Dodaj do ulubionych

Krem pod oczy

07.03.21, 20:54
OJ oj, cos mi sie zaczyna powoli dziac pod oczami! Jakies male opuchniecia, worki.

Co stosujecie pod oczy dziewczyny?
Obserwuj wątek
    • nikita1908 Re: Krem pod oczy 07.03.21, 21:08
      Tez się podepnę bo szukam kremu lub serum na opuchnięte oczy i drobne zmarszczki. Na instagramie wszyscy zachwycają się serum liftingujacym na powieki phDoctor ale jakoś mało opinii na wizażu, wiec się wstrzymuje z zakupem... może któraś z Was zna te kosmetyki?
      • adriana.la.cerva Re: Krem pod oczy 07.03.21, 21:09
        A zapraszam, podpinaj sie. Moze cos obie znajdzieny dobrego pod oczy.
    • primula.alpicola Re: Krem pod oczy 07.03.21, 21:10
      Mam teraz Richevon Eye, poczytajcie recenzje, może to akurat to, czego szukacie.
    • 18lipcowa3 Re: Krem pod oczy 07.03.21, 21:18
      nie wiem wprawdzie co na wory bo nie mam, tylko dołki takie i cienie

próbowałam wszystkiego- kremy, płatki, lód, ten taki roller jadeitowy
      jestem wyspana, napita wody, nie palę , nie piję , wyniki krwi dobre

w maju ide na kwas hialuronowy bo w żadne kremy u starszej kobity niż 25 lat nie wierzę
      • adriana.la.cerva Re: Krem pod oczy 07.03.21, 21:21
        Wiesz co, moze I masz racje. Tez myslalam o tym kwasie.
      • nikita1908 Re: Krem pod oczy 07.03.21, 21:24
        Na cienie mezoterapia i kwas może podziałać. Gorzej z workami. Boje się ciąć i wciąż łudzę ze w końcu pojawi się jakieś smarowidło...
        • simply_z Re: Krem pod oczy 07.03.21, 21:35
          nie tyle cienie, co dolina łez i tutaj faktycznie może kwas. jest jeszcze cos takiego jak volume plus. mnie trochę wypełnił dolinę łez. z serum używam the ordinary z coffeine i stosuję okłady z czarnej herbaty.
        • bialeem Re: Krem pod oczy 07.03.21, 21:36
          arnika pobudza krążenie i działa na redukcję sińców, worków i innych problemów związanych ze wstrzymaniem limfy. Znajdź jakąś, którą można bezpiecznie stosować w okolicy oczu.
    • evee1 Re: Krem pod oczy 08.03.21, 06:39
      O, watek dla mnie. Ja uzywam (po radzie z emamy) kremu Thalgo Silicium Marin. Fajnie nawilza, pomogl tez dosc znacznie na opuchlizne i worki, i chociaz one tak calkowicie nie znikly, to widze znaczna poprawe. Na dodatek nie dostaje uczulenia jak po 99% innych kremow.
      • aqua48 Re: Krem pod oczy 08.03.21, 08:58
        Olejek z pestek malin na opuchlizny i zmarszczki. Bez żadnych dodatków. A na cienie świetnie działa korektor.
    • aagnes Re: Krem pod oczy 08.03.21, 09:06
      Od kilku miesiecy stosuje krem pod oczy, jak beztrosko spaliłam sobie i doprowadzilam do oplakanego stanu skóre wokół oczu kwasami i słońcem. najlepszy, uratował mnie krem za 6 zł z rossmanna, gdzie indziej nie widzialam: Kruidvat nawilżający z wit E, nie pachnie, wyglada jak ze starodawanej apteki, nie szczypie, warto sprobowac. ostatecznie jak nie podpasuje to mozna wsmarowac sobie w cokolwiek.
    • volta2 Re: Krem pod oczy 08.03.21, 09:17
      ja śpię 4-5 godzin na dobę, więc skórę pod oczami mam w średniej kondycji i stosuję od roku mniej więcej vichy mineral 89 pod oczy, a na noc clinique serum rollon, kupione gdzieś na lotnisku, bardzo wydajne
      bardzo długo na noc pod oczy stosowałam zwykły krem z avonu naturals, czasem jeszcze stosuję jak zgubi mi się ten clinique, jakiejś różnicy dużej nie ma między tym co kosztuje 10-100-300 złotych, wyglądam dość ok jak na swój wiek a jestem na ostatniej prostej do 50. u mnie sprawę załatwia tłuszczyk(czyli albo facjata albo figura), ale że schudłam dość widocznie ostatnio, to na twarzy nie zauważyłam zmian in minus(gęba schudła też a zmarchy nie wyszły, o!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka