adriana.la.cerva 07.03.21, 20:54 OJ oj, cos mi sie zaczyna powoli dziac pod oczami! Jakies male opuchniecia, worki. Co stosujecie pod oczy dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikita1908 Re: Krem pod oczy 07.03.21, 21:08 Tez się podepnę bo szukam kremu lub serum na opuchnięte oczy i drobne zmarszczki. Na instagramie wszyscy zachwycają się serum liftingujacym na powieki phDoctor ale jakoś mało opinii na wizażu, wiec się wstrzymuje z zakupem... może któraś z Was zna te kosmetyki? Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Krem pod oczy 07.03.21, 21:09 A zapraszam, podpinaj sie. Moze cos obie znajdzieny dobrego pod oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Krem pod oczy 07.03.21, 21:10 Mam teraz Richevon Eye, poczytajcie recenzje, może to akurat to, czego szukacie. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Krem pod oczy 07.03.21, 21:18 nie wiem wprawdzie co na wory bo nie mam, tylko dołki takie i cienie próbowałam wszystkiego- kremy, płatki, lód, ten taki roller jadeitowy jestem wyspana, napita wody, nie palę , nie piję , wyniki krwi dobre w maju ide na kwas hialuronowy bo w żadne kremy u starszej kobity niż 25 lat nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Krem pod oczy 07.03.21, 21:21 Wiesz co, moze I masz racje. Tez myslalam o tym kwasie. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita1908 Re: Krem pod oczy 07.03.21, 21:24 Na cienie mezoterapia i kwas może podziałać. Gorzej z workami. Boje się ciąć i wciąż łudzę ze w końcu pojawi się jakieś smarowidło... Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Krem pod oczy 07.03.21, 21:35 nie tyle cienie, co dolina łez i tutaj faktycznie może kwas. jest jeszcze cos takiego jak volume plus. mnie trochę wypełnił dolinę łez. z serum używam the ordinary z coffeine i stosuję okłady z czarnej herbaty. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Krem pod oczy 07.03.21, 21:36 arnika pobudza krążenie i działa na redukcję sińców, worków i innych problemów związanych ze wstrzymaniem limfy. Znajdź jakąś, którą można bezpiecznie stosować w okolicy oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: Krem pod oczy 08.03.21, 06:39 O, watek dla mnie. Ja uzywam (po radzie z emamy) kremu Thalgo Silicium Marin. Fajnie nawilza, pomogl tez dosc znacznie na opuchlizne i worki, i chociaz one tak calkowicie nie znikly, to widze znaczna poprawe. Na dodatek nie dostaje uczulenia jak po 99% innych kremow. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Krem pod oczy 08.03.21, 08:58 Olejek z pestek malin na opuchlizny i zmarszczki. Bez żadnych dodatków. A na cienie świetnie działa korektor. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Krem pod oczy 08.03.21, 09:06 Od kilku miesiecy stosuje krem pod oczy, jak beztrosko spaliłam sobie i doprowadzilam do oplakanego stanu skóre wokół oczu kwasami i słońcem. najlepszy, uratował mnie krem za 6 zł z rossmanna, gdzie indziej nie widzialam: Kruidvat nawilżający z wit E, nie pachnie, wyglada jak ze starodawanej apteki, nie szczypie, warto sprobowac. ostatecznie jak nie podpasuje to mozna wsmarowac sobie w cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Krem pod oczy 08.03.21, 09:17 ja śpię 4-5 godzin na dobę, więc skórę pod oczami mam w średniej kondycji i stosuję od roku mniej więcej vichy mineral 89 pod oczy, a na noc clinique serum rollon, kupione gdzieś na lotnisku, bardzo wydajne bardzo długo na noc pod oczy stosowałam zwykły krem z avonu naturals, czasem jeszcze stosuję jak zgubi mi się ten clinique, jakiejś różnicy dużej nie ma między tym co kosztuje 10-100-300 złotych, wyglądam dość ok jak na swój wiek a jestem na ostatniej prostej do 50. u mnie sprawę załatwia tłuszczyk(czyli albo facjata albo figura), ale że schudłam dość widocznie ostatnio, to na twarzy nie zauważyłam zmian in minus(gęba schudła też a zmarchy nie wyszły, o!) Odpowiedz Link Zgłoś