nigdynigdynigdy84 15.03.21, 14:17 Wesprzyjcie dobrym słowem, boli mnie od kilku dni, z racji uczulenia na większośc leków lekarze mają niewielkie pole do pomocy. Boli jak cholera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manala Re: Rwa 15.03.21, 14:37 Łączę się w bólu. Ja przynajmniej mogę się zdragować. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Rwa 15.03.21, 14:49 Wspieram dobrym słowem i dobrze radzę - natychmiast szukaj masażu u specjalisty, a jak i igły zrobi to tym lepiej. I to ZANIM cię złoży zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zonda-m Re: Rwa 15.03.21, 14:49 Kulszowa? Mnie tabletki słabo pomagały, natomiast osteopata w dwie wizyty załatwił kwestię bólu (Ale nie nawrotow; tu bym musiała systematycznie cwiczyc). Swego czasu byłam też zadowolona z akupunktury, ale to jednak długo trwało zanim była poprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
canaille Re: Rwa 15.03.21, 17:05 Miałam podobne podejrzenie, pierwszy raz mnie coś tak siekło. Bez względu na to czy to to - albo i nie to - pomogło rozmasowywanie. Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: Rwa 15.03.21, 17:40 Rwa jest nie do pomylenia z niczym. Ten ból jest wyjątkowy. Teraz niestety wiele z nas siedzi w bezruchu przy kompie, a to sprzyja takim problemom. Odpowiedz Link Zgłoś
stwory_z_mchu Re: Rwa 15.03.21, 16:52 Współczuję, ja miałam w pierwszej ciąży, jedyne, co mi pomagało to termofor na zmianę z mrożonym okładem i półleżenie na worku sako Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Rwa 15.03.21, 17:00 stwory_z_mchu napisała: > Współczuję, ja miałam w pierwszej ciąży, jedyne, co mi pomagało to termofor na > zmianę z mrożonym okładem i półleżenie na worku sako > Mnie też pomaga ciepło. Używam poduszki elektrycznej. Przykładam tam gdzie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Rwa 15.03.21, 17:08 Dobre słowo x100. A z rad to jak mnie tylko ciut ciut bierze, to piłeczką ją o ścianę. Rozmasowuję dudę, uda i co tylko mi do glowy przychodzi. Pomaga. Tylko piłeczka musi być twarda, mam taka kauczukową wielkości tenisowej i strzegę jak skarbu. Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: Rwa 15.03.21, 17:27 Spróbuj specjalnych ćwiczeń na rwę, naprawdę pomagają. Jest tego pełno na YouTube Poza tym ciepło i masaż u specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Rwa 15.03.21, 17:33 witaminy z grupy B, ja miałam milgamma doustnie i domięsniowo też jakies witaminki w d... Odpowiedz Link Zgłoś
1980ania Re: Rwa 15.03.21, 19:21 Dokładnie dobra witamina B complex lub Neurovit. Jednak najskuteczniejszy jest dobry osteopata, który odpowiednio nastawi, pouciska, rozmasuje. Gdy lekko puści ćwiczenia na rwę i joga. Odpowiedz Link Zgłoś
walickam86 Re: Rwa 19.04.21, 14:44 Ból związany z rwą bywa paskudny wiem coś o tym Odwiedź gabinet osteopaty / fizjoterapeuty - czasem już po 1 wizycie jest ulga Podaj miasto napewno ktoś z forumowiczów będzie w stanie coś podpowiedzieć Ja osobiście polecam Osteo Med w Warszawie osteopatia-warszawa.pl ewentualnie w łodzi p. Cywińskiego Trzymaj się ! Odpowiedz Link Zgłoś