪 08.01.21, 20:04 To ja tez dorzuc臋 moje, dla spragnionych zimy馃榾 Odpowiedz Link Zg艂o艣
mashcaron Re: Zima 馃檪 08.01.21, 20:01 W og贸le dzi艣 zwierzaki by艂y jakie艣 pobudzone. Ba偶anty biega艂y jak w艣ciek艂e, na mokrad艂ach ogromne stada dzikich g臋si, jakie艣 zaj膮ce hopsa艂y po polach z sarenkami... Mrozu chyba ju偶 nie b臋dzie :p Odpowiedz Link Zg艂o艣
heca7 Re: Zima 馃檪 08.01.21, 20:08 A ju偶 my艣la艂am, 偶e jaki艣 biedak zosta艂 na zim臋 w Polsce Ale i u nas podobno coraz wi臋cej bocian贸w rezygnuje z ryzykownej podr贸偶y "do ciep艂ych kraj贸w" na rzecz przeczekania przy jakim艣 偶yczliwym gospodarstwie. Odpowiedz Link Zg艂o艣
fantomowy_bol_mozgu Re: Zima 馃檪 09.01.21, 11:40 Pojechali艣my do dziadk贸w w poszukiwaniu 艣niegu i nawet si臋 uda艂o i sanki posz艂y w ruch Odpowiedz Link Zg艂o艣
redwineiswhatilike Re: Zima 馃檪 09.01.21, 12:34 U mnie na obrze偶ach miasta sporo 艣niegu. Teraz pada. W ogrodzie bia艂o. Id臋 na spacer Odpowiedz Link Zg艂o艣
Popularne w膮tki Podliczy艂am koszty utrzymania syna na studiach. To a偶 3000 z艂! Kogo na to sta膰? Forum: emama Ch臋tnie b臋dzie si臋 ze mn膮 spotyka艂 co jaki艣 czas na seks, ale zwi膮zku ze mn膮 nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynaj膮ce karier臋 w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umy艣li艂a sobie, 偶e na staro艣膰 zamieszka ze mn膮. Forum: emama Czuj臋 si臋 stara i zdaj臋 sobie spraw臋, 偶e na wszystko robi si臋 za p贸藕no. Czy to 偶yciowa pora偶ka? Forum: emama