leia33 Re: Awaryjne słodkości. 24.03.21, 07:12 Mam cukrzycę, więc słodkiego nie jadam, jednak jak mnie dopadnie to ścieram na tarce kawałek gorzkiej czekolady i dodaję do serka waniliowego. Odpowiedz Link Zgłoś
redwineiswhatilike Re: Awaryjne słodkości. 24.03.21, 10:01 Zwykle nie mam nic bo jeśli mam to zjem wszystko Wystarczy mi łyżeczka dżemu albo miodu jeśli mnie bierze na słodkie Odpowiedz Link Zgłoś
sasha_m Re: Awaryjne słodkości. 24.03.21, 10:04 Kiedys dostałam od teściowej wiśnie z nalewki, z przeznaczeniem do ciasta. W chwili kryzysu, gdy nic słodkiego nie było w domu, siadłam sobie w fotelu ze słoiczkiem, naprawdę pyszne były. Ale wstać to już nie mogłam, spiłam się strasznie 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Awaryjne słodkości. 24.03.21, 10:26 Kisiel, herbata z cytryną i miodem albo wyjadam dzieckom kornflejksy na sucho. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Awaryjne słodkości. 24.03.21, 11:21 Mój 12-latek miał wczoraj taką chcicę na słodycze, że upiekł biszkopt i od razu cały zjadł. Mnie się zdarza zrobić sobie kogel-mogel. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Awaryjne słodkości. 24.03.21, 11:58 Wyjadam orzechy, rodzynki, migdały. Jem jogurt owocowy albo jabłko. W ostateczności robię szybki budyń z torebki. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Awaryjne słodkości. 24.03.21, 12:42 Żurawina i kisiel słodka chwila z dodatkiem łyżeczki dżemu z jeżyn. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Awaryjne słodkości. 24.03.21, 14:39 jak mnie ostro dopadnie ochota na słodkie (zdarza się w okolicznościach: wytężona praca umysłowa + PMS), to idę na całość i robię sobie kogel-mogel. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Awaryjne słodkości. 24.03.21, 21:04 Naleśniki albo jabłka pod kruszonką. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Awaryjne słodkości. 24.03.21, 21:09 Ze słodyczy najbardziej lubię ogórki kiszone a te mam zawsze Odpowiedz Link Zgłoś